FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од Tik'al »

arenasport prenosi ljudi,sta vam je :wtf:
Jusqu'ici tout va bien…
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

dobro je znaci bice livestream ^^ u koliko pocinje mec?
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

U 5 valjda ili pola 6 :)
Jusqu'ici tout va bien…
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

u 19h
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

u 19h je mec... dolazi li ko? :)
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Nemam nameru, veceras se gleda Juve - Milan.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Milan ide dalje
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

kakve veze imaju milan i juve, nije derbi veceras...
srbinho

Порука од srbinho »

Код: Изаберите све

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/694.html
:lol:
Jadnici....vec vrse pritisak na sudije ne bi li im to bilo opravdanje za eventualni poraz i ne bi li naterali sudiju da gresi u njihovu korist ;) providno....vec dugo godina rade stvari po istom sistemu...i naravno na kraju dobiju....znate sta....ich se ne brinem za pobedu sutra....sad sam definitivno ubedjen da se cigani nikad nece opametiti...sto je sjajno....
Последње учитавање од srbinho дана 20 Мар 2012, 17:06, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

koji kompleks oni imaju, PAKAOOO :lol:

Црвена звезда је на почетку сезоне затражила изузеће двојице арбитара, и то Слободана Веселиновића и већ поменутог Мажића. Ипак, незванично, из табора бившег европског и светског шампиона су повукли тај захтев након пар месеци, па се пред претходни дерби шпекулисало да би управо Мажић требало да суди. То се ипак није десило, већ је правду врло добро делио Данило Грујић.

normalno da im je bio dobar poklonjen penal... i naravno, tokio i bari su tu...
Gojke90
Youth Team Coach
Поруке: 168
Придружен: 16 Нов 2010, 09:50
Место: Belgrade

Порука од Gojke90 »

e ljudi gde mi (ja) koji nemamo arenu sport mozemo da gledamo utakmicu :) zna li neko neki stream gde mogu da se nadju nase utakmice?
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Je*em ti fudbal. A ne valja vam Mazic, a? Skinuste ga sa crne liste. Pred svaki derbi vrse pritisak na sve, pa jednom mora da upali. 2-0 apsolutno zasluzen rezultat...
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
srbinho

Порука од srbinho »

Grobari ne nervirajte se...cigani su jadna ekipa....odvalili smo ih od fudbala...na nasu gresku su poveli, a promasili smo skoro 5 zicera!! oni ocajni a mi danas losi realizatori ali ko promasi onakve sanse i ne zasluzuje da pobedi...vrv cemo tesko da udjemo u finale ali sam siguran da ih dobijamo u revansu a pogotovo u prvenstvu !! samo mirno i bez panike....neka oni antifudbaleri pomisle da su sila i neka se ohrabre a mi cemo jos vise da se skoncetrisemo suzbijemo redove i uzmemo titulu koja je najbitnije tj. koja je jedina bitna u ovom momentu....valjaju se na kraju utakmice, ubacuju dve lopte na teren...cigani ce zauvek ostati cigani...ne boli me ovaj poraz uopste niti treba bilo koga od nas da boli....raduje me ova nasa igra...stvorili smo 5-6 zicera ali nismo dali gol...ocigledno treba neki igraci jos vise da podignu formu a pogotovo samopouzdanje...sad je najbitnije da do derbija imamo makar 4 boda vise od cigana (nije strasno ni ako imamo cak 2 boda zaostatka) i da resimo svu ovu halabuku....da ih otkinemo kako dolikuje i da nastavimo seriju....
EEee moji cigani...dosli ste do toga da vam Djura snajder kroji titulu teranjem Saleta....znam ja da vasem moralu ne bi smetalo ni da vam se pokloni titula ali to se nece desiti,..niti ce te je uzeti zasluzeno...osvajali smo titule i kad smo gubili u derbijima pa osvojicemo i sad kad pobedjujemo u derbijima...

PS Cigani jel sad derbi bio skroz regularan i jel sudjenje bilo na evropskom nivou ??? :lol:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Cisto ko suza! Vratili smo se u Tumbino vreme igramo lepo i bolje i gubimo! Skupstinu ne bi pogodili! Cestitke cigosima na pobedi ali jos nista nije gotovo! Profesor Stanoje mi vec sad nedostaje!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Srbinho po broju puta koliko si rekao cigani ne bih rekao da te poraz ne boli..
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Dule batali raspravu na nasem delu foruma! Pobedili ste cisto i zasluzeno bez mrlje! Ali to koliko je nama krivo to je nas problem! Mi imamo govna u upravi i samo mi znamo kako nam je, ali sami smo krvi! Vi ste vase prebrodili sve su vam uzeli, e sad je na nas doso red! SAMO MI NECEMO DA STOJIMO I CUTIMO!!! BORBA BREEE!!! DO POBEDE!!!!! :gunman:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd

Порука од Velja93 »

i zvezda je igrala bolje u nekoliko derbija pa ja izgubila..pa sta?partizan je odigrao malo bolje al ono sto je najvaznije zvezda je pobedila.. :poz:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Jaaao bree, ubismo ih, ali jbga, nije hteo gol. Dali su dva gola iz nicega, samo da ne masimo na jna ove stopostotne i bice debakl.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd

Порука од Velja93 »

neme93 пише:Jaaao bree, ubismo ih, ali jbga, nije hteo gol. Dali su dva gola iz nicega, samo da ne masimo na jna ove stopostotne i bice debakl.
dok vas je vodio stanojevic igrali ste najocajniji fudbal al ste pobedjivali,sad igrate bolji fudbal al ste izgubili..a i izgubicete verovatno i sledecu na jna u kupu,al cete da odigrate u ligi u derbiju nereseno ili da dobijete i da osvojte titulu..
i nemojte sad tu da pricate o fudbalu niste ga igrali 4 godine sad odigrate jednu dobru utakmicu,i kao da ste uradili ko zna sta..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05

Порука од -MiX- »

Zasto se raspravljamo ovde? Svako ima svoju temu i neka tamo ostavlja utiske, sigurno ce svi procitati...Da ne ponavljam u vezi uprave, realno danas Partizan nije imao srece, dva kiksa u odbrani, stativa, penal(nedosudjen), saletov promasaj, pa mambin promasaj, sto je mnogo, mnogo je. Ako u revansu Partizan makar malo bude imao srece koliko je danas nije bilo, finale nije nemoguce...
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”