KK Crvena zvezda [2013/14]

Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Игор »

Ако је Кешељ, још боље али мислим да ће пре бити комбо кеца и двојке него тројке и четворке.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Alexandar_81 пише:Ipak mislim da ce pojacanje biti Keselj, samo se trazi resenje za njegov izlaz iz ugovora! Uglavnom i jedan i drugi su pojacanje ma ko god to bio!

Aleksandar Rasic-Nikada ne bih obukao dres Zvezde

jedino ako ce da jede svoja... mislim da se ne izrazavam
mnogi pre njega su izjavljivali takve stvari,pa su se opekli kasnije..al ne verujem da ce on doci.. :noway:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Nadam se da neće dovesti ni jednog ni drugog.
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

I ja mislim da nama treba kombo bek, inace dobio sam informaciju iz prve ruke da je Rasic jedini koji je uspeo preko veze kod Dude u repku, cale mu je jedva namolio Dudu da ga pozove i eto, on resi tekmu protiv Hrvata.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

RASMC пише:Nadam se da neće dovesti ni jednog ni drugog.
Нисмо ми толико велики и квалитетан клуб да после једне победе над Партизаном одустајемо и кажемо "Ма који Рашић/Кешељ, кеса"
И један и други су квалитетни играчи и сигурно би да би подигли квалитет игре.
До пре 2-3 године би убили за неке тако играче а сад одједно као "ма који ће нам"
Превише су се неки размазили. :zelenko:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Kešelj da, Rašić ne. Možda bi nam potrebniji bio bek, ali pitanje je koliko bi Rašić podigao kvalitet. Iskreno nisam nešto oduševljen njegovim sposobnostima.Dečko igra katastrofa odbranu, a u napadu je prosek. Možemo mi sad da pričamo, kako je on reprezentativac, rešio meć sa hrvatima i sve, ali i prosečni igrači ponekad bljesnu. Ako nam treba igrač koji je kvalitetniji od ovih što imamo, onda Rašić nije rešenje, ali ako nam treba neko za rotaciju onda može.Mada kad malo bolje razmislim, bolji je od Vuka Radivojevića. Videćemo, sezona je duga, svaki iole kvalitetan igrač znači.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Код: Изаберите све

Ivan Bogunovic Ivan Bogunovic ‏@Bogun13

Aleksandar Rasic je igrac Montepaschi Siena, do daljeg. Bilo je prica da sutra potpisuje za Zvezdu, ili da je vec potpisao. Nije.
S time smo zavrsili :) Znaci ipak je Marko Keselj, bicete vraski jaki! Pogotovo sto mislim da je Simonovic jedna slaba karika u Zvezdi sa Keseljem to ce biti ekipa koja svakom u ABA ligi moze glat da ubaci 90 poena! :yesko:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Jos bolje sto Rasic nece da dodje, ja njega licno ne volim, ne zato sto je igrao u partizanu nego zato sto ume da zakenja... jedino kao sto kaze alexandar mozda bi mogao keselj da zameni simonovica koji je ocajan ... pogodi nesto ali je slab ...
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Одакле ти те информације за Кешеља ?
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Игор, pa nesto aca_mvp na twitteru mrsi :) ono iskreno ja nikome nista ne verujem, ali Keselj ni na twitteru nece da negira da mu se trazi izlazi iz ugovora, on je veoma PAMETAN, pazi njemu ugovor istice na kraju sezone, ako sad izadje i u Zvezdi u Evrokupu i ABA ligi uradi nesto IMACE MASAN UGOVOR negde u TURSKOJ ili ITALIJI ovako samo sedi na klupi i gubi sezonu! Rasic ima veoma dobar ugovor u Sijeni i cisto sumnjam da ce iz njega izaci da bi imao pod znakom pitanja (rakoc, cvele, nelosn, lazic) 20 minuta u ABA ligi i jos toliko mozda i manje u Evrokupu! Mislim da je skroz realan povratak Keselja na mesto Simonovica koji je bas podbacio!

Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Неће нико ићи из Звезде, то је сигурно. Ако неко оде то је Лука Митровић и то у Раднички ФМП.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Bratko ja ne pratim desavanja u Zvezdi ali ovo mi je privuklo paznju! Pa sam zato napisao! Kao i ono sa Andjusom na SOS-u! Tako da ne znam stanje! Znam da je Simonovic los, e sad da li se njemu ili Lazicu ili Mitrovicu trazi zamena nemam veze i necu da lupam!

Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Po netu spominju i Miljana Pavkovica.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Stefan, sa Miljanom se znam licno i mislim da od toga nema nista! Pre svega sto simpatise drugi klub ali nikada se ne zna! Para vrti gde burgija nece..!

Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Kad igramo mi protiv onih spanaca?
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

20:30 veceras, B92.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

jel putuju delije u sevilju ili ne?
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

AJde breee :D posle lose igre serija 12:0 i vodimo 33:30

:cheers:
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Nekako se provukosmo, ipak se pobeda pamti.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”