Vase patike...
Ove su mi stare skoro dve-tri godine i dan danas ovako izgledaju,a platio sam ih oko 65€,sto i nije mnogo kakve su danas cene nabili.
i neke adidasove duboke klasicne belo-crne,sa onim izduzenim jezikom ali nisam nasao sliku.
Последње учитавање од Stefan дана 29 Окт 2011, 20:20, учитано 1 пут укупно.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Dobre su za grad,skolu,svidjaju mi se,uz neku onako majcu smekersku sa kragnicom zakonStefan пише:Image
Ove su mi stare skoro dve-tri godine i dan danas ovako izgledaju,a platio sam ih oko 65€,sto i nije mnogo kakve su danas cene nabili.
i neke adidasove duboke klasicne belo-crne,sa onim izduzenim jezikom ali nisam nasao sliku.
A ove sto sam okacio adidas crazy light,ne bih ih sigurno u grad nosio i tako,nego za basket kazu svi da su dobre ali meni se isto ne svidjaju te adidas za kosarku izgledaju kao da su od plastike i da ce da se raspadnu zato i nosim ove hyperdunk
Последње учитавање од Sinke дана 29 Окт 2011, 20:55, учитано 1 пут укупно.
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
:lover: a за тренинг

Последње учитавање од Fon Karajan дана 30 Окт 2011, 00:03, учитано 1 пут укупно.
Наочаре црне, у џепу бели цвет
јачи смо од судбине нека пуши цели свет!
Ove za trening:
U skolu nosim klasicne Nike crno-bele, koje sam jedva nasao s obzirom na broj koji nosim.
U skolu nosim klasicne Nike crno-bele, koje sam jedva nasao s obzirom na broj koji nosim.
Последње учитавање од -MiX- дана 30 Окт 2011, 12:23, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Re: Vase patike...
Ove Nike hyperdunk 2010 sam ja kupio prosle godine u Rimu bukvalno samo sto su ih izbacili, dao sam jebenih 150 eura za njih
definitivno najbolje i najudobnije kosarkaske patike koje sam ikada nosio, a naziv ih potpuno opravdava, nema mi nista jace nego da se izivljavam zakucavajuci u njima
sad ovih dana trebam otic da uzmem neke nove ovako za stalno, razmisljao sam ove
ili u ovoj verziji

И душа и тело, све је црно бело...
- Sinke
- World Class Manager
Slazem se sa tobom,a i sad im je cena ista 15 000 dinara ili ti 150eura,ali su bogovske patike,valjalo se odreci svega i svacega za njih ali vredi,i mnogo su mi bolje od adidasovih patika za kosarku koje izgledaju nekako kao od plastike,nestabilno kao da ce da se raspadnu
I dobre ti ove adidasove za stalno sto hoces da kupis ali po meni bolje ove prve skroz crne
I dobre ti ove adidasove za stalno sto hoces da kupis ali po meni bolje ove prve skroz crne
Последње учитавање од Sinke дана 30 Окт 2011, 15:45, учитано 1 пут укупно.
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Ja kad sam imao 12 godina,cale samo dodje kuci,donese neke starke ili wink i kaze "sine kupio sam ti patike" a ti skaces od srece a sad klinci nose telefone od 300 evra,patike,oblace se ko manekeni,vise po kompjuterima i ne znam ja cemu...
Ja sam u to vreme gledao Gokua i igrao fudbal ispred zgrade...
Ja sam u to vreme gledao Gokua i igrao fudbal ispred zgrade...
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
imas sad nove hyperdunk 2011Sinisa Pro1 пише:Slazem se sa tobom,a i sad im je cena ista 15 000 dinara ili ti 150eura,ali su bogovske patike,valjalo se odreci svega i svacega za njih ali vredi,i mnogo su mi bolje od adidasovih patika za kosarku koje izgledaju nekako kao od plastike,nestabilno kao da ce da se raspadnu
a adidas crazylight ako su ti te plave ruzne, imas u drugim bojama
ja sam bas prije neki dan gledao u adidasu u knezu ove crno crvene, nerealno kako su lagane patike, mislim da bi se u njima stalno tripovao da sam bos, a i djeluju mi kao da bi se pocijepale za mjesec dana
И душа и тело, све је црно бело...
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Sinke
- World Class Manager
Slazem se da su plave ruzne,mozda bi i mogle da prodju ove crne,ja kad sam ih uzeo u ruke kao papir da sam uzeo,stvarno ne znam,ali meni su idalje ok ove Hyperdunk 2010markohn22 пише:imas sad nove hyperdunk 2011Sinisa Pro1 пише:Slazem se sa tobom,a i sad im je cena ista 15 000 dinara ili ti 150eura,ali su bogovske patike,valjalo se odreci svega i svacega za njih ali vredi,i mnogo su mi bolje od adidasovih patika za kosarku koje izgledaju nekako kao od plastike,nestabilno kao da ce da se raspadnu
Image
a adidas crazylight ako su ti te plave ruzne, imas u drugim bojama
Image
ja sam bas prije neki dan gledao u adidasu u knezu ove crno crvene, nerealno kako su lagane patike, mislim da bi se u njima stalno tripovao da sam bos, a i djeluju mi kao da bi se pocijepale za mjesec dana
Последње учитавање од Sinke дана 30 Окт 2011, 17:59, учитано 1 пут укупно.
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
Ove su mi trenutno za utakmice i treninge (prosle sezone skoro citava ekipa Partizana ih je nosila)
Slika
Па ако ниси приметио сви озбиљнији одбојкаши их носе, а не само гробари..
Slika
Па ако ниси приметио сви озбиљнији одбојкаши их носе, а не само гробари..

Наочаре црне, у џепу бели цвет