FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
samson
SFM Hall Of Fame
Поруке: 7745
Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
Место: Podgorica
Status: Није на вези

Порука од samson »

Samo da vam razjasnim jednu stvar. Ako dodje Grobar u ovu temu i isprovocira Deliju da ga ovaj posalje u pm. Ban dobija Grobar.
Pisite, vrijedjajte, omalovazavajte suparnicki klub u temi Vaseg kluba. U temi kluba koji ne simpatisete, potrudite se da ne izazovete revolt. Jer u tom slucaju ste najebali ko siroce. Ovo vise necu da objasnjavam, krece prvenstvo, derbiji. Imajte ovaj post u vidu. Necu da dozvolim da ljudi forum napustaju zbog par Vas koji ne umijete na normalan nacin iznijeti svoj stav, a da tim ne uvrijedite bar 5 ljudi.

Dejo fino rekao. Uz to, neki od Vas sigurno znaju kakav je razgovor vodio sa Lukicem kada su bili na toj veceri.

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/dejo-savicevic-nije-prosinecki-pilicar-pa-da-mu-neko-sastavlja-tim
Последње учитавање од samson дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Kao zto neko napisa komentar uz ovu vest.

1990 GODINA.
Stoje Dejo, Piksi, Robi i dolazi Lukic.

Dejo: Lule, ajde trkni mi po zvake na trafici, a Piksiju i Robiju uzmi pljuge.

Lukic veselo poslusa. Dejo mu se obratio.

Naravno ja sam napravio malu andegdotu od onog komentara, ali poenta se vidi.
Iskomleksirani majmun. Neverovatno je kolika moze biti ljudska sujeta i koliko Lukic moze biti mali covek. Posto je ostao u senci gotovo svih igraca iz te generacije, sad se kao kurci, eto on je neko i nesto. Gadi mi se.

A to za komentarisanje u temi suparnicke ekipe, mislim da je vecina grobara mogla da procita moje postove u njihovoj temi i nijedan nije bio problematican. Normalno je da navijamo za svoj klub, ali nije bas normalno da mrzimo suparnike. Nije niko postao veci navijac svog kluba zato sto mrzi protivnicki. A za ono da ljudi kao sto su Lukic i da sad ne nabrajam koji jos, podsticu mrznju, to je istina i samo slepac ne vidi to u njegovim izjavama.
Последње учитавање од zele дана 22 Авг 2012, 17:36, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/1484.html
Ove budale danima pokusavaju da pokazu kako Prosinecki nije otjeran, kako je Lukic pravi covjek za klub i sad kako Evandro takodje nije otjeran. Samo nije mi jasno nikako kako moze biti sa covjekom raskinuta pozajmnica kad je on igrac CZ (doduse samo 50%) kako tvrde, al pozajmnica ovo ne shvatam :haa:
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Ne verujete svemu sto pise u novinama..
Žarko Đurović: „Netačno je da nam je bilo ko sastavljao tim“
Bivši pomoćnik u stručnom štabu Roberta Prosinečkog, i bivši fudbaler Crvene zvezde, Žarko Đurović, oštro je demantovao pisanje u jednim dnevnim novinama, koje su u svom izdanju od 22. avgusta imaju tekst pod naslovom „Lukić želeo da sastavlja tim“.
Слика
Legendarni igrač crveno-belih koga i dalje mnogi navijači pamte po majstorstvu na terenu i golovima Real Madridu, objasnio je o čemu je ustvari reč.

- Mnogo neistina je izneto u tom tekstu. Najpre, navodi se da sam rekao Robiju da znam kakva ga sudbina čeka i da će dobiti otkaz. Prvo Prosinečki nije dobio otkaz, niti ga je Lukić oterao, već je sam podneo ostavku. Takođe, naveo sam mu da ukoliko se tim ne pojača i ako ne ostanemo svi igrači i treneri na okupu, da može da se desi da ne dođu rezultati. To je jedina istina, nikakav sukob njega i Lukića nisam naglašavao ili spominjao - ljutito je rekao Đurović, a zatim nastavio:

