KK Crvena zvezda [2013/14]
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
- Status: Није на вези
Ако је Кешељ, још боље али мислим да ће пре бити комбо кеца и двојке него тројке и четворке.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
mnogi pre njega su izjavljivali takve stvari,pa su se opekli kasnije..al ne verujem da ce on doci..Alexandar_81 пише:Ipak mislim da ce pojacanje biti Keselj, samo se trazi resenje za njegov izlaz iz ugovora! Uglavnom i jedan i drugi su pojacanje ma ko god to bio!
Aleksandar Rasic-Nikada ne bih obukao dres Zvezde
jedino ako ce da jede svoja... mislim da se ne izrazavam
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Нисмо ми толико велики и квалитетан клуб да после једне победе над Партизаном одустајемо и кажемо "Ма који Рашић/Кешељ, кеса"RASMC пише:Nadam se da neće dovesti ni jednog ni drugog.
И један и други су квалитетни играчи и сигурно би да би подигли квалитет игре.
До пре 2-3 године би убили за неке тако играче а сад одједно као "ма који ће нам"
Превише су се неки размазили.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kešelj da, Rašić ne. Možda bi nam potrebniji bio bek, ali pitanje je koliko bi Rašić podigao kvalitet. Iskreno nisam nešto oduševljen njegovim sposobnostima.Dečko igra katastrofa odbranu, a u napadu je prosek. Možemo mi sad da pričamo, kako je on reprezentativac, rešio meć sa hrvatima i sve, ali i prosečni igrači ponekad bljesnu. Ako nam treba igrač koji je kvalitetniji od ovih što imamo, onda Rašić nije rešenje, ali ako nam treba neko za rotaciju onda može.Mada kad malo bolje razmislim, bolji je od Vuka Radivojevića. Videćemo, sezona je duga, svaki iole kvalitetan igrač znači.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Код: Изаберите све
Ivan Bogunovic Ivan Bogunovic @Bogun13
Aleksandar Rasic je igrac Montepaschi Siena, do daljeg. Bilo je prica da sutra potpisuje za Zvezdu, ili da je vec potpisao. Nije.▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Игор
- Manager
- Контакт:
Одакле ти те информације за Кешеља ?
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Игор, pa nesto aca_mvp na twitteru mrsi
ono iskreno ja nikome nista ne verujem, ali Keselj ni na twitteru nece da negira da mu se trazi izlazi iz ugovora, on je veoma PAMETAN, pazi njemu ugovor istice na kraju sezone, ako sad izadje i u Zvezdi u Evrokupu i ABA ligi uradi nesto IMACE MASAN UGOVOR negde u TURSKOJ ili ITALIJI ovako samo sedi na klupi i gubi sezonu! Rasic ima veoma dobar ugovor u Sijeni i cisto sumnjam da ce iz njega izaci da bi imao pod znakom pitanja (rakoc, cvele, nelosn, lazic) 20 minuta u ABA ligi i jos toliko mozda i manje u Evrokupu! Mislim da je skroz realan povratak Keselja na mesto Simonovica koji je bas podbacio!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- Игор
- Manager
- Контакт:
Неће нико ићи из Звезде, то је сигурно. Ако неко оде то је Лука Митровић и то у Раднички ФМП.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Bratko ja ne pratim desavanja u Zvezdi ali ovo mi je privuklo paznju! Pa sam zato napisao! Kao i ono sa Andjusom na SOS-u! Tako da ne znam stanje! Znam da je Simonovic los, e sad da li se njemu ili Lazicu ili Mitrovicu trazi zamena nemam veze i necu da lupam!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- DS_RS