FK Partizan [2013/14]
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
- Status: Није на вези
Ма иди човече и напиши то у ФК Црвена звезда теми, нећу ти реч рећи. Јел сам сто пута рекао да је то офф што си ти урадио ?
Вратите се теми. Ако вам нешто није јасно, рокајте ми питања на ПМ.

Вратите се теми. Ако вам нешто није јасно, рокајте ми питања на ПМ.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Колико имате година, ви што сам вам избрисао пост ? Јел треба да вам цртам ?
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Braco nemojte se osvrtati na ove druge,jer se nisu bunili kada su svirali nama 2 "ofsajda"protiv N.P.i danas ponisten gol.TOLE LOPOVE!!!!!!
Последње учитавање од fanst[E] дана 04 Нов 2012, 03:07, учитано 2 пута укупно.
-
srbinho
Da juce nam je pri prezultatu 1-0 za nas ponisten cist gol zbog navodnog ofsajda....a kao ofsajd je okarakterisan odbitak lopte od naseg igraca prema Makovicu (koji jeste bio u ofsajdu)....ali ipak smo prejaki za ove nase livade pa nam retko, retko, retko koja sudijska greska moze uciniti stetu....
teramo svoju pricu i na pravi nacin jurimo ka tituli a ostali...pa neka se poredjaju kako im je volja...
Последње учитавање од srbinho дана 04 Нов 2012, 11:12, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Ofsajd iz aviona! Penal u rupi nidje veze ceo korak van, ali ipak mislim da sudije ne sude tendeciozno i da nema stete ni po jedne ni po druge a ni one trece! Utakmica u nisu za pricu! Meraklije (bar su bili sa njima iako ja mislim da je bilo i onih drugih crvenih) pevale do 7 minuta! Onda se cuo samo Sever gde je bio Niski Kartel momci odradili odlicno, pevalo se celu tekmu, zabranjenih nije bilo i videlo se da je bolje da ne dolaze ako ne planiraju da bodre PFC, ako hoce da se biju i jedni i drugi neka se dogovore i neka rese van stadiona! Ilic otac za nasu ligu, Jojic pokazao da ne moze od starta decko je tremaros, Scepovic stariji pokazuje da je igrao van, ali jos nije cini mi se naucio da se za Partizan igra srcem! Marko Scepovic se nije ni video posle jos se vidi trag povrede! Ninkovic decko ima talentat i klasu ali mora da smiri tikvu pokondirenu! Markec prerastao JSL vec sad se vidi da je najbolji u ligi! Da se komsije ne ljute Lazovic je golo g. Igra samo kad ga puste! Kod Markeca se vidi da ima harizmu i da zna sa lopotom ali ako mu prebijes noge tesko da ce igrati, u derbiju cemo lagano, oni gol mogu da nam daju iz daleka ako usere nekoga ili glavom Mudrinski to cemo lako da zatvorimo, a kako ce oni da zatvore Scepovica i Mitrovica + Markovica obojicu, Tomica i Ilica ne znam posto mislim da im preti opasnost od svakog ponaosob plus od Jojica i Ninkovica ako udju sa klupe! Sve u svemu daleko su od TITULE ko ZEMLJA od SUNCA! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
srbinho
Pevali su od 10. minuta (odavali pocast nekom) pa mozda do 20. i tek pred kraj, iskreno sam mislio da su bolje organizovani, samo im je koreografija bila ok. Bio je ofsajd ako je od naseg igraca, nije bitna namera. Nisam video najbolje, cak sam tripovao 10-ak minuta da vodimo 2-0, dok nisam proverio na netu,Alexandar_81 пише:Meraklije (bar su bili sa njima iako ja mislim da je bilo i onih drugih crvenih) pevale do 7 minuta!
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan