Ево ја ћу као аутор да почнем,иначе ово је како се ја сећам,било је још догађаја те ноћи,али алкохол је одрадио своје па се не сећам уопште доброг дела вечери.
Локација је била кућа ортака и одмах по доласку је кренуло напијање,а ми у жељи да видимо ко ће више попити одма крећемо са испијањем.Све је било у реду до 10-11 пива кад већ почиње да нас хвата.Иначе баш из овог разлога обожавам кућне журке,јер обично трају по 7-8 сати+човек може да одспава.Дакле после тих силних пива кренуло је уништавање инвентара.Прва мистерија је била,како је ортак успео да развали врата од собе у којој смо ми били,после тога следи бацање разних ствари из дворишта у комшијска.У дворишту преко пута су завршили лопата,таблице од кола,неки балони за воду,комшијска кола обмотана вц папиром,а пар кућа ниже украшавање аутомобила пур пеном.А у једном тренутку ортак узима мердевине,трчи са њима ван дворишта у неком танком дуксу(а напољу је сигурно био минус) и враћа се без њих.Мердевине су пронађене у неком напуштеном дворишту,после 2 дана претраге.Део кога се не сећам је када сам прешо на виски,који сам попио муњевитом брзином,после чега се,па делимично ничега не сећам,а између осталог ту се десило неко набадање са ортаком,пеглирање по зидовима и онда на крају спавање на мом ортаку,а потом буђење поред грејалице и чекање осталих да се пробуде да би стигли на први ластин аутобус и повратак за Бг.А после нестајања разних ствари из дворишта и из куће,ломљења једно 10ак пивских флаша,пеглирања по зидовима,сигурни смо да нам је ортак одлучио да више на слави код куће
А сад пијанци,чекамо ваше приче :cofeeman: