Filmovi

Корисников грб
sale4s
Manager
Поруке: 1867
Придружен: 23 Јун 2011, 15:56
Место: Cacak
Status: Није на вези

Порука од sale4s »

3 dela ima film,ovo je prvi deo,sva tri dela sam jutros skinuo i odgledao odusevljen sam!

Код: Изаберите све

http://www.imdb.com/title/tt0380389/
Последње учитавање од sale4s дана 06 Авг 2012, 16:36, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Taj film je bizuterija za jedan francuski zove se 3-0, lik je u zatvoru, tamo pika fudbal, kada izadje igra na ulici, snimi ga lik iz PSG-a i zapocinje karijeru u Parizu, taj flim je bruka :fanman:

Inace, 13 je sasvim ok film, X-Man First Class govance, prestao sam da ga gledam na pola :D
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Дркачу
Youth Team Coach
Поруке: 81
Придружен: 03 Авг 2012, 20:28
Место: Србија

Порука од Дркачу »

Tik'al пише:Taj film je bizuterija za jedan francuski zove se 3-0, lik je u zatvoru, tamo pika fudbal, kada izadje igra na ulici, snimi ga lik iz PSG-a i zapocinje karijeru u Parizu, taj flim je bruka :fanman: :D
Uu kako mi je poznata ta radnja, zatvor, PSG, kao kroz maglu se sećam tog filma, jel se tačno tako zove 3-0 pošto ne mogu da nađem na netu, daj neki link :)
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Jel gledao neko The Day?
Spremam se da pogledam The Ninth Gate veceras, obazavam taj film. Da, i primetio sam jos jedan Paranormal activity, pitam se koliko delova im treba da shvate da je film sranje.
Последње учитавање од Vladar дана 06 Авг 2012, 20:25, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Skinuo sam Parfem-Prica o jednom ubici, neka bolesna drama, jedan drug mi je preporucio, a drugi mi je rekao da ni slucajno ne pogledam :D
Jel gledao neko ovaj film?
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Vladar пише:Jel gledao neko The Day?
Videh trejler pre neki dan na imdb, nije to jos izaslo.
Tokelara пише:Skinuo sam Parfem-Prica o jednom ubici, neka bolesna drama, jedan drug mi je preporucio, a drugi mi je rekao da ni slucajno ne pogledam :D
Jel gledao neko ovaj film?
Hm, gledao sam ja. Jebali su mu kevu sa krajem, ko da sam gledao Ramba ali u formi drame. Film nije nista posebno, mozes nauciti malo o parfemima, da se edukujes :D
Ali realno, ima mnogo boljih filmova, samo reci sta te zanima, predlozicu ti ja.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Istripovah se, pise npored naslova 2011 za The Day.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Tokelara пише:Ali realno, ima mnogo boljih filmova, samo reci sta te zanima, predlozicu ti ja.
Daj neki dobar triler, noviji neki :D
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Da vidimo kakav ce biti House at the end of the street, sad pocinje eksploatacije Jennifer Lawrence, nasnimace gomilu sledece godine.
Tokelara, ako gotivis Milu Jovovic pogledaj The fourth kind, meni je gotivan film. Pogledaj The RIte, ako nisi gledao, Devil je dobar takodje. Ima od novijih i onaj Dream House, meni se nije svideo. The woman in black nije los, takodje nesto noviji film. Ne znam, slabo mi slajaka mozak, da su neki stariji filmovi pre bih se setio.
Последње учитавање од Vladar дана 07 Авг 2012, 01:01, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Vladar пише:Ne znam, slabo mi slajaka mozak
Zato ja imam na imdb na watchlisti preko 800 filmova, samo filtriram sta hocu da gledam i cao :D
Toki, Shutter Island pogledaj ako vec nisi, da ti ne nabrajam sad, pa da biras sta ces :yesko:

