KK Partizan [2013/14]

Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Lucifer »

Velja93 пише:Niste vi dovodili tolko lose strance,nego ih niste sacekali.Lafajet glavni igrac Zalgirisa,a vi ste ga oterali posle 2 meseca.Dzerels glavni igrac Besiktasa,a nije izdrzao mesec dana u Partizanu.A tek sto mi nije jasno sto ste oterali Ejsi Lova po meni lik je odigrao sve utakmice dobro i nije pravio greske,samo je zajebo cini mi se poslednju utakmicu protiv za prolaz dalje u evroligi protiv Barse ili Cska.Sad igra u Olimpijakosu bas solidno,a vama nije valjao.Ovaj tim nije los,i moze se reci da je talentovan,ali ne toliko koliko se prica.Prvo Vujosevic je na njih stavio veliki pritisak zato sto je izjavio da je ovo najtalentovaniji tim u poslednjih 20 godina,videli smo da nije tako.Tim koji izgubi 2 utakmice od Bamberga,nije zasluzio da ide dalje u evroligi.Vidi se borbenost,ali igrati egal sa Cska i Barselonom,to samo dokazuje da je tim borben i da je Vujosevic izvukao maksimum iz njega.Ali u odlucujucim trenutcima niko da pogodi nijedan sut,i zbog toga su izgubili ove sezone 5,6 utakmica.Iz ove ekipe stvarno treba zadrzati Vestermana,Bogdanovica,Lucica,Bertransa,Andjusica i Milutinova.Ovi ostali nisu kalibar za Partizan.Centri su stvarno najslabija tacka u poslednjih 10 godina.Od Milojevica,Krstica,Pekovica,Lazmea,Marica,Dzavajija vi ste spali na Gagica i Muslija.Nisu losi,ali Partizan nije odavno imao tako lose centre.Partizan je bio prepoznatljiv po skoku u napadu i po najvecoj borbenosti,ali sad nema neke istaknute skakace,tako da ako su vec hteli da bace jednu sezonu to su trebali odmah da kazu a ne da lazu navijace kako je ovo najtalentovanija ekipa,i samo su stvorili pritisak ovim igracima koji ionako nisu kalibar za Partizan. :cheers:
Pa jbg terali smo ih jer nam trebaju instant rezultati za neke smo se zajebali za neke i nismo. Sve u svemu dzaba ti najbolji centar, ako imas loseg pleja. A nama tu treba najbolji moguci.Uglavnom vecina njih i nije htelo da ostane duze od sezone, najvise mi je krivo za Dzerelsa on je stvarno bio korektan igrac za nase prilike. Sto se tice Ejsi Loa i Lafajtea smesni su igraci, lakse je mnogo igrati u vecem timu, jer ima ko da nosi taj tim i kad ne ide, nije sva odgovornost na tebi kao u manjem timu.Kod nas su trebali da budu nosioci a on i Lafajet to nisu bili.Ovo da je glavni igrac Zalgirisa Lafajet si opasno lupio :D

Lafajet u EL

Ejsi Lou u EL

Smesna statistika, a to koliko je bitan tim se najbolje vidi kod Lou-a. On je prosle godine solidno igrao u Olimpijakosu, kad su imali opasan tim. Ove godine su nesto iznad proseka, a statistika mu je i gora od toga ..
Последње учитавање од Lucifer дана 18 Дец 2012, 22:42, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Velja93,zar mislis da Partizan ne bi zadrzao Kurtisa te sezone,nismo imali para da placamo Amerikanca 3 meseca preko leta,i jos da rizikujemo,da li ce se on razigrati ili ne,isti slucaj i sa Dzejsom,odlican igrac,nije mi jasno kako u nesrecnoj Redjo Emiliji da zavrsi,Ejsi Lo je otisao sam,to je nesto unutar kluba,jednostavno nj=ije se slagao sa njima,Lafajet je saban,a sto se centara tice,Gagic jeste papan,ono sto je i Mare pre pricao,do pre dve godine ga vrteli u Mornaru iz HN,sad odjednom da igra EL,pa ne ide to tako,Muslija je unistio to sto je otisao u Kaha Laboral,i tamo dve godine nije ni igrao skoro uopste,jebi ga,on je bio apsolutno jedan od najdominatnijih juniorskih igraca u Evropi na svojoj poziciji ikada,ali eto,menadzeri,pare i ostalo su ga unistili,to je isto ono sto ce sjebati Radicevica(94' prosle godine kidao u nasim junorima,otisao u Kaha Sol,jedva da udje 2-3 minuta tamo),ali jebi ga,mislim da Musli nije toliko los,i da ce biti od njega nesto,za onog Raduljicu konja je igrac ipo,a sto se pojacanaj tice,jebi ga ne znam,mislim da je Gordon bio ubod,evo to sada i pokazuje,da smo mogli boljeg od Tomasa da dovedemo mogli smo,ja ne znam kako je taj covek bio onako dobar u Ruskoj ligi,cak je bio i MVP,ili 3 najbolji strelac,tako nesto,ali jebi ga,ko zna zasto je to dobro,ad bi Westerman imao takvu rolu,da smo mi imali i 2 dobrog pleja,ja verujem u ovaj tim,i mislim da ce mnogo napredovati,na svim poljima,steta,izgubili smo bar milion evra,ispadanjem iz Top16,i izgubili smo jos 14 jakih utakmica,sto znaci puno iskustva,ali sta da se radi,Caki,Gagic i kompanija da se najure,Gagi moze da ostane,brate on daje 300 % na terenu i gine za sveti dres,treba jos da radi naravno,Andjusa kriminal da popravi odbranu i to je to,centra da nadjemo nekog podhitno,kakav crni Boban Marjanovic,pa taj bi se povredio posle jednog treninga KKP,taj je u Megi,samo da nabije statistiku ovde,i da oet ode u Tursku,Rusiju,Italiju da zgrne pare
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd

