FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd
Status: Није на вези

Порука од neme93 »

Ne mogu da verujem!!! Pa J***m ti Partizan i Djurica, eto mu pare u picku materinu, ne znam samo za sta ce mu te pare, kome trebaju tolike pare, jel ga samo to cini srecnim!!! Ovo je prevrsilo svaku meru, i treba i navijace da zabrane, DA ZATVORE JUZNU TRIBINU!!! MA PUCA MI k***c ZA TE 'grobare' koji sada nece imati gde da valjaju gudru i da divljaju, i puca mi k***c za 'vodje' koji nece imati od koga da primaju pare za mesanje u politiku. Ma koje, necu otici na utakmicu Partizana dok je Djuric tu, makar on otisao za 30 godina, ustvari ne, necu uopste gledati utakmice Partizana na TV-u. Ovo je takva sramota da je to neverovatno, pa sta taj idiot misli?! Da jedan trener moze da odvede tim sastavljen od klinaca 94' i ostatka tima 74' u Evropu? Dosta mi je svega, necu uopste da se nerviram, ocigledno nikome nije stalo do Partizana, pa sto bi mene boleo k***c?! Pa mislite da Antic ne bi dosao?! k***c ne bi dosao, radio bi za dzabe ovde, nego coveku ne mogu da ispune jednini uslov koji trazi: Da se ne mesaju u njegov posao!
Последње учитавање од neme93 дана 01 Сеп 2011, 20:59, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Strasno,neme preduhitrio si me pa da ne dupliramo postove,mislimo isto,Nmg da verujem da ce ovaj dunster Milinkovic da nas preuzme,pa koga je on vodio Spartak i Vojvodinu???Takav trba Partizanu?JA vise ne gledam FK Partizan,jedva cekam da pocne sezona u basketu pa da gledam evrposki NBA u Pioniru
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

evo sad nekih prica da nije zvanicno smijenjen, ceka se sutra u 9h sjednica... bice u isto vrijeme okupljanje ispred stadiona, fino ako objave da je smijenjen zvanicno neka krenu unutra po Djurica... :yesko: :nasty:
И душа и тело, све је црно бело...
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

I standardna prica sve se menja sem uprave .. :nasty: Djura nedodirljivi .. Sa druge strane cinjenica da ovaj Stanoje veze nema .. Nijednu utakmicu u Evropi nije dobio, imao vise srece nego mozga ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Ostaje Stanoje. Djura ipak nije svemocan. Govno jedno, mars iz Partizana, pun mi je k***c vise tog mutavog imbecila.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

"UO FK Partizan održao je sednicu posvećenu nedavnim rezultatima, pre svega eliminaciji iz UEFA takmičenja. Zaključeno je da je eliminacija od irskog šampiona Šamrok Roversa neće uzdrmati stabilnost, jedinstvo svih struktura kluba i odanost armije navijača. Iskazana je jasna opredeljenost i angažovanost ka ostvarenju cilja - nastavak dominacije u srpskom fudbalu", u potpisu - UO FK Partizan.

ispade sve bajno i krasno... al drago mi je sto bar ostaju, treba prvo ocerati Djurica pa onda cistiti dalje, ovako to nema svrhe... i bolje da on ostane nego onog govnara da su doveli...
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

A jel i dalje ostaje na tome da ce Krstajic sve da kaze,"ili je to bilo u afektu receno"?
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

pa s obzirom da su ostali sumnjam da ce ista da kaze... :argh:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

MA ovi ljudi nisu normalni,ja dizem ruke od naseg fudbala,nista mi vise nije jasno,ovo je jedno rasulo!
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

ja sam do sad digao ruke od toga jedno hiljadu puta, ali jednostavno ne mogu, srce vuce i jace je od mene... :shy: :partizan:
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Dragan Mance - prošlo je 26 godina...
Legendarni napadač Partizana je sa svoje nepune 23 godine ostavio neizbrisiv trag u klubu iz Humske, pa sećanje na njega ne bledi ni posle više od dve i po decenije od njegove tragične smrti.

Na današnji dan pre 26 godina, žureći na trening crno-belih, Dragan Mance je stradao u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod zemunske fabrike ''Zmaj'', u 23. godini života.

Njegovi golovi, način na koji ih je proslavljao, ljubav prema klubu, ponašanje, izgled i prerani, tragičan kraj životnog puta na današnji dan pre 26 godina - sve su to razlozi zbog kojih nekadašnji napadač Partizana i danas ima status fudbalske legende i idola navijača crno-belih, čak i onih koji nisu bili ni rođeni u vreme dok je Mance blistao u dresu kluba iz Humske.

Rođen je 26. septembra 1962. godine, karijeru je počeo u Galenici, sadašnjem Zemunu, odakle je 1980. godine prešao u Partizan.

Za crno-bele je do kobnog 3. septembra 1985. godine odigrao ukupno 279 utakmica i postigao 174 gola. Poslednji gol postigao je samo tri dana pre smrti, u prvenstvenom meču protiv Budućnosti.

Treba podsetiti i da je Dragan Mance ove godine dobio ulicu u Beogradu, u neposrednoj blizini stadiona Partizana, a i dalje postoje inicijative da i stadion u Humskoj dobije ime po legendarnom fudbaleru.

Код: Изаберите све

izvor: sportske.net
Корисников грб
Marko Nusknvp
First Team Coach
Поруке: 276
Придружен: 05 Јун 2011, 11:31
Место: Leskovac

Порука од Marko Nusknvp »

И ако је Станојевић остао тренер мислим да ову управу треба што даље отерати од наше светиње ПАРТИЗАНА. ДРАГАН МАНЦЕ - ЛЕГЕНДА ЖИВИ :fanman: :fanman: :fanman:
Слика
Корисников грб
Marko Nusknvp
First Team Coach

http://www.serbian-fm.net/-vt3609.htm
Тема везана за легенду Драгана Манцеа.
Слика
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Ne moras sad u svaku temu da reklamiras, vidi se na forumu kad se otvori novi topik.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Taske97
Manager
Поруке: 1028
Придружен: 28 Феб 2011, 17:51
Место: Параћин

Порука од Taske97 »

Kaljari - Partizan 0:1

82' Babovic

Konacno neka lepa vest :shy:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

LEGENDA ZIVI!!!
Svaki put na godisnjicu njegove smri odgledam ovaj video i uvek se rastuzim
Последње учитавање од Sinke дана 04 Сеп 2011, 00:27, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Marko Nusknvp
First Team Coach

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/u-partizanu-i-dalje-varnici-50117.html
Докле ће трајати ово? УПРАВА НАПОЉЕ

http://casopis.izaberipartizan.com/v2/komentari.php?nav_id=5311
ЛЕГЕНДА ЖИВИ
Последње учитавање од Marko Nusknvp дана 06 Сеп 2011, 00:47, учитано 1 пут укупно.
Слика
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

imas opciju edit post, ne pisi dva za redom ;)
Корисников грб
Bard
SFM Hall Of Fame
Поруке: 3355
Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
Место: Beograd
Steam: bard_whtid
Been thanked: 5 times

Порука од Bard »

Izbrisani i spojeni postovi. ;)
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
srbinho

Порука од srbinho »

Jagodina je pala...idemo dalje...do PETE TITULE !!
:gunman:
Последње учитавање од srbinho дана 10 Сеп 2011, 23:04, учитано 1 пут укупно.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”