FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

srbinho
Status: Није на вези

Порука од srbinho »

Milutin Soskic.....legenda....sta reci....covek je rekao ono sto svi znamo....da biramo izmedju veceg zla i manjeg zla....i najbolje sto moze da nam se desi je to manje zlo...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Код: Изаберите све

http://www.fcdinamo.ru/
Direktno Partizan Dinamo Moskow! Uzivajte!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
srbinho

Порука од srbinho »

Jbt sami sebi dajemo golove....taman smo dobili napad, igrali smo za nase uslove dosta brzo u napadu i tecno ali u odbrani suplje...jbg to je normalno..nisamo mi neki jak tim u evropskim okvirima pa da mozemo da igramo napad bez da odbrana mnogo trpi...Markovic je lud...klinac, a prebija kako igra...kad ga ne bi prodali 3 sezone gde bi nam kraj bio....a verujem da ce ga prodaju za jednu sezonu ako ne i ranije....sve u svemu tesko je i razmisljati o sportskim stvarima dok se ne rese administrativni problemi....ogromni problemi....dugogodisnje vodjstvo lopova dozivljava svoj vrhunac...nadam se i krah...
Последње учитавање од srbinho дана 23 Феб 2012, 18:50, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Brate za mene su Ivanov-Markes-Miljkovic-Lazevski 0!Iskreno u ovom timu jedino valjaju Markovic,Tomic,Vukic,Babovic donekle i jos ova dvojca Ninkovic i Aksentijevic,ovo ostalo je sranje,Medo mi se uopste ne svidja,za odbranu sam rekao da ni za sta ne valja,i ovog Eduarda treba prodati,covek je promasaj,Dijara vise nije onaj stari ubica koji je kidao za vreme Moreire,Jovetica,Obradovica...,a Scepovic koji nesto i zna se povredio,i Markovic bi trebao da igra Krilo a ne napadaca!Ajde odbranicemo titulu ove godine nadam se,a sledece ce govna da prodaju Markovica,a cigani doveli pola mlade repke ima da nas pregaze :(
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05

Порука од -MiX- »

Dijara je drugim golom podsetio na stare igre, ali mnogo toga treba da se promeni da bi mogli napred. Najbitnije je da se otarasimo lopova, sto u ovoj "drzavi" izgleda nije moguce...
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Dacic i SPS odlaze iz FK Partizan!

Tako da mi cemo da se otarasimo mafijasa ali ne znam kako ce komsije!
Gledajte klip od 23 minuta jeste malo dug ali VREDI da se pokaze kako je dzava krala za veliku zvezdu i kako se PARTIZAN pravio u prosecan klub! PRICA ANDJUS i Milovan Jovanovic osvedoceni cigani!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FsOARJbh ... ge#t=1428s[/youtube]

Корисников грб
-MiX-
Manager

Порука од -MiX- »

Evo jedne zanimljivosti. Ovo su cene igraca do 17 godina.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/suche/detailsuchespieler/suche.html?searchId=1149
Prvi nas Laza. :D
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
srbinho

Порука од srbinho »

Izgleda da ipak ima nade...ako je tacna ta informacija iz tabora SPS-ovaca izgleda da se stvarno sprema sut karta Djuricu...ali necu da baksuziram...kad se bude desilo radovacu se :zelenko:
lele Laza prvi na listi.... :D neje dobro.....ali koliko ja vidim on jos nema agenta tj. menadzera ?? kao ne moze dok ne napuni 18 jel da ??? Ramadani....Ramadani..pazi sta radis... :gunman:
Корисников грб
JaroPFC
Youth Team Coach
Поруке: 119
Придружен: 29 Окт 2010, 19:28
Место: Sombor

Порука од JaroPFC »

Ode Laza,a nece napuniti ni 20 godina u Partizanu :argh:
Да волим црно беле
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Ode SPS,dodje DS isti k***c :slap:
Корисников грб
-MiX-
Manager

Порука од -MiX- »

Evo cele vesti...

http://www.smedia.rs/sport/vest/58958/dragan-djuric-fk-partizan-Djuric-za-10-dana-napusta-Partizan.html
:sailor: :heloo: pa, pa Djuro... :D
― Michael Jordan
Слика
srbinho

Порука од srbinho »

Kako bi to bilo lepo kad bi se obistinilo....ali ja poucen predjasnim iskustvom jos uvek ne mogu da poverujem u to...ali se nadam da je tako...a ako ode Djura nadam se da ce i tribina da nam se stabilizuje...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Spremite se za vesti od kojih ćete pasti na dupe, a Đura može lako da završi u ćorci! On je definitivno "bivši" predsednik fudbalskog kluba Partizan!
Došo je i taj dan jebo vas Partizan!!! ODLAZI MUTAVI!!! DOSTA JE!!! :yesko:

srbinho

Порука од srbinho »

