FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

srbinho
Status: Није на вези

Порука од srbinho »

genk i jeste pao...ali Lukic nije priznao pobedu pa je onda Genk otisao dalje :xD:
Корисников грб
DjoleS1998
Youth Team Coach
Поруке: 197
Придружен: 23 Нов 2010, 22:04
Место: Jupiter
Контакт:

Порука од DjoleS1998 »

Komentator je najjaci Ivanov vraca loptu ka "nasem" golu! Grobar :xD:
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Pa valjda misli nasem golu to je tim iz Srbije ? Ne igraju dva tima iz Srbije pa da kaze ka Partizanovom golu,kapiras ?
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

Pa ovi levati ne treba da igraju ni ligu balkana a kamoli evrope :xD:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Šteta...
Корисников грб
m15k3
Manager
Поруке: 2279
Придружен: 27 Нов 2010, 08:39
Место: Brcko, BiH

Порука од m15k3 »

nema utakmice u Evropi da se ne sudi penal protiv Partizana -.-
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

sad je stvarno vise dosta, UPRAVA NAPOLJE!!!

a Srbinho kad sledeci put dodje i okaci klip o tome kako cemo nekog da pokidamo ima da mu dam ban4life :argh:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T7sJYLUC ... re=related[/youtube]
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Bard
SFM Hall Of Fame
Поруке: 3355
Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
Место: Beograd
Steam: bard_whtid
Been thanked: 5 times

Порука од Bard »

m15k3 пише:nema utakmice u Evropi da se ne sudi penal protiv Partizana -.-
Al ovo jeste bio... -.-
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Bednici.
Корисников грб
m15k3
Manager
Поруке: 2279
Придружен: 27 Нов 2010, 08:39
Место: Brcko, BiH

Порука од m15k3 »

al brate vise je bio onaj nad Markovicem, golman ga iznese i nista -.-
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

da ga nije potkačio radiša ne bi ni bio gol garant :argh:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Djurić: ''Uložili smo najviše para u tim u poslednjih 20 godina! E sad jebiga što Irci ne govore srpski pa ne kapiraju to!''

Lukić: ''Ovo je bio napad na stub srBstva od strane francuskog agresora.Saopštavam to!''

Buturović: ''Ne priznajemo državu Linhenštajn i vratite mi Kup...al onaj voćni,ogladneo sam!''
Корисников грб
Taske97
Manager
Поруке: 1028
Придружен: 28 Феб 2011, 17:51
Место: Параћин

Порука од Taske97 »

Dobra igra, lose realizacija, najgore izmene! Dijara gde je ? Lazar Markovic - 17 godina treba da resava utakmicu? Zasto Vukica nisam video? Zar ostavljamo tim na deci? Stvarno su me razocarali iz strucnog staba, pogotovu Stanoje. Nisam ocekivao ovako losu pripremljenost. Nemam komentara za ovakvu taktiku.

‎" Ukoliko zelis da pobedis slabijeg od sebe, moras da trcis i da se boris makar jednako koliko i on." Dusko Vujosevic.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Taske97 пише:Dobra igra, lose realizacija, najgore izmene! Dijara gde je ? Lazar Markovic - 17 godina treba da resava utakmicu? Zasto Vukica nisam video? Zar ostavljamo tim na deci? Stvarno su me razocarali iz strucnog staba, pogotovu Stanoje. Nisam ocekivao ovako losu pripremljenost. Nemam komentara za ovakvu taktiku.