Порука од Velja93 »

Malo sam preterao za Lafajeta i Lova,ali kad sam video onog cobana Tomasa stvarno sam se smorio.Dosao kao pojacanje i igrac koji treba da pravi razliku a on ubedljivo najgori u ekipi.Decko je stvarno bio los.Videlo se da je fizicki perfektan,al dzabe kad se meni cini kao da nikad kosarku nije igrao.Razmisljanje jedna velika nula.Ne zna asistenciju da napravi,sut iznenadjujuce los.Odavno nisam video tako loseg stranca.A da nije sve u parama dokazao je Radnicki(iako mislim da ove godine imaju veci budzet od Partizana zbog pomoci Dinkica) koji stalno dovodi kvalitetne strance za male pare.Onaj Sajmon dosao iz madjarske lige prosle godine i bio najbolji igrac u nasoj ligi.Isto i Skot pokazao se kao odlican igrac.A ovaj sto igra u Radnickom Teriko Vajt je opasan igrac.Jedino sto ga bole qrac za ekipu i ide da sto vise nabudzi statistiku svoju.Ovaj drugi crnac Emening solidan.Nizak je za centra al ima odlican skok i solidan sut.Znaci da je Muta opet pogodio sa strancima.A za Andjusica mi nije jasno kako ne mogu da ga nauce da igra odbranu?Pa ceo zivot trenira i moze bar kolko tolko da odigra neku odbranu.Meni bi on uvek igrao.Uz neke korekcije lik je haubica.Kad udje u seriju ubacuje trojke ko nenormalan.Takvog igraca treba istrpeti i kad ga ne ide.To Partizanu hvali.Slozicete se prosle godine je Morison drzao Zvezdu na pocetku sezone,a lik je po meni najgori igrac u odbrani kog sam video u mom zivotu.Njemu da uzmu nekog prolaznika sa uli8ce,dao bi mu kos,al je zato sipao sa trojkama.A ono sto sam primetio Bertrans ima perfektan procenat za 3.Greska Vujosevica je sto mu ne igra vise.Uvek kad treba sut njega nigde nema.Protiv Bamberga nisam video Bertransa do poslednje cetvrtine,a i kad je igrao nije puno sutirao.Treba decku dati prostora.A za Gordona,on uopste nije los.Decko je fantastican igrac u odbrani,i odlican skakac.Svaku utakmicu on napravi po 3,4 neverovatne blokade.Jedino sto u napadu nije dominantan.Ali uz nekog odlicnnog centra i on bi bio mnogo bolji. :cheers:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Bertans je nakon odlicnih partija,jednostavno pceo da dobija ''flastera'',ne ostavlja se takva pracka sama na sutu,inace Veljo,ad se ne lazemo,od Partizana ove godine i Cedevita,i Olimpija i Zvezda i Radnicki i Cibona imaju veci budzet,ali su iza Partizana,zao mi onog momka 94' Nemanja Jankovic,decko je kidao u juniorima Zvezde,bio jako dominantan centar,ali,nije hteo da ostane u Zvezdi zbog svadje sa Covicem,polupio se i otisao u Belgiju,sad je na Fibinom spisku za najboljeg mladog igraca :yesko:
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd

Порука од Velja93 »

Sinke, Sta da se radi.Nije ni prvi ni poslednji koji ce da ode iz nase zemlje.Al nemoj da mislis da se usrecio.Dzabe njemu sto je na fibinom spisku kad ce nestati kao igrac.Mnogo bolje ce da prodje ovaj Milutinov koji je 94-to godiste,a vec igra u Partizanu i ima solidne minute.Napravice od njega Dule reprezentativnog centra videcete.Pekovic kad je dosao u Partizan u prvoj sezoni nije bio nista posebno,ali je posle eksplodirao.Ima veliki potencijal da izraste u odlicnog centra,sad da li ce se to desiti videcemo. :cheers:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

