Predstavite se SFM zajednici
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
sad već zvućiš zelije i ako i dalje ne shavatam tvoj revolt.Ako neko od moderatora nije odgovorio na tvoje pitanje,tj ako bilo ko iz serbian fm tima ignorise bilo kog korisnika slobodno se obrati meni pa ces videti kako prolaze ''takvi '' moderatori,mada ja zaista mislim da takvih ovde nema jer kao sto rekoh...ja sam izabrao sve ove ljude licno ni po babu ni po stricevima i izabrao sam ih zato sto vrede i postuju korisnike i zato sto su vredni i znaju da cene vrednosti ovog foruma na pravi nacin.
Znaci ukoliko bilo ko ima zamerke na rad nekog iz tima moze da mi to iznese i ja cu uvek reagovati.Za dobronamerne korisnike cu uvek prvi skociti u zastitu i ja mislim da to skoro svi aktivni korinici ovde znaju da je ovde takva politika.
MI nemamo zakucane fotelje,niko od nas,pa ni ja,tako da nemas potrebe da sumnjas da ovde neko vredi vise a neko manje.
Dobro je da si resio svoj problem i nadam se da ih nece biti na dalje.
Sve najbolje
Znaci ukoliko bilo ko ima zamerke na rad nekog iz tima moze da mi to iznese i ja cu uvek reagovati.Za dobronamerne korisnike cu uvek prvi skociti u zastitu i ja mislim da to skoro svi aktivni korinici ovde znaju da je ovde takva politika.
MI nemamo zakucane fotelje,niko od nas,pa ni ja,tako da nemas potrebe da sumnjas da ovde neko vredi vise a neko manje.
Dobro je da si resio svoj problem i nadam se da ih nece biti na dalje.
Sve najbolje
- FM Handheld
- Newgen
- Поруке: 15
- Придружен: 22 Авг 2011, 11:26
- Место: Netherland
- Контакт:
eto pivce i od mene, ladno 
"Opa wil zijn fiets terug!!"
FM Handheld - All about FM Handheld, Football Manager tactics, FM Handheld players and tips, Football Manager 2012!
FM Handheld - All about FM Handheld, Football Manager tactics, FM Handheld players and tips, Football Manager 2012!
Svanulo mi je
Kao sto naslov kaze(Svanulo mi je) kada sam vas pronasao...Par dana vas listam i uz pomoc vasih postova budzim svoj FM 2011..Stvarno ste mi mnogo pomogli!!!
Forum vam je sjajan! Pozz i bolje vas nasao
Forum vam je sjajan! Pozz i bolje vas nasao
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Dobrodosao i pitaj sta god treba.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Tik'al
Pozdrav momci,neko me se mozda seca,a neko ne,sve u svemu odlucio sam se da se vratim posle 6 meseci,i izvinim se svakom koga sam uvredio,nije bilo namerno,nadam se da cemo se i dalje lepo druziti.. 
Jusqu'ici tout va bien…
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Dobrodosao nazad i obrati paznju na ponasanje.
What we do in life echoes in eternity!!