SVE LIGE BOSNE I HERCEGOVINE [FM 2016]
Pozdrav,
Kao što većina znate već dve godine poprilično se dobro fokusiram na Bosnu i Hercegovinu i to je dodatak koji me trenutno prati sobzirom da sam zadnje dve godine najviše truda uložio u niže lige ovih država.
Za Football Manager 2014 radio sam do 1. Kantonalnih liga (što je 4 nivo fudbala u ovoj državi). Klikom na sledeći link se možete uveriti u kvalitet dodatka gledajući da ima skoro 20 hiljada promena u bazi. Kada je u pitanju Football Manager 2015 napravljeno je nekoliko koraka viška i urađene su "Sve lige Bosne i Hercegovine". To je do sada jedini put da se na menadžeru pojavljuju sve lige Bosne i Hercegovine a verujem da će u budućnosti, kada je kvalitet baze u pitanju to sve biti na jednom sličnom ili istom nivou. "Sve lige Bosne i Hercegovine" možete pogledati ovde. To je dodatak koji je najviše skidan u regionu. Skidaniji od grafike, taktika a čitaniji od raznih tutorijala.
Struktura liga Bosne i Hercegovine:
- BH Telecom Premijer liga;
- Prva liga Bosne i Hercegovine (Prva liga FBIH - Prva liga RS);
- Druge lige BIH (6 podgrupa - 4FBIH/2RS)
- 1. Kantonalne lige Bosne i Hercegovine;
- 2. Kantonalne lige Bosne i Hercegovine;
- 3. Kantonalne lige Bosne i Hercegovine;
- 4. Kantonalne lige Bosne i Hercegovine.
Trenutna faza je skupljanje podataka tj. o klubovima koji učestvuju u ligama ove sezone a kasnije sledi i rad. Nadam se da će ovaj dodatak biti na daleko većem nivou nego zadnje dve godine. Svaka pomoć je dobrodošla kako bi ovaj dodatak bio bolji nego ikada pre. Ko nije video "Sve lige Bosne i Hercegovine" bi trebalo da izađu u javnost krajem novembra.
Ako imate neko pitanje stojim Vam na raspolaganju.