Kao sto ste primetili, proslo je poprilicno vremena od zadnjeg izvestaja, ali sam se posle season update-a dosta razocarao u Spaniju. Uvek sam voleo da vodim nizerazredne spanske klubove zbog slabih finansija u odnosu na Englesku, Italiju i Nemacku. Na proslom menadzeru kada sam vodio Rasing najveci budzet koji sam dobio je bio 7,5 miliona evra i to nakon 2 osvojene titule i 1 cetvrtfinala i 1 polufinala u Ligi Sampiona, a balans mi je bio duplo veci, da bi sada vec nakon ulaska u Primeru dobio budzet od 6,6 miliona, dok mi je balans oko 25 miliona u plusu, iako sam cak uspeo da upravu ubedim da poboljsaju training i youth facilities i na to ce da ode oko 5 miliona. Odlucio sam da jos odradim prelazni rok i tu cu verovatno da stanem, jer mi Spanci nisu interesantni kada se ima previse para.
Da se sada vratim na kraj sezone, Segunda je rutinski osvojena, cak sam zadnje 3 utakmice sansu pruzio klincima.
Kao sto se gore vidi, Guti je ponovo bio najbolji strelac lige, dok bi od ostalih izdvojio dvocifreni ucinak u golovima i asistencijama Khaloue, kao i Espinara i Lucasa. Khalou sam hteo da potpisem za stalno, ali je on ipak produzio ugovor sa Almerijom iako je bio na transfer listi po njegovom zahtevu, jos jedan glupi bag na ovom fm-u. Ujedno je ovo najbolja pozicija kluba u dosadasnjoj istoriji.
Kao sto sam vec napisao, budzet za transfere mi je 6,6 miliona, dok je za plate dupliran u odnosu na ovu sezonu i iznosi 99k/w. Trebaju mi pojacanja u svim linijama tima, videcu koga cu uspeti da dovedem.