Premier League Fantasy 2012/13

Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo
Status: Није на вези

Порука од fanst[E] »

Mislio sam na igrace sa klupe ciji timovi bi trebali da igraju u nedalju,zamenim sa igracima koji su nastupali u subotu i donale malo peona.Znam da je dozvoljen 1 transfer po kolu,to je valjda default u svim ligama...
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Ne može to što ti pitaš, a po meni to je i malo glupo.
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Jeste glupo,ali pitam jer prvi put igram premier fantasy,pa da znam za sve fore na pocetku...
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

kad vas sve pobedim nemoj da bude kao nisam pratio ja zaboravio na to,salim se sutra sklapam ekipu... :cheers:
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Ja upao u sve tri lige, takođe počeh da igram ovo

Код: Изаберите све

http://playerexchange.premierleague.com/
Nešto kao berza samo što kupuješ akcije igrača :)
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Velike su šanse da ću da iskoristim wild card posle prvog kola... :zelenko:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

sta je wild card? Imam jedno pitanje, knightly mi je bio na klupi, a izdominirao danas, dao gol skupio 8 bodova, hoce li mi se to racunati ili sta?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Ne računa se on ako je na klupi, jedino ako neki igrač iz prve postave ti nije igrao onda on ulazi sa skorom koji je ostvario.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Eksta sad treba da se pomolim da van der vart nece uci u igru. Nego u kojim ligama vi ucestvujete?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Kako me ujebao tetenham van der vart je igrao 20 min i dobio 1 poen, a na klupi mi Knightly sa 8 poena :slap: Inace na kllupi mi demel koji je u drim timu :slap: Isto tako rezerve 14p, ali ostalo mi je jos 5 prvotimaca. Inace prvotimci danas 16p.

Bajka o Barnetu
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

i meni demel na klupi ali mi koscielny nije igrao pa ce valjda biti izmena
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

22p, ostali mi Torres, Rooney, Valencia i Vidic. Biće valjda preko 40. :zelenko:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Jebote, slucajno sam stavio Karagera u prvu postavu, plus mi je kapiten :wtf: A mislio sam da mi je Demba Ba kapiten :slap:
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Крул 3, Тери 6, Сигурдсон 2, Сонг 0, Моузес 2, Лукаку 5, Дефо 6. Остали ми Евра, Лескот, Јаја Туре, и Ван Перси.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Hazard mi doneo bodove, Teri isto korektno, ostali mi Hart, Yaya Toure, Kompany. Ja vec izvrsio onaj jedini free transfer, menjao VdV za Kazorlu, konj, nisam video odmah Kazorlu, jer su mi igraci bili poredjani po scoru za proslu sezonu :slap: inace bih ga davno stavio. Imam samo 31, valjda ce ovi da mi donesu danas jos jedno 15.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Ја кретен, избацио Хазарда и убацио Сонга. Тотално сам сметнуо са ума да неће ни играти због трансфера у Барселону. :lol:
Сад сам избацио Сонга и убацио Мичуа из Свонсија, у првој мунуо 2 гола, имао асистенцију = 16 бодова донео. Нек буде упола добар следеће коло кад буду играли кући и бићу задовољан. :cheers:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Kljkavi Citi gubi kuci, i sad sam ja u minusu cirka 10 poena, jer sam racunao na to da nece primiti gol, pa stavio Harta i Kompanija, a mislio sam da stavim Baneta i magarac stavim ovu karikaturu od Belgijanca. :slap:

Bajka o Barnetu
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Silva bot promasi penal,a i ovi uspeju da prime gol,tj 2 gola.Jedino sto me Tevez izvuce koji mi je kapiten.Nadam se bar da De Gea nece primiti gol...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Meni Yaya kapiten i imade asistenciju. Mogu slobodno da kazem da sam nezadobvoljan ovim kolom. 43 poena, a iskreno ocekivao sam 50. Idemop dalje, vise srece sledeci put.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
SGrobar
Youth Team Coach
Поруке: 181
Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
Место: Morovic

Порука од SGrobar »

Samo 35 poena, doduse imam jos 4 igraca za sutra, Vidic, Kagawa, Pienaar, Jagielka. Nadam se preko 50 da cu imati, mada je to malo nerealno.
:partizan: Срце, руке, глас! :partizan:
Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”