Reprezentacija Srbije

Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times
Status: Није на вези

Порука од mmladja »

Cistokrvni Makedonac. Skoro su napravili neki spomenik Aleksandru Velikom u Skopju, trebalo bi da prisvoje i Mekejleba pa da i njemu dignu neki, bar 20 metara visok.
Stefane, drugi par su Grci i Francuzi valjda.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

grcka francuska
Корисников грб
Djolito
First Team Coach
Поруке: 389
Придружен: 18 Нов 2010, 23:26
Место: Uzice

Порука од Djolito »

Tu ce francuzi odrzati cas kosarke.. :yesko:
Ceteris Paribus!
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Ma o cemu mi pricamo,kad vidim ovakvo sudjenje,kad Teodosic krene faul u napadu,oni siluju momka i nista sudija.Na EuroBasketu,Rusi prave korake uhh kako sam puko.Jos kad Teo poceo da se majmunise sa loptom :slap:
Корисников грб
Luxic
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 21 Јул 2011, 01:21
Место: Gradiska

Порука од Luxic »

Ma Teodosic je posebna prica stvarno je momak umisljen ovo EP,a sto se tice sudija jesu nas nekolio puta zakinuli ali to opet nije opravdanje za nasu losu igru i samo 9 izgubljenih lopti najboljeg playmakera Evrope
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
Корисников грб
Djolito
First Team Coach

Порука од Djolito »

Ma nema tu faul u napadu sine, Rusi su pobedili, zasto uvek da kukako o tim sudijama? Teo koliko je dao toliko je i uzeo, to je problem..
Ceteris Paribus!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Ja ne znam da li je ovo smesno ili zalosno,ruku na srce igrali smo ocajno,ali opet svirati nam 8 bezveznih faulova u napadu(od kojih su mozda 2 faul)I pustiti Ruse da onako umlate Teodosica i nesvirati faul a za prakticno svaki kontakt sa Kirilenkom odmah faul Rusima,skroz bezveze :(
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

ljudi koji vam je, pustite se sudija... ajde da smo odigrali dobro pa nas pokrali pa da se zalimo... a sa ovakvom igrom, pa ni sam bog nam ne bi pomogao da dobijemo... :nasty:
И душа и тело, све је црно бело...
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Glupo je pricati o sudjenju kad je nasa odbrana blago receno kriminalna.Dozvolili smo toliko skokova u napadu,Sved nas dva-tri puta probija coast to coast.Rusi nista spektakularno,ali su nam falili raspolozeni igraci.Deluje mi kao da su se nasi igraci istrosili,mozda je glupo sto cu ovo napisati,ali mi deluje kao da je Duda lose tempirao formu.Pisem ovo jer smo samo prvu fazu igralo dobro,onda dva glatka poraza i onda srecna pobeda protiv Turske.Teodosic mnogo solira,nekako mi igra bez srca,kad pogresi nema tu ni trunke kajanja sto je pogresio,nego je u fazonu terej dalje.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Sad vidim da nam fali Milicic i mozda i Rakocevic jer on makar pogadja a ne kao ovaj Teo,ko nas jebe,Bjelica i Keselj se usrali,Paunic u napadu ne zna da se pomeri,Kosta Perovic covek bez kordinacije ne zna loptu da uhvati,a da smo Milicica imali bilo bi drugacije,i Teo se mnogo nakurcio,bio je normalan ono proslo Ep,malo ga je i sralo ali ove godine strasno,previse samopuzdanja je imao,i Savanovic je veceras igrao kao da je jednom nogom u grobu,nznm stvarno
Последње учитавање од Sinke дана 15 Сеп 2011, 22:49, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Sreca sto protiv Grcke igramo rano pa cu spavati da ne gledam mucenje. Ovaj Teodosic majmun, iako mi je sugradjanin
Корисников грб
kaizen
First Team Coach
Поруке: 412
Придружен: 04 Нов 2010, 17:54

Порука од kaizen »

ne znam da li ste primetili koliko je puta keselj bio slobodan za 3 i trazio loptu od tea, a ovaj sam sutirao i pri tom promasivao. to ne bi smelo da se desava, pa i da daje koseve ne sme da uskracuje suteve keselju jer decko retko sta masi kad udje u seriju
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

nas nisu pobedili rusi nego MILOS TEODOSIC...decko je previse umisljen od one trojke spancima...a ni sudije nisu bile naj ali nisu one krive za nas poraz...
Корисников грб
voja92
Manager
Поруке: 2245
Придружен: 03 Нов 2010, 00:05

Порука од voja92 »

Realno smo sami sebe ukopali, pa Kirilenko je sam 5 puta skocio u napadu.... Koliko je hvalio Novica
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Teodosic majstor,zaista,covek koji misli da ce Spanija od prosle godine da mu se ponovi svaku odlucujucu tekmu,elem kada imas duplo vise izgubljenih lopti i kada imas 10 skokova manje,onda je 10 razlike sasvim pristojno.
Jusqu'ici tout va bien…
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

Ono sto je mene nerviralo je sto se nas svaki zadnji napad u cetvrtini zavrsava isto,pokusajem Teodosica za 3,ali bukvalno svaki.
Корисников грб
Djolito
First Team Coach

Порука од Djolito »

Tuga :argh:
Ceteris Paribus!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Ovo danas sa grcima je izgledalo smesno,igrali smo kao rasturena banda,kao d su se svi celu noc svadjali,svako igra za sebe,teo se tripuje opet...
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Ivković: ''Zbog povreda nismo ostvarili cilj''
Selektor Ivković rekao je nakon osvojenog osmog mesta srpskog tima na šampionatu Evrope u Litvaniji da su povrede razlog neuspeha.
Слика
Košarkaši Srbije poraženi su u poslednjoj utakmici na Evropskom prvenstvu u Litvaniji od selekcije Slovenije i učešće završili kao osma reprezentacija na Starom kontinentu.

Selektor Ivković rekao je da je meč sa Slovencima bio zanimljiv.

''U uslovima kakvi su bili, probali smo da održimo takmičarski duh i da se oprostimo pobedom od najjačeg Evropskog prvenstva u istoriji. Iako nije imala značaj, utakmica je bila interesantna svih 40 minuta, u završnici smo uspeli da preokrenemo rezultat, možda smo mogli da preciznije odigramo, ali na kraju smo zasluženo izgubili'', kazao je naš selektor i dodao.

''Olimpijadi smo posvetili ceo taj ciklus, radilo se kvalitetno i kada je trebalo da dođemo do samog vrha, eventualno do kvalifikacija za OI, zbog povreda nismo mogli da održimo taj ritam. Nije mogao Bog da mi da neke magije da osposobim Novicu Veličkovića, ali sam posle pregleda, pored celog lekarskog tima, prvi rekao da tog igrača vratimo u klub. Večeras dolaze specijalisti iz Viljnusa da probaju da oporave Rašića. Tepić leži nepokretan, pitanje je da li će u nedelju moći da putuje za Beograd. Da sam imao te moći, ja bih osposobio te igrače, jer su nam mnogo nedostajali'', rekao je selektor Ivković.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Rakočević: "Ivković nije u pravu!"
Igor Rakočević se čudi izjavama selektora, poručuje da se nije odrekao reprezentacije, ali ni dresa Zvezde. Smatra da svako treba da odgovara za svoje postupke i pita se zbog čega je toliko igrača Srbije bilo povređeno u Litvaniji?
Слика
Igor Rakočević je u žiži, njegovo neigranje za reprezentaciju mnogi smatraju za osnovni "greh" selektora Ivkovića.

Duda je izjavio da je Rakočević uvek spreman da igra, ali i uvek povređen i da se zapita zbog čega nema klub.

"Iznenadile su me te reči selektora. Ja sam odbio tri evroligaške ekipe, jedna je igrala fajnal for prošle sezone. Dakle, mogao sam pet dana nakon kraja sezone da potpišem. Ali, čekam jedan klub koji ima velike šanse za Evroligu. Želeo bih da osvojim taj trofej. Ne pogađa me šta Ivković misli, nisam kompleksaš, ali svako bi trebalo da bude odgovoran za svoje postupke", rekao je Rakočević.

Za Zvezdu je rano?

"U Zvezdu ću se vratiti, ove ili sledeće godine. Možda bih mogao još jednu sezonu da odigram u Evroligi, ali je sigurno da ću nositi crveno - beli dres do kraja karijere", dodao je ovaj igrač.

Da li je za njega bilo mesta u reprezentaciji, i da li je to završena priča.

"Nije. Spreman sam da igram, neće biti napretka dok ne povedemo najbolje. Nisam samo ja u pitanju, ima još pet šest igrača koji bi mogli da pomognu. Što se tiče priče o povredama, tačno je da sam pre nekoliko godina bio iscrpljen i imao povredu, pa nisam mogao da igram. Ali, poslednje dve godine nisam dobio poziv", ponavlja Rakočević.

Na kraju intervjua "Sportskom Žurnalu", on je komentarišući neuspeh u Litvaniji rekao da treba postaviti i pitanje povređenih igrača.

"Zbog čega smo samo mi imali toliko povreda", pita Rakočević.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Košarka”