Transferi [2013/2014]
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Ako ode pseto suarez, džaaba im i mesi. Tek posle dugo godina, imaju napadača i trenera kako treba, oduzmi im jedno, i kraj, ili duga agonija sledi. Iskreno, Mrzim lpool, ali je Rodžers jebeni Velški zmaj od trenera i dja mi se šta i kako radi, jer zna čovek, mada kao što sam rekao, gubitak, sve izvesniji, napadača suarezovog kalibra, bio bi užasan udarac. Druga stvar je to što je geytard na igračkoj samrti i treba im veznjak, jer jebi ga, jonjo šelvi i boranija, ne može ga zameni, a on je najslabija karika, zbog loše fizičke spreme, godina i povreda.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
Rodzers je Severnoirac, mada to je nebitno, Liverpulu Eriksen sklizuo iz ruke najverovatnije, tako da ce za SG tesko naci zamenu ove sezone.Ako Suarez ode, a mislim da hoce, tesko da ce naci zamenu.Ne pada mi ni jedno ime napamet, ali najslicniji Suarezu kog mogu da dovedu je onaj tupan Sancez, moja zelja je da ga nose i da ga ne vracaju, ali tesko da ce biti nesto od toga.Ako nekim cudom ubede Suareza da ostane moguca je borba za top 4, ali nista vise od toga.
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
Severnoirski zmajčovek. Nešto se mislim. Iskreno, bolje bi bilo da je otišao mojes u Lpol, a Rodžers u United. Kvalitetom i vizij6 koju ima, zaslužuje više i bolje, plus sa igračima i filozofijom igre Rodžersa United bi bio mašinerija, pošto united baš ima igrače za to.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- C.RONALDO7
- Manager
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Vrlo ruzno reci tako nesto za Dzerarda,ajde recimo da si tako nazvao ove fudbalercice tipa Ronaldo,Nejmar,Mesi,ali olicenje fudbalercine,Stiven Dzerard,ikona,po svemuJuvenino86 пише:Ako ode pseto suarez, džaaba im i mesi. Tek posle dugo godina, imaju napadača i trenera kako treba, oduzmi im jedno, i kraj, ili duga agonija sledi. Iskreno, Mrzim lpool, ali je Rodžers jebeni Velški zmaj od trenera i dja mi se šta i kako radi, jer zna čovek, mada kao što sam rekao, gubitak, sve izvesniji, napadača suarezovog kalibra, bio bi užasan udarac. Druga stvar je to što je geytard na igračkoj samrti i treba im veznjak, jer jebi ga, jonjo šelvi i boranija, ne može ga zameni, a on je najslabija karika, zbog loše fizičke spreme, godina i povreda.
- C.RONALDO7
- Manager