FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot
Status: Није на вези

Порука од kiba »

SlobaGrobar, lose si razumeo! ja kazem da uvek hocete jer u tim timovima ima dosta grobara, a i uvek se izvucete. A kad mi pobedimo u poslednjim minutima odma je to NAMESTENA UTAKMICA.

I da jeste... sta onda?

Ajde malo pisajte po vasoj temi i manite se Zvezde, nisam video ni jednog clana foruma da kenja po partizanovoj temi .... to pokazuje koliko mrzite Zvezdu

:ass: :ass: :ass:
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Ne radujem se ovakvim pobedama, nimalo ali mi je delimicno drago zato sto su digli prasinu pre utakmice. Kao "napusticemo teren bla bla". Zamisli da ce se navlaciti Slobodi koju prate samo Uzice i okolna mesta a ne nama. Ne podrzavam namestanje nikako ali brate nek budu realni malo.
Kontam da ih je Majo namerno prcao sa kartonima zbog pljuvanja pre meca..
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

da zvezda namesta(kao sto to radi partizan) zar ne bi dobila utakmice u subotici,pa protiv jagodine,protiv ofke..i jos jednom protiv ofk beograda u kupu..dok sa druge strane mocni partizan redja 10 pobeda za redom,i kao neverovatno igraju nezausavljivi su i onda dodju igraju protiv onih amatera nefcija i ne mogu da pobede u 2 utakmice?o cemu onda pricamo mozda zvezda i namesta,ali onaj ko najvise namesta to je partizan ako realno gledamo,zato je i osvojio 5 titula za redom..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

I nije namešteno.. to ja nisam rekao.. odmah da se ogradim. Ova utakmica kao i druge, većinom zvezdine, nisu nameštene... već sudije koje navijaju za u ovom slučaju zvezdu taj tim ne može da izgubi kada sude određene sudije, ima i kod nas takvih sudija, ali kažem zvezdi je 80% utakmica sumnjivo, a Partizanu svega dve i baš sam pratio to.. ;)
Последње учитавање од Sloba дана 25 Нов 2012, 15:30, учитано 1 пут укупно.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

SVE JE NAMESTENO LEEEEE ! Kao sto je rekao Dzajic da se kod nas desi EPL kao prosle godine sto je City uzeo u 94 titulu ovde bi nastao gradjanski rat
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Setite se meca Zvezda Jagodina, nije bio penal, sudija je svirao izgubili smo i to je bilo to. Danas se to vratilo svim grobarima koju su se PONADALI :yesko:
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Keyser Söze пише:a da uzmete i majo vujovica u upravu ovo je bilo vise nego ocigledno ... nemojte da mi uzmete za zlo ali kako mozete da se radujete posle ovakve pobede molim vas ... a i onako ce mi biti obrisan post ... vama svako gostovanje dolazi iz 1 u 2 ... ocigledno previse ... sramota na sta je spao nekada najveci klub u jugoslaviji ...
Po tvome onda i United namješta utakmice? Koliko su samo puta preokrenuli rez, ili se vrate sa 0-3 na 3-3 i odmah je to namješteno.
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

kiba пише: Ajde malo pisajte po vasoj temi i manite se Zvezde, nisam video ni jednog clana foruma da kenja po partizanovoj temi .... to pokazuje koliko mrzite Zvezdu
Onda si slabo pratio temu FK Partizan.I koliko se secam,moderatori su rekli da se ne pise o Zvezdi u Partizanovoj temi,vec ovde.Elem,ono sto sam hteo da kazem je da svi mi vec godinama znamo ko je cija filijala i ne znam cemu polemika.Partizan ce vcrs odigrati 7+ protiv Smederevaca,a S.Scepovic postize het - trik,iako sam se protiv Nefcija uverio da je gori igrac od mene ;) Sportski pozdrav
Слика
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

A smejacmo se kad veceras bude bilo 0-2 za Smederevo
I kad grobari "opet" budu pisali u ovoj temi kako je namesteno...
Ali od toga nema nista, jer kao sto je Clint Eastwood* rekao, bice 7+ Scepovic daje 3 komada.. eto to su sve informacije koje se vec u napred znaju.

Nego.. da se mi vratimo ovoj nasoj Zvezdi.. jel ocekujete vi neke konkretne poneza u polusezoni.. tipa da smenjuju Saleta Jankovica, i rekonstrukciju ekipe.. i koga oterati/prodati ?

EDIT:*
Последње учитавање од dramit дана 25 Нов 2012, 15:45, учитано 1 пут укупно.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Takodje mi se cini da je onaj spajic dobar igrac,lepo je cistio u odbrani ... koliko on ima godina?
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Clint Eastwood, ne ulazim u vasu temu, mene partizan NE ZANIMA
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Keyser Söze, 19 godina
Последње учитавање од kiba дана 25 Нов 2012, 15:52, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

dramit пише:Nego.. da se mi vratimo ovoj nasoj Zvezdi.. jel ocekujete vi neke konkretne poneza u polusezoni.. tipa da smenjuju Saleta Jankovica, i rekonstrukciju ekipe.. i koga oterati/prodati ?
Ovo danas je trebalo da bude poslednji mec Jankovica na klupi, izgleda da su se predomsilili pa ce biti na klupi i protiv Vojvodine. Posle toga cemo menjati trenera, jeb li ga, ne znam ko ce biti, Bozovic, Djorovic, Jovanovic, Rajevac,... ne znam. Igracki kadar ce se menjati ali ne drasticno u ovom prelaznom roku, i to malo zavisi od toga koji trener dodje, pre da ce na leto biti ozbiljnijih rezova.
Последње учитавање од Vladar дана 25 Нов 2012, 15:53, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Jankovic odlazi posle Vojvodine. Za njim idu i drugorazredni starteri. Dolazi Djorovic kome ce Stojadinovic obezbediti sva pojacanje. :cheers:
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Vladar пише:Posle toga cemo menjati trenera, jeb li ga, ne znam ko ce biti, Bozovic, Djorovic, Jovanovic, Rajevac,... ne znam.
Nekako mi se cini da konstantno vrtimo trenere u krug.. Ovo sto si naveo do sada nije bilo u Zvezdi..Rajevac, Djorovic, Bozovic.. za Bozovica i Rajevca znamo kakvo iskustvo imaju i koga su vodili, ali za Djoru nisam siguran, nekako mi je nepouzdan.
Samo da na kraju ne ispadnu: Kosanovic, Petrovic "pizon, ili neko treci koj je vec sedeo na klupi i nije doneo rezultate.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Слика

Cekam veceras sliku posle Partizana 5+
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

ne znam sta ce biti ako dodje Djorovic :/ valjda nas nece skroz upropastiti
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Mi smo vec upropasceni. :yesko:
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

Bozovic ima ugovor u Rostovu,Jovanovic u Apoelu tako da oni sigurno nece preuzeti Zvezdu.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

ma daj bre kakav djorovic,covek je pocetnik,zar smo toliko spali da treneri dolaze u zvezdu da se uce..stvarno jadno..nikako da dodje neki iskusni trener..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”