Pa jbg terali smo ih jer nam trebaju instant rezultati za neke smo se zajebali za neke i nismo. Sve u svemu dzaba ti najbolji centar, ako imas loseg pleja. A nama tu treba najbolji moguci.Uglavnom vecina njih i nije htelo da ostane duze od sezone, najvise mi je krivo za Dzerelsa on je stvarno bio korektan igrac za nase prilike. Sto se tice Ejsi Loa i Lafajtea smesni su igraci, lakse je mnogo igrati u vecem timu, jer ima ko da nosi taj tim i kad ne ide, nije sva odgovornost na tebi kao u manjem timu.Kod nas su trebali da budu nosioci a on i Lafajet to nisu bili.Ovo da je glavni igrac Zalgirisa Lafajet si opasno lupioVelja93 пише:Niste vi dovodili tolko lose strance,nego ih niste sacekali.Lafajet glavni igrac Zalgirisa,a vi ste ga oterali posle 2 meseca.Dzerels glavni igrac Besiktasa,a nije izdrzao mesec dana u Partizanu.A tek sto mi nije jasno sto ste oterali Ejsi Lova po meni lik je odigrao sve utakmice dobro i nije pravio greske,samo je zajebo cini mi se poslednju utakmicu protiv za prolaz dalje u evroligi protiv Barse ili Cska.Sad igra u Olimpijakosu bas solidno,a vama nije valjao.Ovaj tim nije los,i moze se reci da je talentovan,ali ne toliko koliko se prica.Prvo Vujosevic je na njih stavio veliki pritisak zato sto je izjavio da je ovo najtalentovaniji tim u poslednjih 20 godina,videli smo da nije tako.Tim koji izgubi 2 utakmice od Bamberga,nije zasluzio da ide dalje u evroligi.Vidi se borbenost,ali igrati egal sa Cska i Barselonom,to samo dokazuje da je tim borben i da je Vujosevic izvukao maksimum iz njega.Ali u odlucujucim trenutcima niko da pogodi nijedan sut,i zbog toga su izgubili ove sezone 5,6 utakmica.Iz ove ekipe stvarno treba zadrzati Vestermana,Bogdanovica,Lucica,Bertransa,Andjusica i Milutinova.Ovi ostali nisu kalibar za Partizan.Centri su stvarno najslabija tacka u poslednjih 10 godina.Od Milojevica,Krstica,Pekovica,Lazmea,Marica,Dzavajija vi ste spali na Gagica i Muslija.Nisu losi,ali Partizan nije odavno imao tako lose centre.Partizan je bio prepoznatljiv po skoku u napadu i po najvecoj borbenosti,ali sad nema neke istaknute skakace,tako da ako su vec hteli da bace jednu sezonu to su trebali odmah da kazu a ne da lazu navijace kako je ovo najtalentovanija ekipa,i samo su stvorili pritisak ovim igracima koji ionako nisu kalibar za Partizan.
Lafajet u EL
Ejsi Lou u EL
Smesna statistika, a to koliko je bitan tim se najbolje vidi kod Lou-a. On je prosle godine solidno igrao u Olimpijakosu, kad su imali opasan tim. Ove godine su nesto iznad proseka, a statistika mu je i gora od toga ..