KK Partizan [2013/14]
-
Danijel_CH
- Status: Није на вези
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
E sad cu da stavim licnu kartu da dokazujem koje sam god! ZNam samo da sa time necu da imam nista! Ne secam se sta sam juce jeo sad cu da se secam kad su ratovali bolidi! Zbog fotelja! To nema veze sa ovim momkom!
ЛЕГЕНДО, НИКАДА ТЕ НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ!
ВОЛЕ ТЕ ТВОЈИ ГРОБАРИ! Божић Пepa, Циганима Стера!
ЛЕГЕНДО, НИКАДА ТЕ НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ!
ВОЛЕ ТЕ ТВОЈИ ГРОБАРИ! Божић Пepa, Циганима Стера!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 09 Јул 2012, 23:08, учитано 2 пута укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
Danijel_CH
Mario Hezonja ¡ 723 subscribers
ĐżŃĐľ ОкО ŃĐ°Ń Đ˛ŃоПона ĐżŃокО ПОйиНнОг ¡
HAHAHAHAHAHA Mario Hezonja u Partizanu? Partizan mi draĹži od Cibone? Vratio se nakon teĹĄke operacije KOLJENA?????? pa kad vec pisete gluparije po tim vasim novinama onda se barem dogovorite da ispadne neka konkretna glupost a ne da svi razlicito pisu... GLAVNA TEMA JE BRONCA SA U-17 (za koju su ljudi ginuli da bi mi mogli obuc taj sveti dres i borit se za nju) sramota, ispricavam se ako se iko nasao uvrijedenim ili bilo sto drugo zbog tudje gluposti i nepromisljenosti...⼠HRVATSKA âĽ

ĐżŃĐľ ОкО ŃĐ°Ń Đ˛ŃоПона ĐżŃокО ПОйиНнОг ¡
HAHAHAHAHAHA Mario Hezonja u Partizanu? Partizan mi draĹži od Cibone? Vratio se nakon teĹĄke operacije KOLJENA?????? pa kad vec pisete gluparije po tim vasim novinama onda se barem dogovorite da ispadne neka konkretna glupost a ne da svi razlicito pisu... GLAVNA TEMA JE BRONCA SA U-17 (za koju su ljudi ginuli da bi mi mogli obuc taj sveti dres i borit se za nju) sramota, ispricavam se ako se iko nasao uvrijedenim ili bilo sto drugo zbog tudje gluposti i nepromisljenosti...⼠HRVATSKA âĽ
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ko ce sad da dize trofeje,stvarno me uhvati tuga neka,al' jebiga,kazu na nama mladjima svet ostaje,dosta se naigrao Pera,hvala mu na svemu,on je istinska legenda i verujem da nema coveka koji ga ne postuje,a to samo dokazuje koliki je covek,ja nemam nista protiv toga da dodju Hezonja i Saric,dva odlicna i vrlo talentovana igraca,nadam se da ce doci 
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Bravo Gagi maestro pokazi nevernim tomama da je to stvarno reko! Dal je ovde neko toliki indijanac da misli da cu da slazem! Pa ne lupam ja ko maxim po diviziji ono sto napisem ili ima smisla ili necu ni da pisem! Decko se dogovorio sa Vujosevicem i sta sad mi imamo od toga! Nista da cekamo da se prikljuci ekipi i maximalno ga podrzimo! On ce nositi nas grb na srcu i prestanite da se ponasate ko oni otuda! Prihvatite to da smo EVROPSKI klub i da ako oces biti najbolji moras uzimati najbolje pa da je to i Hrvat i Bosanac i Slovenac i Poljak i Amerikanac sve ide u rok rezultata!
BRAVO DULE! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Nemojte o ratu i ostalim glupostima, poenta mog posta je bila, da mi jacamo reprezentacije Letonije, Ceske, Laponije, Svazilenda, a da u nasoj reprezentaciji nema mladih i dobrih igraca, mislim taj fenomen je i duze, ali nekada smo bili zemlja kosarke, gde se nije znalo koji ce igrac pre da igra u repki, a sad, boranija, nadam se boljem u buducnosti...
Jusqu'ici tout va bien…
Код: Изаберите све
http://www.kosarka24.com/vesti/1a-liga-srbije/vesti/10258-dejms-gist-se-vraa-u-partizan“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

Jebe lud zbunjenog.
Код: Изаберите све
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/217346/Najbolji-mladi-kosarkas-Hrvatske-Necu-u-Partizan-to-je-sigurno- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Hrvati su krivi za ovo,koliko su bre bolesni,ne daju momku ni u Srbuji da predje da igra kosarku,tamo je bila ludnica prethodna dva-tri dana zbog njegove izjave,pa normalno je da ce da se povuce i kaze ovo sto si ti postavio gore,trebali smo ovo da odradimo u tisini,ovako,vrlo tesko da ce ovaj preci kod nas posle svega ovoga
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Хезоња потписао за Барселону.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Можда има неки стипендијски уговор, ко ће га знати ... Ја само преносим оно што сам прочитао 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.