Kako to lepo zvuci :zelenko: ipak cu da se suzdrzim od euforije...da mi ne bi bilo teze ako se ne daj Boz ne obistini to....
Корисников грб
Becar
First Team Coach
Поруке: 489
Придружен: 06 Феб 2012, 16:00
Место: Belgrade

Порука од Becar »

Nastavak sezone sledi,sta mislite hoce li Partizan imati vise bodova od Zvezde do kraja od ovog sada?
Scouser
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Verujem da cemo uzeti titulu bez velikih problema,komsinica ce se baciti na kup maximalno,pa ce tu biti vece muke,al svi znamo da je Avram majstor za kup meceve :D,salu na stranu,za nasu ligu smo mi vise nego dobri,ali za Evropu nece da moze,u odbrani nam zuji kao roj pcela,treba nam jedan profi na sredini da da deli lopte,kao i golgeter,Scepovic se taman malo aktivirao,al evo sada ce da pauzira mnogo i trebace mu godinu dana da se vrati u formu,Ilic ide u penziju,Vukic takodje,mislim mogu oni protiv BSK-a,al ne mogu recimo protiv Plzena,stoper,veznjak,napadac,pa mozda i uradimo nesto van Serbie :fanman:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

osvajamo titulu lagano, ali neceg viseg da ce biti na ljeto sto se tice evrope, tesko da ce biti...

ps. idem prekosutra u novi pazar na tekmu :fanman:
И душа и тело, све је црно бело...
srbinho

Порука од srbinho »

Po logici stvari trebalo bi lagano da uzmemo titulu ali...mislim da ce biti gusto...a da cemo uzeti titulu hocemo u to ne sumnjam...samo je bitno da se klub sto pre stabilizuje da sto pre dodji novi ljudi i da igraci mogu da se skoncetrisu na teren jer mislim da sve ovo van terena dosta utice i na njih bez obzira sto se oni trude da se skoncetrisu samo na fudbal....videcemo za vikend na kakvom smo putu i sta je Grant uradio za vreme pripremnog perioda....
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

:lol: pa vi ste promrzli ako mislite da ce Grant ovo da prokocka on jeste covek uspeo da jedan West Ham i ne znam jos koji klub istera iz lige ali je vec bio stavljen pred svrsen cin! Nije on tako los trener! Uostalom ni mutavko nece docekati 1 april i kup sa cigosima! A i oni su u kurcu kupili Kasalicu a on nece igrati ko Scepakadabra do juna! Sto ti je isti qr sad ce im onaj borha igrati u napadu a dobro znamo kakav je on "vrsni strelac" milunovic decko je na FM talenat strava ali izgleda da i on i Asamoa imaju probleme u tikvici pa ce 1 Diarra opet da resi derbije! Mali Laza vec dovlaci Barcu u BG! Nadam se da nije lud da ode sad i tamo greje klupu za neku sicu! Po nekim engleskim forumima sam citao da ce mu cena posle sledeceg naseg ucesca u evropi biti oko 25 miliona funti sto nije mala para! On vec sad vredi oko 10 miliona funti! Bar tako kaze neki lik sto navija za Arsenal a koji je vidim dobro upucen u tu problematiku! E sad problem je sto su ga pozvali u A tim! To je prvi korak za dobijanje ENG radne dozvole! To znaci da se kuva nesto! Chelsea ili Arsenal videcemo ako Djurica ne oteraju sto PRE!!! Novi Pazar je smesna ekipa oni se pogube na visoki presing i tu nema dileme Partizan ce ih pritiskati dok im ne uvali 2 komada a posle klasika kontre 0-3 kraj! kao u kupu! :xD:

Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

sad citajte i uzivajte! Ko su sta su ko je sa kime povezan i zasto Miskovica zanima PFC!!! UPRAVA NAPOLJE!!! LOPOVSKA BANDO!!!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 01 Мар 2012, 23:10, учитано 1 пут укупно.

Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Tik'al пише:Verujem da cemo uzeti titulu bez velikih problema,komsinica ce se baciti na kup maximalno,pa ce tu biti vece muke,al svi znamo da je Avram majstor za kup meceve :D,salu na stranu,za nasu ligu smo mi vise nego dobri,ali za Evropu nece da moze,u odbrani nam zuji kao roj pcela,treba nam jedan profi na sredini da da deli lopte,kao i golgeter,Scepovic se taman malo aktivirao,al evo sada ce da pauzira mnogo i trebace mu godinu dana da se vrati u formu,Ilic ide u penziju,Vukic takodje,mislim mogu oni protiv BSK-a,al ne mogu recimo protiv Plzena,stoper,veznjak,napadac,pa mozda i uradimo nesto van Serbie :fanman:
Po ovome sto si napisao treba nam maltene ceo nov tim osim golmana :slap:
Mada i ja mislim tako
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”