Premier League Fantasy 2012/13
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
- Status: Није на вези
Ja upao u sve tri lige, takođe počeh da igram ovo Nešto kao berza samo što kupuješ akcije igrača 
Код: Изаберите све
http://playerexchange.premierleague.com/- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
sta je wild card? Imam jedno pitanje, knightly mi je bio na klupi, a izdominirao danas, dao gol skupio 8 bodova, hoce li mi se to racunati ili sta?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Eksta sad treba da se pomolim da van der vart nece uci u igru. Nego u kojim ligama vi ucestvujete?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Kako me ujebao tetenham van der vart je igrao 20 min i dobio 1 poen, a na klupi mi Knightly sa 8 poena
Inace na kllupi mi demel koji je u drim timu
Isto tako rezerve 14p, ali ostalo mi je jos 5 prvotimaca. Inace prvotimci danas 16p.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Крул 3, Тери 6, Сигурдсон 2, Сонг 0, Моузес 2, Лукаку 5, Дефо 6. Остали ми Евра, Лескот, Јаја Туре, и Ван Перси.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Hazard mi doneo bodove, Teri isto korektno, ostali mi Hart, Yaya Toure, Kompany. Ja vec izvrsio onaj jedini free transfer, menjao VdV za Kazorlu, konj, nisam video odmah Kazorlu, jer su mi igraci bili poredjani po scoru za proslu sezonu
inace bih ga davno stavio. Imam samo 31, valjda ce ovi da mi donesu danas jos jedno 15.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Ја кретен, избацио Хазарда и убацио Сонга. Тотално сам сметнуо са ума да неће ни играти због трансфера у Барселону.
Сад сам избацио Сонга и убацио Мичуа из Свонсија, у првој мунуо 2 гола, имао асистенцију = 16 бодова донео. Нек буде упола добар следеће коло кад буду играли кући и бићу задовољан.
Сад сам избацио Сонга и убацио Мичуа из Свонсија, у првој мунуо 2 гола, имао асистенцију = 16 бодова донео. Нек буде упола добар следеће коло кад буду играли кући и бићу задовољан.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Kljkavi Citi gubi kuci, i sad sam ja u minusu cirka 10 poena, jer sam racunao na to da nece primiti gol, pa stavio Harta i Kompanija, a mislio sam da stavim Baneta i magarac stavim ovu karikaturu od Belgijanca. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Meni Yaya kapiten i imade asistenciju. Mogu slobodno da kazem da sam nezadobvoljan ovim kolom. 43 poena, a iskreno ocekivao sam 50. Idemop dalje, vise srece sledeci put.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu