FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од DS_RS »

Izgledalo je ono samo vi ne zelite tako da ga vidite :upyours:

Слика
Слика

Kao da je bitno, najbitnije je da jebemoooo karamoooo :winner:

P.S ovo je prejako bilo lol

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-QAKI9CXTo8[/youtube]
Последње учитавање од DS_RS дана 12 Апр 2012, 21:53, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

kontam ja sta je zamisljeno, ali nije tako izgledalo :)
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Postava za Pazar:

Bajković – Mikić, Krneta, Tošić, Mladenović – Mijailović, Dimitrijević, Milivojević – Mirić, Milunović – Borha.
FTD
Manager

Порука од FTD »

ko mrtvaci najgori su igrali, jos me sjebase na tiketu za 3500
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Ma ko ga jebe, ionako titulu ne bismo uzeli. Ja sam vise pizdeo na komentatora i na neandertalca sa razglasa, tako da sam ugasio ton posle 10 minuta i pustio radio :)
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Mene ovaj Kasalica podseca na Bogavca :)
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Bogavac, jao, sad sam se setio njegove glavudže. :xD:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
FTD
Manager

Порука од FTD »

Robi govorio o Lazovicevoj buducnosti

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki smatra da je Darko Lazović najbolji fudbaler u Srbiji, ali da ne treba da žuri sa odlaskom u inostranstvo. Ipak, poručio mu je da sam treba da prelomi i odluči šta ga čini srećnim. Da li je to borba za titulu naredne sezone sa novom Zvezdom?
Слика

Prosinečki podseća da je Lazović dugo bio osporavan i da se o tome više govorilo, nego o njegovoj ''prefinjenoj tehnici, brzini, driblingu''...

Ovog proleća je pokazao svoje kvalitete, posebno u onim najvažnijim mečevima, protiv Partizana u polufinalu Kupa.

''Laza ima veliki kvalitet i verovatno je najbolji fudbaler u Srbiji u ovom trenutku. Veliki je potencijal i ako ovako nastavi, a verujem da hoće, pred njim je velika budućnost'', poručio je Prosinečki.

Trener Zvezde opominje svog igrača da sada ne sme da se zadovolji postignutim, već da uvek ima želju da napravi korak više.

''Važan je gol u derbiju, dobre igre i činjenica da je lider Zvezde. Međutim, ne sme da pomisli da je već uradio nešto veliko, njega to tek čeka. Najteže je iza njega, sad treba samo da nastavi napred'', nastavlja Prosinečki.

Hoće li nastaviti u Zvezdi naredne sezone, ili na nekom drugom mestu...

''Mlad je i ne treba da žuri, već da sedne i razmisli šta ga čini srećnim. Da li je to napad na titulu s jednom novom Zvezdom u narednoj sezoni ili igranje u nekom 'drugom svetu'. U Zvezdi će imati sve preduslove za dalji napredak'', poručuje Prosinečki.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Iskuno i pedagoski mu je rekao i nagovestio da brzo razmisli kako bi imao uvid u ono sto ga ceka sl godine....lepo od Robija. Lazovic moze da ode samo ako je lud sad na leto jer odlazi bez ijednog trofeja i znacajnije evropske utakmice...valjda nije toliko kratak s glavom. Al sve mi se cini da je uprava kratka sa glavom pa kako god okrene on , oni ce ga prodati za neki kes. :slap:
FTD
Manager

Порука од FTD »

Nadam se da nece otici kao i ostali igraci cim malo odskoci u nasoj ligi. Bilo bi dobro da sledece sezone Zvezda igra Evropu, tako ce jos vise napredovati, dakle jos 1 sezona pa nek ide, samo da uprava ne bude alava na pare.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Бајко одлази на лето?

Првотимац са најдужим стажом у клубу, који је до доласка Роберта Просинечког 7 година стрпљиво чекао да постане прва јединица клуба са Маракане, у изјави за Спорт тврди да је могуће да на лето промени средину и опроба се у иностранству.

Слика

Свој посао је овог пролећа одрадио беспрекорно и није примио гол већ 706 минута. Бобан Бајковић (27) се показао као најстандарднији играч Црвене звезде, а после неочкиваног ремија у Новом Пазару одлични голман је разочаран што је његова екипа изгубила трку за прво место.

- Много сам тужан. Желео сам по сваку цену да до краја сезоне јуримо Партизан, али је ривал далеко одмакао. Нисмо успели у неким мечевима да сломимо отпор ривала и то је на крају прескупа цена у овом послу – каже за „Спорт“ Бајковић.

Волео је да на сваком мечу буде савладан, само да Црвена звезда буде најбоља.

- Никада за ових скоро осам година нисам стављао себе у први план. Учинак екипе био ми је много важан, а знам да смо понекад изиграли поверење тренера Просинечког. Није нам се дало, али морамо да се вратимо у прави ритам.

НАСЛЕДНИК КИРОВСКИ

Бајковића је у неколико наврата мењао Александар Кировски, дебитовао је између статива и Милош Весић. Овај двојац, уз младог Дмитровића, треба да представља будућност клуба са Маракане.
- Мислим да ће, после опоравка, мој наследник бити Кировски. Конкуренција је добра и мислим да Звезда са голманима неће имати проблема - тврди Бајковић.

Лични рекорд црвено-белом чувару није много битан.

- Можда сам само скренуо пажњу неког клуба, у нади да ћу да добијем добру понуду на лето. Растанак је реалан, пошто хоћу и ја да се опробам у иностранству. Оно што ме растужује јесте сазнање да може десити да одем из Звезде без титуле!

Имао је покушај у Белгији, али није прошло. Сада је ситуација другачија пошто већ скоро годину и по Бајковић је неприкосновени број 1 на голу Црвене звезде.

- Стекао сам сигурност и на јаким мечевима се показао. Партизан ми није дао гол у претходна два мегдана, али то је за мене мала и слаба утеха.

Два дана одмора за Васкрас свакако су пријала после тешких испита, а данас следе два тренинга.

- Треба да окренемо нову страницу и да хватамо залет кроз наредне мечеве за Борац. Имамо месец дана да будемо на правом нивоу, а знам да нам је много стало бар до овог пехара - најавио је Бајковић.

Бајко до краја сезоне има прилику да сруши два рекорда. Рекорд без примљеног гола у Звезди, који држи Звонко Милојевић, који на првенственим и Куп утакмицама није примио гол 896 минута. Бајку је за овај рекорд потребно да не прими гол на наредне две утакмице, као и да то не учини у првих 10 минута треће утакмице. Други рекорд који голман Црвене звезде може да сруши је рекорд без примљеног гола у Јелен супер лиги, који држи бивши голман Партизана, Младен Божовић, са 916 минута без примљеног гола. Бајковићу је за овај рекорд потребно да остане несавладан у наредне 4 првенствене утакмице, као и да не прими гол у првих 30 минута на петој првенственој утакмици.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Код: Изаберите све

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/bajkovic-za-mene-nista-na-svetu-ne-postoji-vece-od-zvezde-i-marakane-75760.html
ovi sa sportskih ni sami ne znaju vise sta pisu
FTD
Manager

Порука од FTD »

Uroš Ćosić odstranjen iz prvog tima Zvezde

Mladi štoper u izjavi za Novosti priznaje da je razočaran, ali uz napomenu: "Ne pada mi na pamet da ulazim u klupsku politiku, niti da glumim žrtvu"

Слика

Uroš Ćosić će do kraja sezone trenirati samostalno, pošto za njega više nema mesta u svlačionici prvog tima Crvene zvezde. Kapiten omladinske reprezentacije Srbije će do povratka u CSKA raditi sa trenerom Sopota Dušanom Kljajićem, prenose Večernje novosti.
“Procenjeno je da Ćosić do kraja sezone neće igrati i da su mu potrebniji individualni treninzi. Takođe, želja stručnog štava je da se u svlačionici napravi mesta za neke nove klince”, zvanično je obrazloženje u Zvezdi, uz napomenu da Ćosić nije sklonjen zbog bilo kakvog kršenja discipline.

