Milojevo "Odlazim,a volim te"
Zvezda bez trenera!

Niko nije mogao da naslutiti da ce se lep i topao junski dan pretvoriti u jedan od najtezih za sve pristalice C.Zvezde.Od danas dvostruki sampion Srbije ostao je bez svog vodje,tvorca Evropske Zvezde coveka koji je ostavio takav trag mozda i najveci od Barija.Mnogi ce pomisliti sala ali nije,Vladan Milojevic vise nije sef strucnog staba ekipe iz Ljutice Bogdana 1 A.Kako sam istice doslo je do velikog zamora kod njega,ne samo fizickog vec i mentalnog.Zasitio se popularni Miloje osvajanja domacih trofeja,dva puta uveo je ekipu u LS,jedan put u Ligu Evrope kada je sa crveno belima posle puno godina prezimio u Evropi.Gledajuci po lepoti nije Zvezda igrala za oko,igrala je tvrdo muski na rezultat sto joj je donosilo takmicenje u Evropi i ozbiljnu finansisku zaradu.Zvzeda je vecim delom stornirala dugove,klub je stao na zdrave noge.Sada se mnogi igraci interesuju i zele na Marakanu,dosta je reputacija klubu podignuta,a najvise zahvaljujuci Vladanu i njegovim igracima.Popularni Miloje nije imao nikakvu ponudu na stolu,zeli da ode u lepom secanju navijaca i kako kaze pravo vreme je za to.Ozbiljan remont ocekuju naseg sampiona ovog leta,nisu celni ljudi kluba ocekivali ovakav ishod.Ekipa naseg foruma zeli gospodinu Milojevicu sve najbolje u nastavku karijere.Zvezdasi tesko je,ali upamtite onu narodnu "Zbogom,nije kraj"..
"Razumem Miloja,hvala mu Zvezda je njegov klub,ovde su mu vrata uvek otvorena"

"Iskreno bio sam iznenadjen da se to dogodilo sada pred start priprema i Evropskih meceva ali nemam pravo niti ja niti bilo ko iz uprave da coveku koji je toliko toga zdravkog napravio kazem i jednu rec.Recicemo hvala ti Vladane Milojevicu na svemu sto si uradio za C.zvezdu slobodno mogu reci najveci si trener posle Barija i Tokija.Momenat je i ako ce mnogi nasi navijaci misliti tezak,ali bolje sto se desilo sada da mozemo da reagujemo adekvatno nego kada ekipa prodje selekciju i pripreme.Na meni i mojim saradnicima je da pronadjemo adekvatnu zamenu i sto je brze moguce konsolidujemo svoje redove pred start priprema i Evropskih utakmica koji su za nas od izuzetnog znacaja."

Mondo saznaje Jovanovic ili Lalatovic uprava podeljena...

pojavila su se dva kandidata za upraznjeno mesto,suska se ko bi mogao da naslediVladana Milojevića na klupi C. Zvezde. Ivica Jovanović nas trofejni stručnjak čovek koji je pre nekoliko godina činio čuda sa Kiparski Apelom, kasnije radio u UAE prvi je pik direktora C. Zvezde gospodina Terzića,ali ostatak uprave na celu sa predsednikom Mijailovićem i sportskim direktorom Mrke lom zalaze se za dovođenje Nenada Lalatovića mladog dokazanog stručnjaka u našoj zemlji. Iza Alata stoje rezultati gde god je radio ekipe su mu igrale napadački fudbal uvek je bio u samom vrhu tabele, mozda za sada realnija opcija od Jovanovića. Vreme ce pokazati šta ce se u narednim danima desiti i ko ce biti novi kormilar crveno belih.
Kako portal Mondo saznaje celni ljudi naseg najveceg kluba pikirali su dva imena i suska se ko bi mogao naslediti
Lalatovic expresno odgovara "Hvala ali imam ugovor sa Vojvodinom,Terzi sam predlozio trenera"

"Istina je ljudi iz mog kluba iz C. Zvezde kontaktirali su me ponudili mi mesto trenera ali ja sam im se najlepše zahvalio, imam ugovor sa Vojvodinom pucamo ove sezone visoko želimo napasti trofeje. Sto se tiče novog trenera Zvezde ja sam Teži i Mrzeli predložio coveka koji je u mom stručnom stabu radili smo i u Cuki zajedno, veliki je potencijal kad vidim koliko može shvatam da su mlađi treneri počeli i od mene po nešto da uče. Na Teži i upravi je da odluče, moj predlog je bio dobronameran i to je moje mišljenje ne mora da znaci da sam u pravu. Na kraju znate i sami koliko volim Zvezdu, nikada joj ni na jedan način ne bih naudio.

Sefe na samom pocetku hvala vam sto ste pristali na ovaj interviju,i ako znam koliko posla imate svakoga dana.
Hvala vama,zadovoljstvo je moje i trudicu se da vam uvek izadjem u susret.

Pitanja novinara: