Partizan - Sezona 2
Transferi
Transferi - to je uglavnom to , Maras pun pogodak , Novak razocaranje , Antic solidan , sledece sezone moguce i prvi levi bek , ovaj mali Lopez desni bek fin skroz , fina lova ali mlad je i plus mi je trebao desni bek kao zamena za Vuleta , pa ce sledece sezone da bude prva opcija . Zlicic i Lutovac zamene za Djerleka koga je uprava prodala .
Rezultati
Super Liga - Ocekivano , lagano , napad dosta bolji nego prosle sezone , zato odbrana dosta losija ali bice bolje .
Kup - Tu nista nisam napravio , ispadanje u prvom kolu.
Liga Sampiona - jebiga , opet nista od lige sampiona.
Liga Evrope - zadovoljan , isto kao i prosle sezone.
5 Najboljih
Marko Jankovic - Auuu , strasna sezona , mada tu moram sam sebe da pohvalim

prvu sezonu celu sam ga forsirao kao IF , ove sam promenio malo taktiku i stavio ga kao Wingera . Najbolji strelac , najbolji asistent , igrac godine u JSL .
Djole Jovanovic - Dobar Djole , mada sam mu i dosta role menjao , rotirao ga sa Ozegovicem , sledeca sezona prvi napadac. Jedino me brinu povrede oko njega , imao je 2-3 u toku sezone.
Suma - Za razliku od stvarnog zivota , odlicna sezona , drugi asistent , ono , nije lose.
Nisic - razvija se Nisic , bas mi se svidja , sva sreca pa ga uprava nije prodala , a malo je falilo.
Maras - aj da ne bude da nema niko iz odbrane , najkostantniji stoper , a rotirao sam ih dosta.