neme93 пише:Pazi, nece ti to napraviti nesto vecu razliku. Probaj i iskljuci pass into space. I moras da igras sto jaci presing, da im sto pre seces napade, da oni ne bi imali dugo loptu u nogama.
Da, nisam ocekivao veliku razliku... ali nakon 7 utakmica, posed lopte je u proseku 65,857 %. Svi utakmice su bili sa posedom lopte nad 60%, tako da mislim da sam dobio neki procenat plus u posedu lopte... videcu dali ce mi to donesi promene kod possesion soccer u board confidence

Ako ne, napravicu neke druge promene (veci presing, i isklucite pass into space).
Mainz kod kuce 2:0, Dinamo gost 0:4, Dortmund kod kuce 1/16 kup e3:2, Kaiserslautern gost 0:2 , Shakhtar kod kuce 3:1, opet Dormund kod kuce 3:2, Furth gost 0:2.
Sto se tice instruction pass into space, uklucio sam to kako bi iskoristio brzinu Robena, Gotze, Ribery, Sakiri... pali sum par golova, pass u prazno i pretrcivanje protivnicke odbranbene igrace. A za presing, much higher defansive line uklucim samo kad je nereseni rezultat ili negativni, tada igram i wide i more direct, higher tempo.
Don't You f.y.r.o.m. ME, Call Me By My Name Say Macedonia