Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0380389/Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0380389/Uu kako mi je poznata ta radnja, zatvor, PSG, kao kroz maglu se sećam tog filma, jel se tačno tako zove 3-0 pošto ne mogu da nađem na netu, daj neki linkTik'al пише:Taj film je bizuterija za jedan francuski zove se 3-0, lik je u zatvoru, tamo pika fudbal, kada izadje igra na ulici, snimi ga lik iz PSG-a i zapocinje karijeru u Parizu, taj flim je bruka![]()
Videh trejler pre neki dan na imdb, nije to jos izaslo.Vladar пише:Jel gledao neko The Day?
Hm, gledao sam ja. Jebali su mu kevu sa krajem, ko da sam gledao Ramba ali u formi drame. Film nije nista posebno, mozes nauciti malo o parfemima, da se edukujesTokelara пише:Skinuo sam Parfem-Prica o jednom ubici, neka bolesna drama, jedan drug mi je preporucio, a drugi mi je rekao da ni slucajno ne pogledam
Jel gledao neko ovaj film?
Zato ja imam na imdb na watchlisti preko 800 filmova, samo filtriram sta hocu da gledam i caoVladar пише:Ne znam, slabo mi slajaka mozak
Gledao sam ga pre 10ak godina na Studiju B, nisam bas siguran da je 3-0, ali taj glavni lik je poreklom Majdar i voli da vozi ulicne trke, u PSG-u je tada bio i Ronaldinjo, a neki glumac crnac glumi nakurcenog napadaca sa istetoviranom 9kom na vratu, onda skauti preko kasete hoce da dovedu nekog Paragvajca, ma cudo filmДркачу пише:Uu kako mi je poznata ta radnja, zatvor, PSG, kao kroz maglu se sećam tog filma, jel se tačno tako zove 3-0 pošto ne mogu da nađem na netu, daj neki link

Jeste film se zove 3:0.Trois Zeros na francuskom a engleski prevod Shooting Stars.Tik'al пише:Gledao sam ga pre 10ak godina na Studiju B, nisam bas siguran da je 3-0, ali taj glavni lik je poreklom Majdar i voli da vozi ulicne trke, u PSG-u je tada bio i Ronaldinjo, a neki glumac crnac glumi nakurcenog napadaca sa istetoviranom 9kom na vratu, onda skauti preko kasete hoce da dovedu nekog Paragvajca, ma cudo filmДркачу пише:Uu kako mi je poznata ta radnja, zatvor, PSG, kao kroz maglu se sećam tog filma, jel se tačno tako zove 3-0 pošto ne mogu da nađem na netu, daj neki link