FK Partizan [2013/14]
-
srbinho
- Status: Није на вези
Код: Изаберите све
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/694.htmlJadnici....vec vrse pritisak na sudije ne bi li im to bilo opravdanje za eventualni poraz i ne bi li naterali sudiju da gresi u njihovu korist
Последње учитавање од srbinho дана 20 Мар 2012, 17:06, учитано 1 пут укупно.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
koji kompleks oni imaju, PAKAOOO
Црвена звезда је на почетку сезоне затражила изузеће двојице арбитара, и то Слободана Веселиновића и већ поменутог Мажића. Ипак, незванично, из табора бившег европског и светског шампиона су повукли тај захтев након пар месеци, па се пред претходни дерби шпекулисало да би управо Мажић требало да суди. То се ипак није десило, већ је правду врло добро делио Данило Грујић.
normalno da im je bio dobar poklonjen penal... i naravno, tokio i bari su tu...
Црвена звезда је на почетку сезоне затражила изузеће двојице арбитара, и то Слободана Веселиновића и већ поменутог Мажића. Ипак, незванично, из табора бившег европског и светског шампиона су повукли тај захтев након пар месеци, па се пред претходни дерби шпекулисало да би управо Мажић требало да суди. То се ипак није десило, већ је правду врло добро делио Данило Грујић.
normalno da im je bio dobar poklonjen penal... i naravno, tokio i bari su tu...
И душа и тело, све је црно бело...
-
srbinho
Grobari ne nervirajte se...cigani su jadna ekipa....odvalili smo ih od fudbala...na nasu gresku su poveli, a promasili smo skoro 5 zicera!! oni ocajni a mi danas losi realizatori ali ko promasi onakve sanse i ne zasluzuje da pobedi...vrv cemo tesko da udjemo u finale ali sam siguran da ih dobijamo u revansu a pogotovo u prvenstvu !! samo mirno i bez panike....neka oni antifudbaleri pomisle da su sila i neka se ohrabre a mi cemo jos vise da se skoncetrisemo suzbijemo redove i uzmemo titulu koja je najbitnije tj. koja je jedina bitna u ovom momentu....valjaju se na kraju utakmice, ubacuju dve lopte na teren...cigani ce zauvek ostati cigani...ne boli me ovaj poraz uopste niti treba bilo koga od nas da boli....raduje me ova nasa igra...stvorili smo 5-6 zicera ali nismo dali gol...ocigledno treba neki igraci jos vise da podignu formu a pogotovo samopouzdanje...sad je najbitnije da do derbija imamo makar 4 boda vise od cigana (nije strasno ni ako imamo cak 2 boda zaostatka) i da resimo svu ovu halabuku....da ih otkinemo kako dolikuje i da nastavimo seriju....
EEee moji cigani...dosli ste do toga da vam Djura snajder kroji titulu teranjem Saleta....znam ja da vasem moralu ne bi smetalo ni da vam se pokloni titula ali to se nece desiti,..niti ce te je uzeti zasluzeno...osvajali smo titule i kad smo gubili u derbijima pa osvojicemo i sad kad pobedjujemo u derbijima...
PS Cigani jel sad derbi bio skroz regularan i jel sudjenje bilo na evropskom nivou ???
EEee moji cigani...dosli ste do toga da vam Djura snajder kroji titulu teranjem Saleta....znam ja da vasem moralu ne bi smetalo ni da vam se pokloni titula ali to se nece desiti,..niti ce te je uzeti zasluzeno...osvajali smo titule i kad smo gubili u derbijima pa osvojicemo i sad kad pobedjujemo u derbijima...
PS Cigani jel sad derbi bio skroz regularan i jel sudjenje bilo na evropskom nivou ???
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Cisto ko suza! Vratili smo se u Tumbino vreme igramo lepo i bolje i gubimo! Skupstinu ne bi pogodili! Cestitke cigosima na pobedi ali jos nista nije gotovo! Profesor Stanoje mi vec sad nedostaje!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Dule batali raspravu na nasem delu foruma! Pobedili ste cisto i zasluzeno bez mrlje! Ali to koliko je nama krivo to je nas problem! Mi imamo govna u upravi i samo mi znamo kako nam je, ali sami smo krvi! Vi ste vase prebrodili sve su vam uzeli, e sad je na nas doso red! SAMO MI NECEMO DA STOJIMO I CUTIMO!!! BORBA BREEE!!! DO POBEDE!!!!! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
dok vas je vodio stanojevic igrali ste najocajniji fudbal al ste pobedjivali,sad igrate bolji fudbal al ste izgubili..a i izgubicete verovatno i sledecu na jna u kupu,al cete da odigrate u ligi u derbiju nereseno ili da dobijete i da osvojte titulu..neme93 пише:Jaaao bree, ubismo ih, ali jbga, nije hteo gol. Dali su dva gola iz nicega, samo da ne masimo na jna ove stopostotne i bice debakl.
i nemojte sad tu da pricate o fudbalu niste ga igrali 4 godine sad odigrate jednu dobru utakmicu,i kao da ste uradili ko zna sta..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Zasto se raspravljamo ovde? Svako ima svoju temu i neka tamo ostavlja utiske, sigurno ce svi procitati...Da ne ponavljam u vezi uprave, realno danas Partizan nije imao srece, dva kiksa u odbrani, stativa, penal(nedosudjen), saletov promasaj, pa mambin promasaj, sto je mnogo, mnogo je. Ako u revansu Partizan makar malo bude imao srece koliko je danas nije bilo, finale nije nemoguce...
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan