SEASON INFO
PLAY-OFF GAMES
Pocetkom sezone sam se mucio, standardno lose pocinjemo. Vezao par poraza, onda se stvari malo slozile pa sam vezao 10ak utakmica bez poraza. Uglavnom kuci sam dobijao 90% utakmica. Od sredine sezone sam bio 4. na tabeli i ostao do kraja. Imao sam i problema sa nezadovoljnim igracima pri kraju sezone, pa kapiram da je i moral uticao da ne uradimo vise. U plej-ofu posle lose prve utakmice sa Lugom u revansu sam ih oduvao lagano 6:1,prosecna ekipa trebalo je obe da dobijem. Ali zato u drugoj rundi Hueska nepremostiva prepreka, prvi mec sam bio dosta bolji imao gomilu sansi koje nisu iskoristene, oni svoje jesu i vec posle prvog meca sam znao da nema vajde od nekog revansa. Ne odgovara mi ova njihova formacija nikako sa 2 DMCa jednostavno nije moglo vise.
Za sledecu sezonu cu morati odbranu da pojacam, primam dosta golova. Pogotovo iz prekida (ma da to je valjda tako na FMu,jebu me na kornere samo tako). Sredinom i napadom sam manje vise zadovoljan. Mora bolje sledece sezone da bi pogurali promociju u visi rang.
TRANSFERS
•
Carlos / DR
•
Edgar Granado / MC / DMC
•
Gonzalo Morales / AMR / MC
•
Hasan Sahin Tanta / SC
•
Richard Ebwelle / AML / ML
Nisam doveo mnogo igraca, problem su i plate. Nemam veliki budzet nekih 100k, a nisam hteo da gomilam prosecne igrace. Ipak sam nasao par mladih sa potencijalom. I otpustio sam gomilu nepotrebnih igraca.
STAFF ROOM
Menjao sam i trenere i zadovoljan sam za sada, imam skoro 4 zvezdice za sve kategorije sto je dosta dobro s'obzirom na rang i ekipu. Igraci fino napreduju takodje. Ali uslovi su i dalje ocajni.Jbg tu nisam nista investirao nema para.
KEY PLAYERS
Ruben Diaz prvi strelac ekipe (21gol), solidna sezona iza njega, pokazao se kao dobro pojacanje. Ma da je protiv Hueske promasio boga oca, ali dobro.
Nacho i dalje prva "violina" na sredini terena, 12 golova i 10 assitencija i najbolje ocenjen igrac. Sinaj takodje imao dobru sezonu.
Moussima zbog teze povrede propustio jedan deo sezone, ali dobra sezona za njega. Ebwelle i on dobro saradjuju.
YOUTH INTAKE
Nije bilo nekih ozbiljnijih kandidata, pa sam retko kog i potpisao. Ovaj mali deluje zanimljivo, ma da je dosta limitiran za sada. A pise i da je sklon povredama. Treniracu ga u nekog AMR verovatno jer spic nije definitivno. Videcu kako bude napredovao mozda i bude nesto od njega.
FINANCES
I dalje isplacujem kredite za stadion i tu sam oko minusa gore dole, trenutno 600k u plusu ali to je od premije za 4. mesto u ligi. Chairman pomaze koliko moze sa nekim donacijama tipa 100-150k na nekih par meseci cisto da ne budemo u minusu.