FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од Tik'al »

La gano, 6ta u nizu :yesko: :cheers:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Igore,sta se odma' ljutis salimo se malo :nasty:
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Ма иди човече и напиши то у ФК Црвена звезда теми, нећу ти реч рећи. Јел сам сто пута рекао да је то офф што си ти урадио ?
Вратите се теми. Ако вам нешто није јасно, рокајте ми питања на ПМ.
:cheers:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Ja sam kontao da treba da napisem ovde,a da ne pisem u Zvezdinoj temi,ok :cheers:
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3

Порука од TheBlues »

Слика

:cheers:
Последње учитавање од TheBlues дана 03 Нов 2012, 21:43, учитано 1 пут укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
TheBlues
Manager

Порука од TheBlues »

Moze slika Toleta a ne moze Palme, ne kapiram? Pucaju kompleksi...
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Колико имате година, ви што сам вам избрисао пост ? Јел треба да вам цртам ?
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén

Порука од Tik'al »

Igore smanji malo dozivljaj :cheers:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
TheBlues
Manager

Порука од TheBlues »

Vise od tebe, ne trebas da crtas sve mi je jasno. Nije prosao ni sekund izbrisao si :xD:
Nema tema FK Jagodina, a u romskoj ne postujem. Ne vidim bilo kakav problem sto je slika okacena.
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Kakve to veze ima sa Partizanom? Nikakve, znači totalni off topic.
Корисников грб
TheBlues
Manager

Порука од TheBlues »

Aj ne pravite se pametni. Itekako ima veze i vi to znate. U ovoj ligi se 2 tima bore za titulu i naravno da cu ovde da prokomentarisem poraz vecitog rivala. U vasu temu nemam potrebu da ulazim.
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Evo vidiš da nećeš, jer je off. Pravila su takva, tvoje je hoćeš li poštovati ili ne a naše da sankcionišemo.

Ova rasprava ovde završava. Vratite se temi.
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Braco nemojte se osvrtati na ove druge,jer se nisu bunili kada su svirali nama 2 "ofsajda"protiv N.P.i danas ponisten gol.TOLE LOPOVE!!!!!!
Последње учитавање од fanst[E] дана 04 Нов 2012, 03:07, учитано 2 пута укупно.
srbinho

Порука од srbinho »

Da juce nam je pri prezultatu 1-0 za nas ponisten cist gol zbog navodnog ofsajda....a kao ofsajd je okarakterisan odbitak lopte od naseg igraca prema Makovicu (koji jeste bio u ofsajdu)....ali ipak smo prejaki za ove nase livade pa nam retko, retko, retko koja sudijska greska moze uciniti stetu.... :gunman: teramo svoju pricu i na pravi nacin jurimo ka tituli a ostali...pa neka se poredjaju kako im je volja...
Последње учитавање од srbinho дана 04 Нов 2012, 11:12, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
SGrobar
Youth Team Coach
Поруке: 181
Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
Место: Morovic

Порука од SGrobar »

Jesenja titula overena :winner:
:partizan: Срце, руке, глас! :partizan:
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

srbinho пише:a kao ofsajd je okarakterisan odbitak lopte od naseg igraca prema Makovicu (koji jeste bio u ofsajdu)
Pa onda je ofsajd. :slap:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ofsajd iz aviona! Penal u rupi nidje veze ceo korak van, ali ipak mislim da sudije ne sude tendeciozno i da nema stete ni po jedne ni po druge a ni one trece! Utakmica u nisu za pricu! Meraklije (bar su bili sa njima iako ja mislim da je bilo i onih drugih crvenih) pevale do 7 minuta! Onda se cuo samo Sever gde je bio Niski Kartel momci odradili odlicno, pevalo se celu tekmu, zabranjenih nije bilo i videlo se da je bolje da ne dolaze ako ne planiraju da bodre PFC, ako hoce da se biju i jedni i drugi neka se dogovore i neka rese van stadiona! Ilic otac za nasu ligu, Jojic pokazao da ne moze od starta decko je tremaros, Scepovic stariji pokazuje da je igrao van, ali jos nije cini mi se naucio da se za Partizan igra srcem! Marko Scepovic se nije ni video posle jos se vidi trag povrede! Ninkovic decko ima talentat i klasu ali mora da smiri tikvu pokondirenu! Markec prerastao JSL vec sad se vidi da je najbolji u ligi! Da se komsije ne ljute Lazovic je golo g. Igra samo kad ga puste! Kod Markeca se vidi da ima harizmu i da zna sa lopotom ali ako mu prebijes noge tesko da ce igrati, u derbiju cemo lagano, oni gol mogu da nam daju iz daleka ako usere nekoga ili glavom Mudrinski to cemo lako da zatvorimo, a kako ce oni da zatvore Scepovica i Mitrovica + Markovica obojicu, Tomica i Ilica ne znam posto mislim da im preti opasnost od svakog ponaosob plus od Jojica i Ninkovica ako udju sa klupe! Sve u svemu daleko su od TITULE ko ZEMLJA od SUNCA! :ole:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
srbinho

Порука од srbinho »

Pa onda je ofsajd
Nije da se 101% razumem u pravila ali kako moze da bude ofsajd ako se lopta odbije od igraca bez namere da je doda??? ako sam pogresio prastajte mada...
Последње учитавање од srbinho дана 04 Нов 2012, 16:45, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Alexandar_81 пише:Meraklije (bar su bili sa njima iako ja mislim da je bilo i onih drugih crvenih) pevale do 7 minuta!
Pevali su od 10. minuta (odavali pocast nekom) pa mozda do 20. i tek pred kraj, iskreno sam mislio da su bolje organizovani, samo im je koreografija bila ok. Bio je ofsajd ako je od naseg igraca, nije bitna namera. Nisam video najbolje, cak sam tripovao 10-ak minuta da vodimo 2-0, dok nisam proverio na netu, :slap: sve napravise na Cairu, samo nema semafora nigde. Na mene su poseban utisak ostavili Medo (molim Boga da potpise novi ugovor), Ivanov, Markovic i Ilic.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Miki.ftw
Assistant Manager
Поруке: 568
Придружен: 24 Мај 2012, 15:36
Место: Бар, ЦГ

Порука од Miki.ftw »

Слика
Evo jedne slicice za nas :D
Закључано