Premier League 15/16
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
I ja sam za Solskjera, mada mislim da nema iskustva. Covek je dominirao u Norveskoj, skinuo onaj usrani Rozenborg, koji me u 98% slucajeva oborio na tiketu, sa trona. Sad su nesto slabi, jos nemaju pobedu u prvenstvu, ali povratak Ubice decjeg lica na Old Traford bi bio ostvarenje snova. Licno bih voleo Klopa ili Murinja, Mojesa nesto ne mirisem, ali videcemo koga ce Fergi odabrati.
Trust me, i'm the Doctor
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Ide u penziju covek kog sam najvise postovao kao trenera,ja njega negde poredim sa Vujosevicem u kosarci,zna da digne glas kad je najpotrebnije,zna da se svadja sa sudijama,zna da odbrani svoj tim kad ga neko napada,zna da preuzme krivicu na sebe ako tim fejluje ... Bilo bi kul kad bi OGS preuzeo tim,mada ne znam koliko je to dobra ideja sto se tice njegovog neiskustva,ja bih iskreno voleo ili Murinjo da ih preuzme ili Klop,mada ce ovaj drugi jako tesko,a za prvog se prica da je vec ugovorio sve sa Celzijem.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ne znam sta fali Solskeru. Ferguson ga je ucio par godina, sto je veeeliki plus. Igraci iz mlade skole koji su u Junajtedu, sve je to Sosker pogurao. Imao je domaci kad je otisao, i odradio ga je.
Murinjo ce u Celzi. Mada bi bilo kul da dodje, onda sigurno banjava i Ronaldo.
Murinjo ce u Celzi. Mada bi bilo kul da dodje, onda sigurno banjava i Ronaldo.
Последње учитавање од neme93 дана 08 Мај 2013, 11:51, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ne zajebavaj se momak, kakav Solsker, pojesce Vas svi zivi. Treba vam neka sila od trenera, teska sezona je pred Junajtedom, ovo je moralo nekad da se desi. Mogu da razumme jedino ako si spreman da zrtvujes nekoliko sezona bez trofeja da bi Solsker izgurao neku svoju pricu pa da kasnije ubira plodove. Meni je to malo verovatno.
- Eldin96
- Assistant Manager
- Поруке: 775
- Придружен: 19 Феб 2012, 15:06
Ja sam za Murinja,jer mi se cini da su onda sanse vece da se Ronaldo vrati,a i zna Mou sa velikim igracima.Ako ne on onda Klopp samo sumnjam da ce on da napusti BvB,ali ipak ko moze da odbije da bude naslednik najboljeg trenera svih vremena ?!
Ali niko nece biti kao on.
Evo nekih slika povodom ovoga :
Hvala na svemu legendo ! <3
Ali niko nece biti kao on.
Evo nekih slika povodom ovoga :
Hvala na svemu legendo ! <3

-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
Upravo. Nekada bi to moglo ali danas kada je novac na prvom mestu tesko da ce za tako veliki i bogati klub imati strpljenja za OGS mozda jedna sezona u vrh glave a i pitanje je da li bi hteli tu jednu da zrtvuju.Vladar пише:Ne zajebavaj se momak, kakav Solsker, pojesce Vas svi zivi. Treba vam neka sila od trenera, teska sezona je pred Junajtedom, ovo je moralo nekad da se desi. Mogu da razumme jedino ako si spreman da zrtvujes nekoliko sezona bez trofeja da bi Solsker izgurao neku svoju pricu pa da kasnije ubira plodove. Meni je to malo verovatno.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Fergi voli Murinja, dosta puta ga je hvalio, pa cak je i sam Murinjo izjavljivao kako bi voleo da nasledi Fergusona kada ovaj ode, a ovaj mu uzvracao kako bi voleo da ga vidi na Old Trafordu. Mou ide iz Reala 100% na kraju sezone, ako je neki trenutak bio da preuzme Junajted, onda je to sad. Voleo bih da se vrati u Celsi, ali Mancester ce biti tesko odbiti. Zanima me kako bi se i tamo snasao.
Jedno je sigurno, koji god trener bude dosao, ceka ga veliki izazov, taj pritisak koji ostaje posle jednog Fergusona...
Jedno je sigurno, koji god trener bude dosao, ceka ga veliki izazov, taj pritisak koji ostaje posle jednog Fergusona...
Trust me, i'm the Doctor
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Zeleo je Zoze u Junajted, i voli Fergi Zozea, ali vise voli Mojesa. U svakom slucaju, kapiram da se oko izbora novog trenera ne pita niko drugi osim Fergija.
Upravo to.Vladar пише:Mogu da razumme jedino ako si spreman da zrtvujes nekoliko sezona bez trofeja da bi Solsker izgurao neku svoju pricu pa da kasnije ubira plodove.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Lako je to reci, teske su to sezone, velika zrtva. Znam ja, navijam za Arsenal.
Gledaces kako se trofejima kite Siti i Celsi, ili jos gore Crveni ako se probude, pa izjednace...
Nije lako.
Gledaces kako se trofejima kite Siti i Celsi, ili jos gore Crveni ako se probude, pa izjednace...
Nije lako.
Последње учитавање од Vladar дана 08 Мај 2013, 12:38, учитано 1 пут укупно.