FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Vladar »

Ni ja nesto ne mirisem Rajevca, ne znam, nije me ubedio covek, otsavlja utisak nekog zesceg seljaka.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

meni taj Rajevac djeluje kao Pižon, i šta je on napravio sem što je vodio Ganu? Za Milinkovića mi je čudno što ga povezuju sa vama jer svaki jebeni put se pominjao kao trener Partizana i kažu da je sam javno rekao da mu je to velika želja...e sad dal' je istina ne znam.
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Место: Beograd
Has thanked: 1 time
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

Da, Milinkovic je deklarisani Partizanovac, ali covek dolazi da promovise sebe a ne nesto drugo. On je sa svim ekipama igrao jako lep fudbal i pravio znacajne rezultate. Dobijao je i Zvezdu i Partizan kako je hteo.

Po mom misljenju on je uz Marka Nikolica najbolji trener u JSL i ako dolazi neko iz JSL onda to mora biti Kiza Milinkovic (Posto je Nikolic vec izmakao).

Sto se tice Slovenca, on ima interesantnu biografiju, usao iz druge lige, osvojio 2 titule itd itd ali ne znam koliko poznaje prilike u klubu i koliko ce moci da doprinese.

Mene je Sa Pinto razocarao nevidjeno. Ispao je smradina nikad veca. Kad je dolazio u klub receno mu je kakava je situacija, svestan je bio da ovo nije Sporting a opet se poneo tako kako jeste.

Jedino sto mene "brine" je to sto kod nas u ligi je ogromna razlika voditi Zvezdu i Partizan i ostale klubove. Protiv nas se svi zatvore i onda moras da probijas bunker. Kada obe ekipe igraju otvoreno to je druga prica.

Sto se tice Rajevca, coveka je usralo ko nikog ono, slobodno mogu da kazem i polu finale sa Ganom. Da nije Vidic igrao rukom ko zna sta bi bilo a na drugu stranu, imao je jedan od najtalentovanijih timova ikada u Africi a i na dalje su bili poznati. Asamoa Gyan, Essien, Appiah i drugi.
Последње учитавање од Karna дана 21 Јун 2013, 15:49, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Ко да је битно што је повезиван са Партизаном, то је по мени за тренера потпуно небитно. И ја сам за све опције само да Рајевац не дође, мада не знам ни сам кога је најбоље изабрати од ових, вероватно Зенгу, ал ко зна како би се он снашао у оваквој ситуацији.

ЕДИТ: Да, мислим да су направили огрооомну грешку што нису први узели Николића, мислим да би он био савршен у овом тренутку.
Последње учитавање од bubi.ue дана 21 Јун 2013, 15:50, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Па нормално да му је жеља кад је фина плата, а после тога може да се забоде нека Кина и да га боли уво. И малом Јоци је велика жеља да заигра за Партизан :xD:
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

markohn22 пише:meni taj Rajevac djeluje kao Pižon, i šta je on napravio sem što je vodio Ganu? Za Milinkovića mi je čudno što ga povezuju sa vama jer svaki jebeni put se pominjao kao trener Partizana i kažu da je sam javno rekao da mu je to velika želja...e sad dal' je istina ne znam.
Ko god da dodje ja ga prizeljkujem kao Pizona. Dok je Pizon bio imali smo na polusezoni 10 bodova vise od Partizana. Iskreno voleo bi da se i on vrati. Uopste ga ne smatram losim trenerom zbog reprezentacije zato sto pretpostavljam u kakvim bi se problemima nasao da nije slusao tata Faljija i ostale majkane.
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Ispusismo od Rajkana. Slovenac najblizi. Sve ce se znati nakon sednice ili sutra oko podne.
Корисников грб
ivogud
Assistant Manager
Поруке: 574
Придружен: 01 Дец 2010, 21:01

Порука од ivogud »

Rajevac je dobar trener ali nije za Zvezdu jer covek igra defanzivno, a setite se sta je radio sa Vojvodinom i Borcem... Treba dovesti nekog mladog trenera i krenuti od 0, ne treba se zavaravati da imaju sanse za titulu ove sezone i evropu, nego lepo da se napravi sistem, da se plate trenutni igraci i da krene da se razvija ta skola vise, nikad nece biti nista od Zvezde dok ne bude izbacivala par igraca godisnje iz mladjih selekcija, platili su Daudi platu a ostali su bez 5 igraca, Micko ide za dz, a Garido je uzeo njegovo mesto i na kraju i on otisao, smesno... Neka daju Djorovicu da trenira...
Jos su doveli onog Rakica, Mudrinski moze da ga nosi na ledjima i da daje golove...
Последње учитавање од ivogud дана 21 Јун 2013, 22:52, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Omladinski reprezentativac Srbije Vukan Savićević potpisao je produžetak saradnje sa Crvenom zvezdom i poručio da se nada trofejima sa klubom u kom je ponikao.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Tokelara пише:Omladinski reprezentativac Srbije Vukan Savićević potpisao je produžetak saradnje sa Crvenom zvezdom i poručio da se nada trofejima sa klubom u kom je ponikao.
Da su svi kao Vukan Zvezda bi docekivala prolece u Evropi skoro svake sezone.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Procitah sad da postoji mogucnost da vas preuzme Slavisa Stojanovic.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Da, izgleda da je novi trener Slavisa Stojanovic.
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

