FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija
Status: Није на вези

Порука од FTD »

Pa da ne bi otisao za manje pare, nego sto bi trebalo.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Pogledajte ovaj zanimljiv tekst. A u jednim novinama pise cak da njega znaju samo igraci FM-a i to kako talenta. Ja sam dosada igrao svaki menadzer sa svezdom i nikada mi ovaj lik nije bio talenat, redovno je dobijao otkaz ili bio prodat.

Код: Изаберите све

http://sport26.rs/strana.php?IDs=103&naslov=Zvezda%20%20ve%C4%87%2010%20godina%20poklanja%20ugovor%20tatinom%20sinu
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
samson
SFM Hall Of Fame
Поруке: 7745
Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
Место: Podgorica

Порука од samson »

Zvezda katastrifalna, Jovanovic pokazao ono sto sam pricao. Dobro pojacanje za nas.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Dobro izgleda Jovanovic, i Maksimovic deluje sigurnije uz njega. O Zvezdi bolje da ne govorim.
Корисников грб
voja92
Manager
Поруке: 2245
Придружен: 03 Нов 2010, 00:05
Место: Zemun

Порука од voja92 »

Cava, velemajstor fudbala!
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

Vojo nadam se da je to sarkazam
Корисников грб
voja92
Manager

Порука од voja92 »

Ma jok, on i Evandro izdominirali.
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Ovu tekmu je Prosinecki izgubio,jeb*li ga debeli Cava i Evandro,pa covece ne mozes sa dva spora igraca a hoces da napadas.
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Sve manje povjerenja imam i u Prosineckog, koliko god da ga gotivim i podrzavam konstanto sa istom taktikom i postavom ne moze :noway:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Lepo ja pricam. Nije Cava Cavi, mada se slicno pise... Ako nista bar nismo izgubili, bolje je 0-0 nego 1-1. Jebo nas fudbal koji igramo. Dve dpbre sanse nismo imali.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Ne bi da komentarisem vasu igru, nisam mnogo ni gledao. Vise sam pratio Vosu. Ali ova Prva televizija je ziva smejurija. Onaj "nindza" Milicevic je najgori voditelj u istoriji fudbala.

"Savo Pavicevic je jos od svetskih klubova igrao u Hajduku iz Kule" ,a tek onaj "sturcni" konsultant sa tendencijama i sutiranjem iz daljine .. Sramota bre da se prenosi onako evropska utakmica.. :slap:
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Ali ova Prva televizija je ziva smejurija. Onaj "nindza" Milicevic je najgori voditelj u istoriji fudbala.
Istina. Toliko su mi ljigavi likovi i jedan i drugi, a boli koliko ne poznaju posao kojim se kao bave. Nejasno mi je zasto se ne ukaze prilika pravom sportskom novinaru i komentatoru, vec se dopusta onim sirovinama da vode program.

Jos jedna stvar mi zapala za oko sto se tice ige, mozda sam se istripovao... Primetio sam da su u vise navrata pojedinci izbegavali dodavanje ka Evandru, u nekoliko situacija je bio u odlicnim pozicijama a igraci su ipak birali druge losije opcije. Ne bi me cudilo da postoje i takva sranja u ekipi, jos ako se to prenosi na teren, kao sto se meni ucinilo veceras, onda smo u ozbiljnim problemima.
Последње учитавање од Vladar дана 02 Авг 2012, 23:33, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Pa ne znam da li si cuo, ali bilo je valjada neke kavge izmedje evandra i nekih drugih igraca. Navodno je evandro dobio 75% dugovanja, a ostali igraci dobili crkavicu, pa su ga zezali posle utakmice i prozivali ga, a ovaj ih kao odjebao. Ja sam cuo da je evandro porucio iz brazila, da ako mu ne uplate dugovanja, nece se vratiti i ima da ih tuzi uzme lovu i dobije raskid ugovora. Lukic mu je dao lovu, a ostale igrace je zakinuo i sad se ovi nadrkali na Evandra. Trebali su da se nadrkaju na Lukica, jer nije Evandro decko kriv, hoce covek svoje pare, treba i on od neceg da zivi.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Znam za sve to, opet, te stvari ne smeju da se prenose na teren, molgi bi makar posteno da odradjuju taj deo posla.
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Имамо 30 % шансе у реваншу.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

inace rekao je jos od srpskih klubova lvzifer...
Корисников грб
Garfild
Assistant Manager
Поруке: 687
Придружен: 12 Нов 2010, 20:49
Место: Niksic

Порука од Garfild »

Nasa Zvezda najbolja na svijetu. Dovedi bre one koji ce dzabe da igraju za sveti grb, pa nek igamo 2 ligu.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Rekoh ja pre 7 dana da je Evandro previse nahvaljen igrac a da dobru igru prikaze samo kad dobije pare.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

voja92, voja92, svako ima svog PIRLA
Sramota me da gledam nas fudbal! Iskreno se razmisljam da pocnem da navijam za neku Bugarsku ili Rumunsku ekipu ONO NAJISKRENIJE!
Dok se navijaci ne dignu motkama i ne oderu govna raspala od batina i stave klubove u privatno vlasnistvo ima da gledamo ovo mucenje!
Ne znam sta fali Vosi izdominirali protiv Rapida da nisu primili onog SUGLJIVKA isli bi dalje 101%
Samo su Zvezda i Partizan NACIONALNA DOBRA! E SEREM SE NA NJIH :nasty:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
voja92
Manager

Порука од voja92 »

Mi imamo Xavi-a i Iniestu, vas je Pirlo
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”