Evo jednog... Dokle si ti stigao, sagleda li sve? Inace, ko ne zna, prosli vikend je poceo nastavak 7. sezone, izasla je jedna epizoda sa Doktorom i Klarom, veceras ce drugaC0a1209 пише:Imal odje fanova Doctor Who serijala?
Serije
- C0a1209
- First Team Coach
- Поруке: 283
- Придружен: 26 Мар 2012, 22:31
- Место: Pirot
- Status: Није на вези
Tebe sam primetioSocivar пише:Evo jednog... Dokle si ti stigao, sagleda li sve? Inace, ko ne zna, prosli vikend je poceo nastavak 7. sezone, izasla je jedna epizoda sa Doktorom i Klarom, veceras ce drugaC0a1209 пише:Imal odje fanova Doctor Who serijala?
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Jebiga, i ja sam Tenanta bas, bas gotivio. Ni ovaj novi nije los, njegova prednost je sto je u Mofatovoj eri, koji je mnogo bolji i ozbiljniji pisac od Rasela T. Dejvisa pa su i njegove avanture bolje napisane. Kroz celu sezonu se provlace te neke sitnice koje bas pohvatas u finalu sezone, koje su, blago receno, brililjantne epizode... A i dobili su sad dosta para, sto se da primeti u specijalnim efektima. Sve u svemu, valja ispratiti...C0a1209 пише:Tebe sam primetioSocivar пише:Evo jednog... Dokle si ti stigao, sagleda li sve? Inace, ko ne zna, prosli vikend je poceo nastavak 7. sezone, izasla je jedna epizoda sa Doktorom i Klarom, veceras ce drugaC0a1209 пише:Imal odje fanova Doctor Who serijala?Krecem 5. sezonu posle dugog bojkota jer David Tennant vise ne glumi i onda sam ga sanjao kako mi prica da nemam razloga da bojkotujem posto je Doktor isti covek koji samo menja lik (stvarno sam sanjao) i onda krenuo 5. sezonu, mada nemam nesto previse vremena ali kad god imam gledam.
Trust me, i'm the Doctor
- C0a1209
- First Team Coach
Au sad si me bas zainteresovao da krenem da gledam, samo morace da saceka 10-ak dana dok mi prodje ispitni rok pa krecem punom parom, inace 5. sezonu gledam sa engleskim titlovima posto nema srpski a i vezbam engleski u isto vremeSocivar пише:Jebiga, i ja sam Tenanta bas, bas gotivio. Ni ovaj novi nije los, njegova prednost je sto je u Mofatovoj eri, koji je mnogo bolji i ozbiljniji pisac od Rasela T. Dejvisa pa su i njegove avanture bolje napisane. Kroz celu sezonu se provlace te neke sitnice koje bas pohvatas u finalu sezone, koje su, blago receno, brililjantne epizode... A i dobili su sad dosta para, sto se da primeti u specijalnim efektima. Sve u svemu, valja ispratiti...C0a1209 пише:Tebe sam primetioSocivar пише: Evo jednog... Dokle si ti stigao, sagleda li sve? Inace, ko ne zna, prosli vikend je poceo nastavak 7. sezone, izasla je jedna epizoda sa Doktorom i Klarom, veceras ce drugaKrecem 5. sezonu posle dugog bojkota jer David Tennant vise ne glumi i onda sam ga sanjao kako mi prica da nemam razloga da bojkotujem posto je Doktor isti covek koji samo menja lik (stvarno sam sanjao) i onda krenuo 5. sezonu, mada nemam nesto previse vremena ali kad god imam gledam.
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Ako ipak resis da gledas sa srpskim titlovima, imas ih ovde sve...

Код: Изаберите све
http://www.prijevodi-online.org/serije/view/278/doctor-who-2005Trust me, i'm the Doctor
- C0a1209
- First Team Coach
Ne znam sto imam neku odbojnost prema online gledanju, ipak vise volim kad skinem pa gledam kad imam vremena.Socivar пише:Ako ipak resis da gledas sa srpskim titlovima, imas ih ovde sve...
Код: Изаберите све
http://www.prijevodi-online.org/serije/view/278/doctor-who-2005
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic