Predstavite se SFM zajednici
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Status: Није на вези
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Moj "comeback" u FM svet !!
Let me introduce myself, I'm the man of fame and glory.. WOOHOO
Evo i mene u par reci..
Pozzz svima, ja sam Dragan iz Beograda..
Bio sam clan starog foruma, sada reaktiviran na ovom.
Pikam Manager-a od davne 1997 i tada cuvenog "Premier Manager 97"
Najaktivniji bio u periodu ere Sports Interactive/Eidos ili ti tadasnjeg CM-a (dok se nisu razdvojili).
Kasnije nesto i nisam "mirisao" FM, doslo vreme da se ide u vojsku, posle vojske odvojile me neke druge online igre i bio neaktivan do pre neke 2-3 nedelje (sve ukupno oko 4-5 godina aktivnog ne igranja FM-a)
Da bih se sada pod sitnim uticajem Vule(ta)82 lagano ali sigurno vratio da osvojim svet.. dobro mozda malo preterujem, ne svet ali sigurno koji bod
FM 2011 trenutno koristim kao edukator i pripremu terena za 2012
Hvala svima na paznji i nadam se da vas nisam puno smorio..
Cheers.. i srecno u gostima
Evo i mene u par reci..
Pozzz svima, ja sam Dragan iz Beograda..
Bio sam clan starog foruma, sada reaktiviran na ovom.
Pikam Manager-a od davne 1997 i tada cuvenog "Premier Manager 97"
Najaktivniji bio u periodu ere Sports Interactive/Eidos ili ti tadasnjeg CM-a (dok se nisu razdvojili).
Kasnije nesto i nisam "mirisao" FM, doslo vreme da se ide u vojsku, posle vojske odvojile me neke druge online igre i bio neaktivan do pre neke 2-3 nedelje (sve ukupno oko 4-5 godina aktivnog ne igranja FM-a)
Da bih se sada pod sitnim uticajem Vule(ta)82 lagano ali sigurno vratio da osvojim svet.. dobro mozda malo preterujem, ne svet ali sigurno koji bod
FM 2011 trenutno koristim kao edukator i pripremu terena za 2012
Hvala svima na paznji i nadam se da vas nisam puno smorio..
Cheers.. i srecno u gostima
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Opasno predstavljanje
Dobrodosao, imas odlicnih stvari. Ne znam sta te konkretno interesuje, ako si slican drugaru onda su to izazovi:) U svakom slucaju, siguran sam da ces noci tonu nekih interesantnih stvari.
Uzivaj
Dobrodosao, imas odlicnih stvari. Ne znam sta te konkretno interesuje, ako si slican drugaru onda su to izazovi:) U svakom slucaju, siguran sam da ces noci tonu nekih interesantnih stvari.
Uzivaj
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Šarm Beograda i huk sa Marakane
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Hvala svima na toploj dobrodoslici 
@mmladja: hehe polako.. ne bih ja jos da pucam iz praznih pusaka, verovatno bi me ti isti klinci otresli ko deda slinu

@mmladja: hehe polako.. ne bih ja jos da pucam iz praznih pusaka, verovatno bi me ti isti klinci otresli ko deda slinu
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*