Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rodjeni burazer,godnama igrao,a sad meni prica u fazonu:Kad ces da batalis to,da radis nesto ozbiljno?A u mojim godinama jurio Miku Aaritala i Marvina Angula da mu dodju u Partizan
Раније су ме скоро сви смарали, још док нису постојали ни "чепови" већ само слова. Сад мање цепам, а и никад не играм кад је неко ту, доноси ми несрећу. Углавном, кева некад смара како ми не досади једно исто толике године, а шлогирала се кад сам јој рекао да сваке године излази нова верзија.
Cuj kritike, moji ortaci dolazili da gledaju kad sam igrao finala onlajn fantazija. Cimer redovno prati i navija kad igram zvanicne onlajn tekme i kad doguram daleko u offline sejvu
Meni obicno kazu da sam lud, da se ostavim fm-a i da radim nesto pametnije. Mladji burazer mi kaze kako stalno mogu da gledam tackice kako se pomeraju.
Кад сам јуче питао кеву да ли се плаћа нешто у банци кад се уплаћује одржала ми је предавање о томе што ћу да купујем менаџера и пребацује ми сваки дан. Кад нешто не урадим како треба за све јој је крив ФМ ''ако ако само ти играј менаџера''. А имам друга који је пре кад сам играо раније верзије причао кад дође код мене ''како то можеш да гледаш чепове од флаше како се померају'' ево сад игра не одваја се
Наочаре црне, у џепу бели цвет
јачи смо од судбине нека пуши цели свет!
Uvek kada padnem ispit slede caletove reci: "Samo ti igraj menadzer i lelemudaj sa drustvom! Jebo te menadzer i kompijuter vise! Pa koliko ti godina imas? Ja sam u tvojim godinama radio, bio ozenjen i tebe imamo, pizda ti materina!" itd.
А најгоре од свега је што је то тачно. Ја се родио кад је отац имао 24 и увелико радио. И годину сам обновио због ове игрице, измислим да немам никакве обавезе на факсу петком да бих у четвртак дошао кући и онда до понедељка само пијем и играм. Срећа па се сад кева навукла на неке игрице на нету и онда ме бар она разуме
Drugari nisam ocekivao da ce biti ovoliko odgovora za jedan dan...
Inace ja pre 3d nisam mogao da igram menagera bas zbog onih "kruzica" (kako ih svi nazivaju). I onda mi drug predlozio menager i ja uzmem od druga i viidm da je 3d i od tada se ne odvajam