FK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Pogledajte ovaj zanimljiv tekst. A u jednim novinama pise cak da njega znaju samo igraci FM-a i to kako talenta. Ja sam dosada igrao svaki menadzer sa svezdom i nikada mi ovaj lik nije bio talenat, redovno je dobijao otkaz ili bio prodat.
Код: Изаберите све
http://sport26.rs/strana.php?IDs=103&naslov=Zvezda%20%20ve%C4%87%2010%20godina%20poklanja%20ugovor%20tatinom%20sinuMilo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Zvezda katastrifalna, Jovanovic pokazao ono sto sam pricao. Dobro pojacanje za nas.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- zele
- SFM Hall Of Fame
Lepo ja pricam. Nije Cava Cavi, mada se slicno pise... Ako nista bar nismo izgubili, bolje je 0-0 nego 1-1. Jebo nas fudbal koji igramo. Dve dpbre sanse nismo imali.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Ne bi da komentarisem vasu igru, nisam mnogo ni gledao. Vise sam pratio Vosu. Ali ova Prva televizija je ziva smejurija. Onaj "nindza" Milicevic je najgori voditelj u istoriji fudbala.
"Savo Pavicevic je jos od svetskih klubova igrao u Hajduku iz Kule" ,a tek onaj "sturcni" konsultant sa tendencijama i sutiranjem iz daljine .. Sramota bre da se prenosi onako evropska utakmica..
"Savo Pavicevic je jos od svetskih klubova igrao u Hajduku iz Kule" ,a tek onaj "sturcni" konsultant sa tendencijama i sutiranjem iz daljine .. Sramota bre da se prenosi onako evropska utakmica..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Istina. Toliko su mi ljigavi likovi i jedan i drugi, a boli koliko ne poznaju posao kojim se kao bave. Nejasno mi je zasto se ne ukaze prilika pravom sportskom novinaru i komentatoru, vec se dopusta onim sirovinama da vode program.Ali ova Prva televizija je ziva smejurija. Onaj "nindza" Milicevic je najgori voditelj u istoriji fudbala.
Jos jedna stvar mi zapala za oko sto se tice ige, mozda sam se istripovao... Primetio sam da su u vise navrata pojedinci izbegavali dodavanje ka Evandru, u nekoliko situacija je bio u odlicnim pozicijama a igraci su ipak birali druge losije opcije. Ne bi me cudilo da postoje i takva sranja u ekipi, jos ako se to prenosi na teren, kao sto se meni ucinilo veceras, onda smo u ozbiljnim problemima.
Последње учитавање од Vladar дана 02 Авг 2012, 23:33, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pa ne znam da li si cuo, ali bilo je valjada neke kavge izmedje evandra i nekih drugih igraca. Navodno je evandro dobio 75% dugovanja, a ostali igraci dobili crkavicu, pa su ga zezali posle utakmice i prozivali ga, a ovaj ih kao odjebao. Ja sam cuo da je evandro porucio iz brazila, da ako mu ne uplate dugovanja, nece se vratiti i ima da ih tuzi uzme lovu i dobije raskid ugovora. Lukic mu je dao lovu, a ostale igrace je zakinuo i sad se ovi nadrkali na Evandra. Trebali su da se nadrkaju na Lukica, jer nije Evandro decko kriv, hoce covek svoje pare, treba i on od neceg da zivi.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Имамо 30 % шансе у реваншу.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
voja92, voja92, svako ima svog PIRLA
Sramota me da gledam nas fudbal! Iskreno se razmisljam da pocnem da navijam za neku Bugarsku ili Rumunsku ekipu ONO NAJISKRENIJE!
Dok se navijaci ne dignu motkama i ne oderu govna raspala od batina i stave klubove u privatno vlasnistvo ima da gledamo ovo mucenje!
Ne znam sta fali Vosi izdominirali protiv Rapida da nisu primili onog SUGLJIVKA isli bi dalje 101%
Samo su Zvezda i Partizan NACIONALNA DOBRA! E SEREM SE NA NJIH
Sramota me da gledam nas fudbal! Iskreno se razmisljam da pocnem da navijam za neku Bugarsku ili Rumunsku ekipu ONO NAJISKRENIJE!
Dok se navijaci ne dignu motkama i ne oderu govna raspala od batina i stave klubove u privatno vlasnistvo ima da gledamo ovo mucenje!
Ne znam sta fali Vosi izdominirali protiv Rapida da nisu primili onog SUGLJIVKA isli bi dalje 101%
Samo su Zvezda i Partizan NACIONALNA DOBRA! E SEREM SE NA NJIH
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!