I da jeste... sta onda?
Ajde malo pisajte po vasoj temi i manite se Zvezde, nisam video ni jednog clana foruma da kenja po partizanovoj temi .... to pokazuje koliko mrzite Zvezdu
Po tvome onda i United namješta utakmice? Koliko su samo puta preokrenuli rez, ili se vrate sa 0-3 na 3-3 i odmah je to namješteno.Keyser Söze пише:a da uzmete i majo vujovica u upravu ovo je bilo vise nego ocigledno ... nemojte da mi uzmete za zlo ali kako mozete da se radujete posle ovakve pobede molim vas ... a i onako ce mi biti obrisan post ... vama svako gostovanje dolazi iz 1 u 2 ... ocigledno previse ... sramota na sta je spao nekada najveci klub u jugoslaviji ...
Onda si slabo pratio temu FK Partizan.I koliko se secam,moderatori su rekli da se ne pise o Zvezdi u Partizanovoj temi,vec ovde.Elem,ono sto sam hteo da kazem je da svi mi vec godinama znamo ko je cija filijala i ne znam cemu polemika.Partizan ce vcrs odigrati 7+ protiv Smederevaca,a S.Scepovic postize het - trik,iako sam se protiv Nefcija uverio da je gori igrac od menekiba пише: Ajde malo pisajte po vasoj temi i manite se Zvezde, nisam video ni jednog clana foruma da kenja po partizanovoj temi .... to pokazuje koliko mrzite Zvezdu
Ovo danas je trebalo da bude poslednji mec Jankovica na klupi, izgleda da su se predomsilili pa ce biti na klupi i protiv Vojvodine. Posle toga cemo menjati trenera, jeb li ga, ne znam ko ce biti, Bozovic, Djorovic, Jovanovic, Rajevac,... ne znam. Igracki kadar ce se menjati ali ne drasticno u ovom prelaznom roku, i to malo zavisi od toga koji trener dodje, pre da ce na leto biti ozbiljnijih rezova.dramit пише:Nego.. da se mi vratimo ovoj nasoj Zvezdi.. jel ocekujete vi neke konkretne poneza u polusezoni.. tipa da smenjuju Saleta Jankovica, i rekonstrukciju ekipe.. i koga oterati/prodati ?
Nekako mi se cini da konstantno vrtimo trenere u krug.. Ovo sto si naveo do sada nije bilo u Zvezdi..Rajevac, Djorovic, Bozovic.. za Bozovica i Rajevca znamo kakvo iskustvo imaju i koga su vodili, ali za Djoru nisam siguran, nekako mi je nepouzdan.Vladar пише:Posle toga cemo menjati trenera, jeb li ga, ne znam ko ce biti, Bozovic, Djorovic, Jovanovic, Rajevac,... ne znam.