Serije

Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

C0a1209 пише:Imal odje fanova Doctor Who serijala?
Evo jednog... Dokle si ti stigao, sagleda li sve? Inace, ko ne zna, prosli vikend je poceo nastavak 7. sezone, izasla je jedna epizoda sa Doktorom i Klarom, veceras ce druga :ole:
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
C0a1209
First Team Coach
Поруке: 283
Придружен: 26 Мар 2012, 22:31
Место: Pirot

Порука од C0a1209 »

Socivar пише:
Evo jednog... Dokle si ti stigao, sagleda li sve? Inace, ko ne zna, prosli vikend je poceo nastavak 7. sezone, izasla je jedna epizoda sa Doktorom i Klarom, veceras ce druga :ole:
Tebe sam primetio :D Krecem 5. sezonu posle dugog bojkota jer David Tennant vise ne glumi i onda sam ga sanjao kako mi prica da nemam razloga da bojkotujem posto je Doktor isti covek koji samo menja lik (stvarno sam sanjao) i onda krenuo 5. sezonu, mada nemam nesto previse vremena ali kad god imam gledam.
Корисников грб
Socivar
World Class Manager

Порука од Socivar »

C0a1209 пише:
Socivar пише:
Tebe sam primetio :D Krecem 5. sezonu posle dugog bojkota jer David Tennant vise ne glumi i onda sam ga sanjao kako mi prica da nemam razloga da bojkotujem posto je Doktor isti covek koji samo menja lik (stvarno sam sanjao) i onda krenuo 5. sezonu, mada nemam nesto previse vremena ali kad god imam gledam.
Jebiga, i ja sam Tenanta bas, bas gotivio. Ni ovaj novi nije los, njegova prednost je sto je u Mofatovoj eri, koji je mnogo bolji i ozbiljniji pisac od Rasela T. Dejvisa pa su i njegove avanture bolje napisane. Kroz celu sezonu se provlace te neke sitnice koje bas pohvatas u finalu sezone, koje su, blago receno, brililjantne epizode... A i dobili su sad dosta para, sto se da primeti u specijalnim efektima. Sve u svemu, valja ispratiti...
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
C0a1209
First Team Coach

Порука од C0a1209 »

Socivar пише:
C0a1209 пише:
Socivar пише: Evo jednog... Dokle si ti stigao, sagleda li sve? Inace, ko ne zna, prosli vikend je poceo nastavak 7. sezone, izasla je jedna epizoda sa Doktorom i Klarom, veceras ce druga :ole:
Jebiga, i ja sam Tenanta bas, bas gotivio. Ni ovaj novi nije los, njegova prednost je sto je u Mofatovoj eri, koji je mnogo bolji i ozbiljniji pisac od Rasela T. Dejvisa pa su i njegove avanture bolje napisane. Kroz celu sezonu se provlace te neke sitnice koje bas pohvatas u finalu sezone, koje su, blago receno, brililjantne epizode... A i dobili su sad dosta para, sto se da primeti u specijalnim efektima. Sve u svemu, valja ispratiti...
Au sad si me bas zainteresovao da krenem da gledam, samo morace da saceka 10-ak dana dok mi prodje ispitni rok pa krecem punom parom, inace 5. sezonu gledam sa engleskim titlovima posto nema srpski a i vezbam engleski u isto vreme :D
Корисников грб
Socivar
World Class Manager

Порука од Socivar »

Ako ipak resis da gledas sa srpskim titlovima, imas ih ovde sve...

Код: Изаберите све

http://www.prijevodi-online.org/serije/view/278/doctor-who-2005
:cheers:
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
C0a1209
First Team Coach

Порука од C0a1209 »

Socivar пише:Ako ipak resis da gledas sa srpskim titlovima, imas ih ovde sve...

Код: Изаберите све

http://www.prijevodi-online.org/serije/view/278/doctor-who-2005
:cheers:
Ne znam sto imam neku odbojnost prema online gledanju, ipak vise volim kad skinem pa gledam kad imam vremena.
Корисников грб
Socivar
World Class Manager

Порука од Socivar »

To su ti titlovi druze, ne epizode. Redovno ih apdejtuju, samo dan-dva po izlasku nove epizode, na tom sajtu odrade prevod.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
C0a1209
First Team Coach

Порука од C0a1209 »

Socivar пише:To su ti titlovi druze, ne epizode. Redovno ih apdejtuju, samo dan-dva po izlasku nove epizode, na tom sajtu odrade prevod.
:slap: Nisam ni video ovo titlovi, videh ovo online pa povezah sa online gledanjem.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Ispratih sinoc trecu sezonu The Walking Dead - nije lose. Gnjave je maksimalno, ali i dalje ima smeka; i pored sapunjanja ima i dalje onaj stari ton surovosti i to mi se dja.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Meni fale ona iznenadna stradanja, nateraju te da zgotivis nekog lika, i onda odjednom, bam, ugrizen je.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Izasla je nova serija, Hannibal, prva epizoda ima na PB, nije lose za sad. :cheers:
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
Socivar
World Class Manager

Порука од Socivar »

urosbb пише:Izasla je nova serija, Hannibal, prva epizoda ima na PB, nije lose za sad. :cheers:
Nije losa, odgledah ja neki dan... Gleda li neko Bates Motel?? Serija je neka vrsta prequel-a na Hickokovog Psiha, smestena u danasnje dane. Za sada je jako dobra...
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

neme93 пише:Meni fale ona iznenadna stradanja, nateraju te da zgotivis nekog lika, i onda odjednom, bam, ugrizen je.
Nek' pojedu sve,samo neka Deryl ostane...Nekako mi je najgotviniji u celoj seriji,ocekujem da ce ovaj crnac da isto bude gotivan lik.
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Al i taj crnjo nece duze od 1 sezone da izdrzi. :zelenko:
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Crnac je jedna od centralnih figura u stripu. Mada, nista se ne zna obzirom koliko su skrenuli sa radnje stripa.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1NZP5dE1hGo[/youtube]

Bog! Sagradite mu spomenik!

Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Odgledao sam prvu sezonu Walkinga, nije losa serija, za veceras sam isplanirao drugu sezonu. :D

O cemu se radi u Hanibalu? Jel ima neke veze za Lektorom Hanibalom?
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Nastavljam Fringe, idem do kraja. Imam nekih 20ep.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

poceo Malu Nevestu ... za sada se cini zanimljiva.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Keyser Söze пише:poceo Malu Nevestu ... za sada se cini zanimljiva.
Јел почела да се јебе?
Пошаљи Одговор

Повратак на “Obrazovanje - Kultura - Umetnost”