- Najoštrije osuđujem i neistinu izrečenu u moje ime, po kojoj sam rekao da se Uprava mešala u rad stručnog štaba. Jedan jedini put se dogodilo da nam iz rukovodstva sugerišu da Milana Vilotića vratimo u tim. S obzirom na besparicu u klubu, prihvatili smo sugestiju, i vratili igrača, kako bi igrama na terenu bio na oku potencijalnim drugim klubovima koji bi ga eventualno kupili. To je bio zajednički stav svih nas. Sve ostale priče su gnusne laži. Nikada nikakav drugi problem nismo imali, to vam odgovorno tvrdim. Brojne druge špekulacije, oko nekakvih uticaja menadžera i ljudi iz kluba su laž. Uostalom ne poznajem mnogo menadžera, niti me oni zanimaju. Nikakve pritiske takvih ljudi nismo imali, niti smo trpeli bilo kakvu vrstu pritiska od strane menadžera. Ponavljam, nikada nikakve pritiske oko sastavljanja tima nismo imali. Sve je bila odluka nas u stručnom štabu - podvlači rezigniramo bivši Robijev asistent.

Iskren kao i uvek, Đurović, ne skriva da je imao nesuglasica sa predsednikom Lukićem, ali samo u privatnim okvirima, nikako profesionalnim.

- Vladana Lukića znam 20 godina i mi smo u drugarskim odnosima. Dogodila se, da je tako nazovem ta neprijatnost, prilikom jednog zajedničkog druženja, koje je Lukić napustio. Očekivao je da i ja uradim isto i krenem sa njim, ali ja sam odlučio da ostanem sa prijateljima na večeri. Nikada nisam bio ničiji poltron i sam odlučujem o tome gde i sa kim sedim. Ovo vam kažem, jer u tom tekstu piše da je to isključivi razlog mog odlaska iz kluba, što je još jedna laž. To jeste bio jedan od razloga, ali nikako jedini i najveći. Zbog mnogo drugih razloga sam otišao sa Marakane, a sukob sa mojim prijateljem Lukićem je samo ubrzao takvu moju odluku - istakao je Žare i poručio sledeće:

- Nikada nikoga nisam blatio, posebno ne preko novina, to jednostavno nije moj stil, i ja nisam takva osoba. Ne dozvoljavam da neko preko mog imena, ostvaruje svoje interese i priča neistine. Crvenoj zvezdi želim sve najbolje, i ako već nisam njen radnik, vatreni navijač jesam, i uvek ću biti - zaključio je Žarko Đurović.

(mojacrvenazvezda.net)
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Kao sto je najavljeno jutros i Radakovic otisao ...

Edit: A evo sajta ove Evandrove agencije i pise ciji je igrac, znaci lagali su da je nas igrac

Слика
Последње учитавање од DS_RS дана 22 Авг 2012, 23:52, учитано 1 пут укупно.
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Ko poslednji izadje, nek ugasi svetlo. Raspad sistema.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Propasti necemo. Nema nam spasa.

PS. Mislim da su ovo bile reci Nikole Pasica kada nam je Austrija objavila rat.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Boze mili je li realno da je nas fudbal toliko nisko pao da nasi klubovi dovedu igraca na pozajmicu pa lazu javnost pune 2 godine da su ga kupili... ne bi me uopste zacudilo da ima jos ovakvih igraca u czv i partizanu... ko zna sta cemo tek da otkrijemo ako jednog dana maknemo snajdera i svinjsku glavu :argh:
И душа и тело, све је црно бело...
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

DS_RS пише:Kao sto je najavljeno jutros i Radakovic otisao ...
Otisao je sa funkcije kondicionog trenera,ali mu je ponudjena nova funkcija o kojoj ce se naknadno izjaviti.