Ih pa Dule nije trpeo Tripka koji je 10x bolji suter od Andjusa :D Ne ide, jbg. Mi jednostavno ne gajimo taj stil igre, sa dosta suteva van 6.75. Ne znam sta je fora sa njim, mislim sto vise ne igra. Izgleda mi kao da se bunio sto nema vecu minutazu,a takvi ne prolaze dobro. Cudno mi da Bogdanovic cak i posle povrede ima neuporedivo vecu minutazu od njega. Sve u svemu, trebalo bi da dobija malo vise igranja, ali takodje mislim da nece od njega da bude nikad veliki igrac jer je dosta limitiran. A ovo za odbranu, ne vredi brate to se trenira od malena, tesko se stice kasnije. A Hemofarm je slicna skola kao Mutin Radnicki Run&Gun, zato igraci kao Teriko Vajt nemaju prodju kod nas. Gledao sam ga protiv Zvezde, ima fenomenalne fizicke predispozicije, ali toliko nerezonski sutira i ima ogroman kredit kod Mute. U drugom poluvremenu je bukvalno sve promasio, a opet ga je Muta retko menjao. Onaj centar mi se ne svidja ni malo, bolji je bio mnogo onaj od prosle godine iz Radnickog mator ali dobar, Simon bese cini mi se .. Sto se tice dovodjenja stranaca tu Muti svaka cast i onaj Majkl Li nije bio los, sad je u Ukrajni cini mi se. A izvuko ga iz Madjarske lige, ladno. Znaci ima svuda igraca, samo treba da se pogleda dobro .. Sto se tice Skota on je odlican igrac i steta sto ga mi nismo uzeli ..

Broje su mu jednostavno ocajne ove sezone .. Osim utakmicom protiv Splita, nema cime da trazi vecu minutazu. Sut za 3 ukupno (ABA+EL) 10/39 u EL 2/14 .. :nasty:
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Ajde bre da dobijemo ovo!
EDIT:ima neko stream?
Последње учитавање од Sinke дана 19 Дец 2012, 19:59, учитано 1 пут укупно.
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

Imas ovde 2 linka, ovaj letOn je ok.

Код: Изаберите све

http://www.stopstream.tv/6/
Nije lose za sada, ali moramo da iskontrolisemo ovaj ofanzivni skok Zadra, mnogo je 7 za poluvreme ..
Последње учитавање од Lucifer дана 19 Дец 2012, 20:41, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Znam,nasao sam ovaj LEton,da nema njih,koknuo bi se,svu Evroligu sam njihov stream gledao,nije lose,Gagic za sada fino igra,svidja mi se Gasic i njegova filozofija,sva sreca,pa imamo takvog coveka za asistenta :D
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

Malo samo da iskontrolisemo ovaj skok u napadu, igraju bukvalno svaki napad po 2x i da se odlepimo bar na 10 i to je to. Imamo ih, nece ovog Gordica izlaze mu lopte iz kosa u k .. danas nije los uopste al taj sut jbg. Ma imamo ih ja mislim .
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

Ja neverujem kako smo mi ovo izgubili ..
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

pu J***m ti sunce u picku i kosarku i sve ... i jebeni bamberg zbog koga je sve ovo.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Да лије могуће више ово? :nasty: :kojkurac: :waller:
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Boze moj,postadosmo vasarska ekipa...mrtvi Zadar nas dobija na 0.8 do kraja,EJ!!!Do juce smo se sprdali sa ovim jazavcima,ubacivali im trice sa polutke na 0.6 do kraja, a sad nam pishaju u oci...Zivote lutalico!
Слика
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

Ma ovo je ljudi neka visa sila, ja sam naj-NEsujeverniji covek koga znam al ovo ne moze drugacije da se objasni. Jeste mlada ekipa, jeste da se ovakve stvari desavaju u sportu sve je to OK, al da se desi 10x za polusezonu, nema teorije. Ovo je neka karma dal zbog onog isterivanja Bozica i Kecmana sa pocetka sezone ili sta je vec, ne znam al nemoguce da nijednu tesnu zavrsnicu ne mozemo da dobijemo ..
Miki.ftw
Assistant Manager
Поруке: 568
Придружен: 24 Мај 2012, 15:36
Место: Бар, ЦГ

Порука од Miki.ftw »

Ma vratice se sve to videcete !
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Coki i Pickousti nam bacili neku gadnu vradzbinu,bice da je to :D
Salu na stranu,stvarno,nadam se,da ce se ovo kad tad vratiti,brate oci mi ispadose vise glava mi puca od nervoze :yesko:
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Teska kradja!

Слика

Lopta je prosla uz istek vremena. Cak i da je ostalo 0.1 sekunda, utakmica se ne nastavlja jer je za kos iz igre potrebno 0.6 sekundi, a za kos iz odbojke 0.3 sekunde.
Последње учитавање од -MiX- дана 19 Дец 2012, 23:38, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

MAmu im J***m lopovsku,valdja imamo neku pravo na zalbu,iz pomoc ovog snimka,mada secate se da se Barsa u EL onomad zalila,mada cisto sumnjaim,znamo svi mi ko sedi u upravi ove jebene lige. :nasty:
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Nema veze sto je lopta prosla po isteku vremena bitno je da je lopta izbacena pre isteka vremena.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”