Premier League 15/16

Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS
Status: Није на вези

Порука од Tokelara »

Moze OGS!!!
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

I ja sam za njega.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Treba neko ko je dosta dobro upoznat sa klubom i igracima, najlakse da se uklopi i nastavi Fergusonovu pricu. :smajli1:
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Pa Solsker, gde ces bolje. :P
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Ole ocajno startovao sa Moldeom, uzeo titulu na misice prosle sezone, mora jos da se kali :yesko:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Nek se kali kod nas, neam nista protiv.

Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

I ja sam za Solskjera, mada mislim da nema iskustva. Covek je dominirao u Norveskoj, skinuo onaj usrani Rozenborg, koji me u 98% slucajeva oborio na tiketu, sa trona. Sad su nesto slabi, jos nemaju pobedu u prvenstvu, ali povratak Ubice decjeg lica na Old Traford bi bio ostvarenje snova. Licno bih voleo Klopa ili Murinja, Mojesa nesto ne mirisem, ali videcemo koga ce Fergi odabrati.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Ma Fergusonov sin za trenera.Isprao je iz druge lige sa Piterborom pa sad nema posao i moze da dodje da vodi Junajted.A i tatica ce da mu pruza pomoc i podrsku.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Ide u penziju covek kog sam najvise postovao kao trenera,ja njega negde poredim sa Vujosevicem u kosarci,zna da digne glas kad je najpotrebnije,zna da se svadja sa sudijama,zna da odbrani svoj tim kad ga neko napada,zna da preuzme krivicu na sebe ako tim fejluje ... Bilo bi kul kad bi OGS preuzeo tim,mada ne znam koliko je to dobra ideja sto se tice njegovog neiskustva,ja bih iskreno voleo ili Murinjo da ih preuzme ili Klop,mada ce ovaj drugi jako tesko,a za prvog se prica da je vec ugovorio sve sa Celzijem.
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Jup Hajneks
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Moze i Jose :) Ne znam koliko je Klop realna opcija
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Ne znam sta fali Solskeru. Ferguson ga je ucio par godina, sto je veeeliki plus. Igraci iz mlade skole koji su u Junajtedu, sve je to Sosker pogurao. Imao je domaci kad je otisao, i odradio ga je.
Murinjo ce u Celzi. Mada bi bilo kul da dodje, onda sigurno banjava i Ronaldo.
Последње учитавање од neme93 дана 08 Мај 2013, 11:51, учитано 1 пут укупно.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Ne zajebavaj se momak, kakav Solsker, pojesce Vas svi zivi. Treba vam neka sila od trenera, teska sezona je pred Junajtedom, ovo je moralo nekad da se desi. Mogu da razumme jedino ako si spreman da zrtvujes nekoliko sezona bez trofeja da bi Solsker izgurao neku svoju pricu pa da kasnije ubira plodove. Meni je to malo verovatno.
Корисников грб
Eldin96
Assistant Manager
Поруке: 775
Придружен: 19 Феб 2012, 15:06

Порука од Eldin96 »

Ja sam za Murinja,jer mi se cini da su onda sanse vece da se Ronaldo vrati,a i zna Mou sa velikim igracima.Ako ne on onda Klopp samo sumnjam da ce on da napusti BvB,ali ipak ko moze da odbije da bude naslednik najboljeg trenera svih vremena ?! :cheers:
Ali niko nece biti kao on. :noway:

Evo nekih slika povodom ovoga :

Слика

Слика

Слика

Слика

Hvala na svemu legendo ! <3
Слика
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Vladar пише:Ne zajebavaj se momak, kakav Solsker, pojesce Vas svi zivi. Treba vam neka sila od trenera, teska sezona je pred Junajtedom, ovo je moralo nekad da se desi. Mogu da razumme jedino ako si spreman da zrtvujes nekoliko sezona bez trofeja da bi Solsker izgurao neku svoju pricu pa da kasnije ubira plodove. Meni je to malo verovatno.
Upravo. Nekada bi to moglo ali danas kada je novac na prvom mestu tesko da ce za tako veliki i bogati klub imati strpljenja za OGS mozda jedna sezona u vrh glave a i pitanje je da li bi hteli tu jednu da zrtvuju.
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Odjebite od Murinja :nasty:
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Ja mislim cak da je Murinjo jednom izjavio da bi voleo da bude naslednih SAF-a ... a i ne bih voleo da ode u celzi jebo ih abramovic ...
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47

Порука од Socivar »

Fergi voli Murinja, dosta puta ga je hvalio, pa cak je i sam Murinjo izjavljivao kako bi voleo da nasledi Fergusona kada ovaj ode, a ovaj mu uzvracao kako bi voleo da ga vidi na Old Trafordu. Mou ide iz Reala 100% na kraju sezone, ako je neki trenutak bio da preuzme Junajted, onda je to sad. Voleo bih da se vrati u Celsi, ali Mancester ce biti tesko odbiti. Zanima me kako bi se i tamo snasao.
Jedno je sigurno, koji god trener bude dosao, ceka ga veliki izazov, taj pritisak koji ostaje posle jednog Fergusona...
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Zeleo je Zoze u Junajted, i voli Fergi Zozea, ali vise voli Mojesa. U svakom slucaju, kapiram da se oko izbora novog trenera ne pita niko drugi osim Fergija.
Vladar пише:Mogu da razumme jedino ako si spreman da zrtvujes nekoliko sezona bez trofeja da bi Solsker izgurao neku svoju pricu pa da kasnije ubira plodove.
Upravo to.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Lako je to reci, teske su to sezone, velika zrtva. Znam ja, navijam za Arsenal.
Gledaces kako se trofejima kite Siti i Celsi, ili jos gore Crveni ako se probude, pa izjednace...
Nije lako.
Последње учитавање од Vladar дана 08 Мај 2013, 12:38, учитано 1 пут укупно.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”