Mladi igrač je priznao da je razočaran odlukom, ali je mirno prihvatio odluku stručnog štaba.
“Poštujem svaku odluku ljudi u Zvezdi i neću da ulazim u klupsku politiku… Zvezda je, ipak, iznad svih nas”, rekao je 19-godišnji štoper za Novosti.
“Sigurno je da postoji neprijatan osećaj gorčine, jer smatram da nisam zaslužio da budem uklonjen iz zima, ali ne pada mi na pamet da isterujem pravdu niti da glumim žrtvu. Jednostavno, tako je kako je i ne kajem se što sam odlučio da se vratim u moju Zvezdu. Za ovih 15 mesesci ja sam ispunio neke od svojih dečačkih snova, igrao evropsku utakmicu pred punom ‘Marakanom’, upisao tri večita derbija i radovao se golu na stadionu na kojem sam odrastao. Bilo je ovo veliko iskustvo, koje će mi mnogo značiti”, dodaje fudbaler, koji je crveno-bele prvi put napustio kada mu je bilo tek 16 godina.

Sada se opet pakuje za Moskvu.
“Žao mi je što odlazim bez titule… Takođe i što mi se nije ispunila želja da u Ligi šampiona prvo zaigram u Zvezdinom dresu”.
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Мајка Филипа Јанковића у среду преговара са Ромом!

Филип Јанковић је све ближи потписивању уговора са Ромом! Перспективни играч је прекомандован међу кадете, а не тако давно био је дебитант у сениорском тиму!

Слика

Како преноси портал „Моцарт спорт”, мајка 17-годишњег играча Црвене звезде Љиљана наредне среде ће обавити завршне преговоре са представницима Роме. Делегација Вучице биће у најјачем саставу, са директором клуба Валтером Сабатинијем.
Сабатини није желео да потврди, али ни демантује информацију, већ је само кратко рекао да је Јанковић изузетно занимљив играч.
– Не могу да говорим о фудбалерима који нису чланови Роме, а Филип Јанковић је играч Црвене звезде. Могу само да кажем да је Филип веома, веома добар играч, млад, пун потенцијала и да је свакако изузетно интересантан – рекао је Сабатини.
Први оперативац Роме задужен за трансфере је, такође, навео и даЈанковић није једини занимљив играч из Србије, али није желео да каже да ли су на скенеру Вучице, као што су медији нашироко спекулисали последњих недеља, и асови Партизана Немања Томић иЛазар Марковић.
– Србија је увек имала веома талентоване играче и зато пратимо доста њих, али не могу конкретно о именима.
Јанковић је потписао професионални уговор са црвено-белима, али уз клаузулу по којој његова слобода кошта три милиона евра. Рома је одмах искористила ставку у већ чувеном члану пет Филиповогуговора, а Звезда једноставно није имала правног основа да одбије понуду Вучице.
Јанковић ће, како сада ствари стоје, вероватно остати у Љутице Богдана до јануара 2013. године, јер ће тада прославити пунолетство, а потом ће се отиснути у иностранство.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Ma nek ide...nista video od njega nisam :poz:
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Slazem se :yesko:
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Све бих дао да добијемо 3 милке за њега, јер сам сигуран да ни од њега неће бити ништа (чим су га менаџери овако рано узели под своје, а и мајка не поштује никакво његово мишљење већ је само паре занимају)..
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Totalno izguran igrac, jedva je iznad proseka svog godista, gledao sam dosta puta to 95 zvezde protiv Ofke i Partizana i svaki put nije preterano odskakao, ali njegovi roditelji advokati zvezde izbacili ga u prvi tim da ga prodaju i cao, to je tuga naseg fudbala
FTD
Manager

Порука од FTD »

Ma i ja mislim da je on prenapunpan igrac, digla se velika pompa oko njega, nek ide za 3 milke, svi ga velicaju, a nismo ga videli posteno u Zvezdinom dresu kako igra.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”