KK Partizan [2013/14]

Danijel_CH
Status: Није на вези

Порука од Danijel_CH »

Ne bih ja rekao da si ti '81. godiste. Najvaznije bitke su vodjene '95. , sto u Hrvatskoj, sto u Bosni. No nije ni mesto, ni vreme.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

E sad cu da stavim licnu kartu da dokazujem koje sam god! ZNam samo da sa time necu da imam nista! Ne secam se sta sam juce jeo sad cu da se secam kad su ratovali bolidi! Zbog fotelja! To nema veze sa ovim momkom!

Слика

ЛЕГЕНДО, НИКАДА ТЕ НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ!

ВОЛЕ ТЕ ТВОЈИ ГРОБАРИ! Божић Пepa, Циганима Стера!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 09 Јул 2012, 23:08, учитано 2 пута укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Mario Hezonja ¡ 723 subscribers
пре око сат времена преко мобилног ·
HAHAHAHAHAHA Mario Hezonja u Partizanu? Partizan mi draži od Cibone? Vratio se nakon teške operacije KOLJENA?????? pa kad vec pisete gluparije po tim vasim novinama onda se barem dogovorite da ispadne neka konkretna glupost a ne da svi razlicito pisu... GLAVNA TEMA JE BRONCA SA U-17 (za koju su ljudi ginuli da bi mi mogli obuc taj sveti dres i borit se za nju) sramota, ispricavam se ako se iko nasao uvrijedenim ili bilo sto drugo zbog tudje gluposti i nepromisljenosti...♥ HRVATSKA ♥

:slap:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Ko ce sad da dize trofeje,stvarno me uhvati tuga neka,al' jebiga,kazu na nama mladjima svet ostaje,dosta se naigrao Pera,hvala mu na svemu,on je istinska legenda i verujem da nema coveka koji ga ne postuje,a to samo dokazuje koliki je covek,ja nemam nista protiv toga da dodju Hezonja i Saric,dva odlicna i vrlo talentovana igraca,nadam se da ce doci :cheers:
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Код: Изаберите све

http://www.mediaservis.hr/2012-07-09/kosarka/hezonja-partizan-je-najbolji-klub-u-regiji/
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Bravo Gagi maestro pokazi nevernim tomama da je to stvarno reko! Dal je ovde neko toliki indijanac da misli da cu da slazem! Pa ne lupam ja ko maxim po diviziji ono sto napisem ili ima smisla ili necu ni da pisem! Decko se dogovorio sa Vujosevicem i sta sad mi imamo od toga! Nista da cekamo da se prikljuci ekipi i maximalno ga podrzimo! On ce nositi nas grb na srcu i prestanite da se ponasate ko oni otuda! Prihvatite to da smo EVROPSKI klub i da ako oces biti najbolji moras uzimati najbolje pa da je to i Hrvat i Bosanac i Slovenac i Poljak i Amerikanac sve ide u rok rezultata! :yesko: BRAVO DULE! :winner:

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Nemojte o ratu i ostalim glupostima, poenta mog posta je bila, da mi jacamo reprezentacije Letonije, Ceske, Laponije, Svazilenda, a da u nasoj reprezentaciji nema mladih i dobrih igraca, mislim taj fenomen je i duze, ali nekada smo bili zemlja kosarke, gde se nije znalo koji ce igrac pre da igra u repki, a sad, boranija, nadam se boljem u buducnosti...
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Pa jebiga,da je bilo srece,Hezonja i Saric bi i sad bili u nasoj reprezentaciji,ne bi bili ovako podeljeni
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05

Порука од -MiX- »

http://www.kosarka24.com/vesti/1a-liga-srbije/vesti/10258-dejms-gist-se-vraa-u-partizan
Nece da mi otvori link, ne znam da li radi. Pise o povratku Gista u Partizan. Bilo bi odlicno kada bi se vratio...
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

I ja negde procitah isto,a ni meni nece da otvori link :cheers:
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

Слика

svakog moze da nauci cika Dusko.... :cheers:
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Jebe lud zbunjenog.

http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/217346/Najbolji-mladi-kosarkas-Hrvatske-Necu-u-Partizan-to-je-sigurno
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Hrvati su krivi za ovo,koliko su bre bolesni,ne daju momku ni u Srbuji da predje da igra kosarku,tamo je bila ludnica prethodna dva-tri dana zbog njegove izjave,pa normalno je da ce da se povuce i kaze ovo sto si ti postavio gore,trebali smo ovo da odradimo u tisini,ovako,vrlo tesko da ce ovaj preci kod nas posle svega ovoga
Trle
Manager

Порука од Trle »

Kako u tisini kad imamo (s)krticu i sve novine objavile. A i ne znam sta je toliko strasno da dodje u Partizan da igra.
Последње учитавање од Trle дана 11 Јул 2012, 12:14, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Pa za nas nista,mi smo normalni ljudi,eto citam i Partizan net i nase sve stranice na Fb,niko nigde nije imao nista protiv toga sto je on Hrvat da dodje kod nas,ali oni su tamo napravili ludnicu,ne mogu da predju preko toga nema sanse,idioti bolesni :nasty:
Trle
Manager

Порука од Trle »

A mogu nas Srbe da traze im treniramo klubove.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Samo mirno! Mora da splasne ovaj pritisak! Bice to OK! :boxer: :yesko: :zelenko:

Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Хезоња потписао за Барселону.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Igorce izvini ali kazi mi prvo pravilo za igace ispod 18 godina! Ne moze da potpise nista dok ne napuni marta 2013! Ovo je klasika da smire nacionalizam! :rugalica:

Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Можда има неки стипендијски уговор, ко ће га знати ... Ја само преносим оно што сам прочитао :zelenko:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”