Sto se Evandra tice, na toj slici stoji kao kraj ugovora decembar 2011.
Последње учитавање од Stefan дана 23 Авг 2012, 02:07, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
sale4s
Manager
Поруке: 1867
Придружен: 23 Јун 2011, 15:56
Место: Cacak

Порука од sale4s »

http://www.mozzartsport.com/vesti/lazovic-neizvestan-za-bordo
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Слика
FTD
Manager

Порука од FTD »

Igrace on. Jankovic sjajno zna da iskoristi Lazovica, on u mladoj repki cesto daje golove.
Bice mi interesantno da vidim Zvezdu u nekoj novoj formaciji veceras.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Ova formacija sad lici na nesto.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Sad da je tu Kadu umesto Cave, on je pravi covek za AMC.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

zele пише:Kao zto neko napisa komentar uz ovu vest.

1990 GODINA.
Stoje Dejo, Piksi, Robi i dolazi Lukic.

Dejo: Lule, ajde trkni mi po zvake na trafici, a Piksiju i Robiju uzmi pljuge.

Lukic veselo poslusa. Dejo mu se obratio.

Naravno ja sam napravio malu andegdotu od onog komentara, ali poenta se vidi.
Iskomleksirani majmun. Neverovatno je kolika moze biti ljudska sujeta i koliko Lukic moze biti mali covek. Posto je ostao u senci gotovo svih igraca iz te generacije, sad se kao kurci, eto on je neko i nesto. Gadi mi se.

A to za komentarisanje u temi suparnicke ekipe, mislim da je vecina grobara mogla da procita moje postove u njihovoj temi i nijedan nije bio problematican. Normalno je da navijamo za svoj klub, ali nije bas normalno da mrzimo suparnike. Nije niko postao veci navijac svog kluba zato sto mrzi protivnicki. A za ono da ljudi kao sto su Lukic i da sad ne nabrajam koji jos, podsticu mrznju, to je istina i samo slepac ne vidi to u njegovim izjavama.
brate lukic je bio jedan od najtalentovanijih igraca koje je zvezda imala sve dok nije polomio nogu..nemoj da mesas to sto ne zna dobro da vodi klub,u svakom slucaju dosta je uradio za zvezdu,bolji je od dobrivoja tanasijevica i od onih sto su pre njega vodili klub,tako da nemoj da mesas to sto je bio talentovan fudbaler i to sto ne zna da rukovodi klubom..
Um caruje, snaga dobro dodje.
УлтраСрбија
Youth Team Coach
Поруке: 179
Придружен: 06 Мај 2011, 15:00
Место: Београд

Порука од УлтраСрбија »

Lukic je bio i dobar igrac,i covek stvarno voli Zvezdu,al je nesposoban da vodi klub.I jos on nema uticaj kao sto je recimo Dzaja imao.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

УлтраСрбија пише:Lukic je bio i dobar igrac,i covek stvarno voli Zvezdu,al je nesposoban da vodi klub.I jos on nema uticaj kao sto je recimo Dzaja imao.
dobro al realno ne mozemo da kazemo da nije pomogao zvezdi,treba da mu se zahvalimo na tome sto je uradio do sad,i da ode iz kluba a klub predvodi neko ozbiljniji..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

Gledam Dinamo-Maribor i razmisljam covece koliko su oni ispred nas...1500 Slovenaca na stadionu je bilo...Svi su poceli da igraju fudbal osim nas
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Салату Јанковићу пуна подршка вечерас. Биће интересантно гледати опет Звезду под његовом диригентском палицом. Ја се сећам да је човек играо врхунски фудбал са нама али није имао неке Бог зна какве играче. Сада има ајде да кажем солидне играче па да видимо на шта ће то да личи.
Иначе, Сале са Звездом нема пораз у лиги 16-6-0 и 52:16 гол разлика, и онда су се направили паметни и довели Земана.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
УлтраСрбија
Youth Team Coach
Поруке: 179
Придружен: 06 Мај 2011, 15:00
Место: Београд

Порука од УлтраСрбија »

Covek je preporodio tada Zvezdu,mi smo debelo zaostajali za Partizanom tada,menjani treneri,pa onda buka oko slucaja misic,klub je bio dosta destabilizovan i pojavio se ovaj covek.Nadam se da ce uspeti da pokrene tim kao sto je i tada uspeo,a pitanje je gde bi mi bili danas da je on ostao
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”