FK Partizan [2013/14]
-
srbinho
- Status: Није на вези
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Код: Изаберите све
http://www.fcdinamo.ru/▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
srbinho
Jbt sami sebi dajemo golove....taman smo dobili napad, igrali smo za nase uslove dosta brzo u napadu i tecno ali u odbrani suplje...jbg to je normalno..nisamo mi neki jak tim u evropskim okvirima pa da mozemo da igramo napad bez da odbrana mnogo trpi...Markovic je lud...klinac, a prebija kako igra...kad ga ne bi prodali 3 sezone gde bi nam kraj bio....a verujem da ce ga prodaju za jednu sezonu ako ne i ranije....sve u svemu tesko je i razmisljati o sportskim stvarima dok se ne rese administrativni problemi....ogromni problemi....dugogodisnje vodjstvo lopova dozivljava svoj vrhunac...nadam se i krah...
Последње учитавање од srbinho дана 23 Феб 2012, 18:50, учитано 1 пут укупно.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Brate za mene su Ivanov-Markes-Miljkovic-Lazevski 0!Iskreno u ovom timu jedino valjaju Markovic,Tomic,Vukic,Babovic donekle i jos ova dvojca Ninkovic i Aksentijevic,ovo ostalo je sranje,Medo mi se uopste ne svidja,za odbranu sam rekao da ni za sta ne valja,i ovog Eduarda treba prodati,covek je promasaj,Dijara vise nije onaj stari ubica koji je kidao za vreme Moreire,Jovetica,Obradovica...,a Scepovic koji nesto i zna se povredio,i Markovic bi trebao da igra Krilo a ne napadaca!Ajde odbranicemo titulu ove godine nadam se,a sledece ce govna da prodaju Markovica,a cigani doveli pola mlade repke ima da nas pregaze 
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Dacic i SPS odlaze iz FK Partizan!
Tako da mi cemo da se otarasimo mafijasa ali ne znam kako ce komsije!
Gledajte klip od 23 minuta jeste malo dug ali VREDI da se pokaze kako je dzava krala za veliku zvezdu i kako se PARTIZAN pravio u prosecan klub! PRICA ANDJUS i Milovan Jovanovic osvedoceni cigani!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FsOARJbh ... ge#t=1428s[/youtube]
Tako da mi cemo da se otarasimo mafijasa ali ne znam kako ce komsije!
Gledajte klip od 23 minuta jeste malo dug ali VREDI da se pokaze kako je dzava krala za veliku zvezdu i kako se PARTIZAN pravio u prosecan klub! PRICA ANDJUS i Milovan Jovanovic osvedoceni cigani!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FsOARJbh ... ge#t=1428s[/youtube]
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Evo jedne zanimljivosti. Ovo su cene igraca do 17 godina.
Prvi nas Laza. 
http://www.transfermarkt.co.uk/en/suche/detailsuchespieler/suche.html?searchId=1149“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

-
srbinho
Izgleda da ipak ima nade...ako je tacna ta informacija iz tabora SPS-ovaca izgleda da se stvarno sprema sut karta Djuricu...ali necu da baksuziram...kad se bude desilo radovacu se
lele Laza prvi na listi....
neje dobro.....ali koliko ja vidim on jos nema agenta tj. menadzera ?? kao ne moze dok ne napuni 18 jel da ??? Ramadani....Ramadani..pazi sta radis... 
lele Laza prvi na listi....
Evo cele vesti...
:sailor: :heloo: pa, pa Djuro... 
http://www.smedia.rs/sport/vest/58958/dragan-djuric-fk-partizan-Djuric-za-10-dana-napusta-Partizan.html“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

-
srbinho
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Spremite se za vesti od kojih ćete pasti na dupe, a Đura može lako da završi u ćorci! On je definitivno "bivši" predsednik fudbalskog kluba Partizan!
Došo je i taj dan jebo vas Partizan!!! ODLAZI MUTAVI!!! DOSTA JE!!!
Došo je i taj dan jebo vas Partizan!!! ODLAZI MUTAVI!!! DOSTA JE!!!
-
srbinho
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Verujem da cemo uzeti titulu bez velikih problema,komsinica ce se baciti na kup maximalno,pa ce tu biti vece muke,al svi znamo da je Avram majstor za kup meceve
,salu na stranu,za nasu ligu smo mi vise nego dobri,ali za Evropu nece da moze,u odbrani nam zuji kao roj pcela,treba nam jedan profi na sredini da da deli lopte,kao i golgeter,Scepovic se taman malo aktivirao,al evo sada ce da pauzira mnogo i trebace mu godinu dana da se vrati u formu,Ilic ide u penziju,Vukic takodje,mislim mogu oni protiv BSK-a,al ne mogu recimo protiv Plzena,stoper,veznjak,napadac,pa mozda i uradimo nesto van Serbie 
Jusqu'ici tout va bien…
-
srbinho
Po logici stvari trebalo bi lagano da uzmemo titulu ali...mislim da ce biti gusto...a da cemo uzeti titulu hocemo u to ne sumnjam...samo je bitno da se klub sto pre stabilizuje da sto pre dodji novi ljudi i da igraci mogu da se skoncetrisu na teren jer mislim da sve ovo van terena dosta utice i na njih bez obzira sto se oni trude da se skoncetrisu samo na fudbal....videcemo za vikend na kakvom smo putu i sta je Grant uradio za vreme pripremnog perioda....
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:

sad citajte i uzivajte! Ko su sta su ko je sa kime povezan i zasto Miskovica zanima PFC!!! UPRAVA NAPOLJE!!! LOPOVSKA BANDO!!!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 01 Мар 2012, 23:10, учитано 1 пут укупно.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Po ovome sto si napisao treba nam maltene ceo nov tim osim golmanaTik'al пише:Verujem da cemo uzeti titulu bez velikih problema,komsinica ce se baciti na kup maximalno,pa ce tu biti vece muke,al svi znamo da je Avram majstor za kup meceve,salu na stranu,za nasu ligu smo mi vise nego dobri,ali za Evropu nece da moze,u odbrani nam zuji kao roj pcela,treba nam jedan profi na sredini da da deli lopte,kao i golgeter,Scepovic se taman malo aktivirao,al evo sada ce da pauzira mnogo i trebace mu godinu dana da se vrati u formu,Ilic ide u penziju,Vukic takodje,mislim mogu oni protiv BSK-a,al ne mogu recimo protiv Plzena,stoper,veznjak,napadac,pa mozda i uradimo nesto van Serbie
Mada i ja mislim tako