Edit: Vladar, jesi odgledao Gavrana?
I jos nesto, ne mogu da se setim kako se film zove, obojica smo postavljali trejler.
Secam se da je trejler pocinjao u fazonu, cerka zove tatu, tata ima monstrum u ormaru, i ovaj pridje ormaru, kad ono neki lik izleti. Stalno mi je Kjuzak u glavi, ali izgleda da ne glumi on.
Последње учитавање од neme93 дана 07 Авг 2012, 01:11, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Nisam jos jebeno stigao, dovrsavam Fringe 3 sezone ve nekoliko veceri gledam dve epizode.
Ovo sto pricas mi se cini da sam i pogledao, rekoh slabije funkcionisem, moram da potrazim sta bi moglo da bude. Uzasno lose pamtim!
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Nadjoh film nekako
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VAE9OApjBYc[/youtube]

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Jebo te, ne secam se scena, a zakleo bih se da sam gledao film relativno skoro-puko sam. Mora da sam ga prespavao.
Корисников грб
Дркачу
Youth Team Coach
Поруке: 81
Придружен: 03 Авг 2012, 20:28
Место: Србија

Порука од Дркачу »

Izgleda ti je potreban odmor, odspavaj jedno dva dana :P
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Дркачу пише:Uu kako mi je poznata ta radnja, zatvor, PSG, kao kroz maglu se sećam tog filma, jel se tačno tako zove 3-0 pošto ne mogu da nađem na netu, daj neki link :)
Gledao sam ga pre 10ak godina na Studiju B, nisam bas siguran da je 3-0, ali taj glavni lik je poreklom Majdar i voli da vozi ulicne trke, u PSG-u je tada bio i Ronaldinjo, a neki glumac crnac glumi nakurcenog napadaca sa istetoviranom 9kom na vratu, onda skauti preko kasete hoce da dovedu nekog Paragvajca, ma cudo film :)
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Hvala vam na preporukama, izabracu nesto od ovoga :cheers:
Inace krecem opet da gledam Harry Pottera, iako sam sve delove pogledao minimum 5 puta :ole:
Последње учитавање од Tokelara дана 07 Авг 2012, 15:21, учитано 1 пут укупно.

Слика
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Zasto to radis sebi? Koliko ima delova, 5,6, hiljadu? Neka je svaki po dva sata, dovoljno da si ih po jednom pogledao sve prodangubio si vise od deset sati na to. Tih deset sati moze da se iskoristi na mnogo bolji nacin, recimo sedis i gledas u zid, ili stojis i zmuris, sve je bolje od toga. Nemoj gledati to sranje vise, dovoljno si naudio sebi. Javi, predlozimo ti neki pristojan film i uzivas par sati bez frke.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Zato sto obozavam taj film, mogu ga pogledati jos 100 puta i opet ce mi biti zanimljiv :yesko:
I ima 7 delova, sa tim sto je 7. podeljen u 2 dela, tako da je to 8 delova :zelenko:
Последње учитавање од Tokelara дана 07 Авг 2012, 15:45, учитано 1 пут укупно.

Слика
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Tik'al пише:
Дркачу пише:Uu kako mi je poznata ta radnja, zatvor, PSG, kao kroz maglu se sećam tog filma, jel se tačno tako zove 3-0 pošto ne mogu da nađem na netu, daj neki link :)
Gledao sam ga pre 10ak godina na Studiju B, nisam bas siguran da je 3-0, ali taj glavni lik je poreklom Majdar i voli da vozi ulicne trke, u PSG-u je tada bio i Ronaldinjo, a neki glumac crnac glumi nakurcenog napadaca sa istetoviranom 9kom na vratu, onda skauti preko kasete hoce da dovedu nekog Paragvajca, ma cudo film :)
Jeste film se zove 3:0.Trois Zeros na francuskom a engleski prevod Shooting Stars.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Ajde nek mi neko baci link na pm za taj francuski,ne mogu nigde da nadjem.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Obrazovanje - Kultura - Umetnost”