paske пише:
Tokelara пише:Omladinski reprezentativac Srbije Vukan Savićević potpisao je produžetak saradnje sa Crvenom zvezdom i poručio da se nada trofejima sa klubom u kom je ponikao.
Da su svi kao Vukan Zvezda bi docekivala prolece u Evropi skoro svake sezone.
Da je zvezda Partizan bila bi sampion.
Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager
Поруке: 655
Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
Место: Surdulica

Порука од JasminPetkovic »

Код: Изаберите све

http://www.sportske.net/vest/ultra-mentalita/i-ovako-se-voli-zvezda-134050.html
auu,kolko mocno :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:
Слика
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

to samo delije mogu
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

:mondo:

Potvrđeno, Stojanović je trener Zvezde
Bivši selektor Slovenije i tri puta najbolji trener te zemlje naslednik je Rikarda Sa Pinta na klupi Crvene zvezde, potvrđeno je našem portalu u klubu sa "Marakane".

Posle brojnih nagađanja, dileme više nema. Novi trener Crvene zvezde je Slaviša Stojanović.

MONDU je potvrđeno da će 43-godišnji trener rođen u mestu Gornji Dejan kod Vlasotinca u nedelju i zvanično postati šef stručnog štaba crveno-belih.

Dakle, posle dugih pregovora u subotu uveče rukovodstvo crveno-belih odlučilo je da Stojanović povede igrače u Sloveniju na pripreme za predstojeću sezonu.

Slaviša Stojanović je celu igračku i veći deo trenerske karijere proveo u Sloveniji.

Kao odbrambeni fudbaler počeo je u Slovanu iz Ljubljane, a zatim je nastupao za Ljubljanu, Celje i Vevče.

Trener je postao već sa 29 godina, a takođe mu je prvi klub bio Slovan. Sa igračima do 16 i do 18 godina osvojio je titule prvaka Slovenije, posle čega je preuzeo prvotimce drugoligaša Livar.

Samo godinu dana kasnije, 2002, prešao je u Domžale sa kojim je ostvario ogromne uspehe. Prvo je uveo klub u elitnu ligu slovenačkog fudbala, zatim dva puta bio drugi, a onda osvojio dve šampionske titule (2007. i 2008) i jedan Superkup (2007).

Tri puta je proglašavan za trenera godine u Sloveniji: 2005, 2006. i 2007.
Po završetku sezone 2007/08. napustio je Domžale i otišao u Celje, gde se zadržao samo godinu dana. Na poziv Srećka Kataneca, postao je njegov pomoćnik u reprezentaciji Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U oktobru 2011. nasledio je Matjaža Keka na klupi selekcije Slovenije, ali je posle nekoliko loših rezultata sporazumno raskinuo ugovor sa Savezom u decembru 2012.
Последње учитавање од Tokelara дана 23 Јун 2013, 11:00, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Verovatno dolazi i Ivan Fatic nas bivsi igrac.Mada neverujem dok ga ne vidim na predstavljanju.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Molim Boga da nesto uradi..

Edit: Molim Boga bar za bod na derbiju :noway:

Код: Изаберите све

http://www.telegraf.rs/sport/767402-grobar-na-marakani-senzacija-novi-trener-zvezde-navija-za-partizan-foto
Последње учитавање од paske дана 23 Јун 2013, 14:15, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Igramo protiv pobednika meca IBV/HB Torshavn. Prva na Mari.

Mora da se putuje u pripizdinu koga god da dobijemo.
Последње учитавање од Vladar дана 24 Јун 2013, 14:45, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

Ljudi, covek je pre par godina demantovao da je grobar za neki sajt. I sta i da jeste? Ne znam sta se svi lozite. Pa nama su Zvezdasi i dosli glave.

On je covek profesionalac i radi za sebe a ne za druge. Nemojte se zamlacivati i mlatiti praznu slamu. Sta ce, da pusti Partizan? Bunili bi ste se da nam dodje Antic??

To sto je neko na fejsbuku na nekoj fan stranici napisao da je grobar i sad je to skandal. To po mom misljenju nema veze s mozgom i to je cista glupost!!

Djukic je Zvezdas pa evo sta je uradio sa komsijama.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”