‎" Ukoliko zelis da pobedis slabijeg od sebe, moras da trcis i da se boris makar jednako koliko i on." Dusko Vujosevic.
Jedno si ovo od Duleta dobro rekao ali mislim da gresis,Stanoje je najmanje kriv za sve,pre svega je kriv Djuric koji je u dzep stavio 25 M evra ako ne i vise a doveo nam krseve, da su ostali Jovanovic,Savic,Cleo,Tejgo,Petrovic i da se Djura isprsio da dovedemo Vukcevica,Obradovica i jos par dobrih igraca partizan bi sad lagano bio u LS,a ne ove babe poput Vukica i Ilica,Ivanov,Rnic i Rankovic su krs igraci!
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

ma koja dobra igra moj ti... :slap: kako moze biti dobra igra kojom das 1 go amaterima a primis 2?! :argh:

sad razmisljam ocu li koristiti ovu sezonsku sto sam kupio da do kraja sezone idem na stadion i bezuspjesno pjevam "uprava napolje" i "djuro lopove" jer oni nemaju obraza da sada podnesu ostavke... ili cu fino baciti kartu u smece i ici samo u pionir i arenu da se ponosim sa momcima koji ginu za sveti dres... :yesko:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Stek sa sezonsku KK Partizan vec spremljen uveliko :yesko:
Корисников грб
Pajser
Manager
Поруке: 2258
Придружен: 14 Нов 2010, 19:02
Место: Vranje

Порука од Pajser »

Ostao sam bez komentara za ove pajsere ruzne koji ne znaju kako treba da se gine za svoj klub. Treba im jedna ekskurzija do Pionira da vide kako se brani crno-beli dres. Kako vas bre samo nije sramota, djubrad jedna, da ispadnete od ovih konobara (:ave: momcima za srcanost, dobili su jos jednog navijaca) koji su verovatno najslabiji ucesnici LE u poslednjih 10 godina, bar po imenu i igracima. Samo sto sam upalio komp i jos nisam procitao vesti ali ocekujem Stanojevica sa jos nekom pederskom izjavom kako je realizacija ono sto nam fali i kako cemo se posvetiti prvenstvu. Misle da su jednim srecnim ulaskom u LS dobili postovanje navijaca i kredit ostanka u klubu. Sreca nas je ispratila kao nikad i sami smo sebe zakopali i doveli do toga da nam je najvece takmicenje u kome igramo JSL a utakmica protiv Smedereva/Javora i ostalih najbitnija utakmica sezone. Bolje dovedite konobare i ribolovce da bar znamo sta da ocekujemo, ljudi nista nikad nisu ocekivali a sad ce da im priliju pare u klub kao nikad. Ocekujem ostavke.
Potpis
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Ja i nisam iznenadjen jer sam jos od trenutka kad su dosli adija i vukic znao sta nam sledi,voleo bih da nadjem svoje komentare na fb i sportalu koje sam slao jer sam tacno znao sta ce da bude
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Ma najveci problem je sto i da isteramo ovog snajdera, ko da dodje ? Ona govnara Savo Milosevic ? Da nam vrati Tumbu da igramo neki mrtvi fudbal iz '42 .. To je najveci problem, sve ostalo se da popraviti. Mi u basketu imamo Danilovica koji je gospodin i veliki fan kluba. Njega prepucavanja sa Zvezdom nikad nisu zanimala, a ovi mali smesni sto se svadjaju ko babe na pijaci i smeju se jedni drugima. A jedino oni ispadaju smesni.

Ovaj Stanoje je Ø to sam znao odavno, ekipa takodje neki polovnjaci i razni drugi indijanci skupljeni sa konca i konopca . Jedini koji vredi je Volkov. Nisam mog'o da predpostavim da cemo da ispadnemo od ovih pekara ali i da smo prosli u EL bi uzeli mozda bod, a mozda ni to .. I onda koja je poenta svega ovoga ? Sad satro smeju nam se cigani sto smo ispali od nekih anonimusa, a nije im smesno sto protiv Rena nisu presli pola, jedan jedini sut u okvir gola za 90min uz veliki poraz (ukupno 1:6).Jedan jedini postignut gol i to iz poklon penala. Al ni to nije najtragicnije, nego to sa kojom lakocom ih je isterao Ren koji je evropski penis. Imao on para i bice to mozda neka ekipa u buducnosti ali je trenutno smesan u evropskim okvirima (a i prvenstvu mu nesto ne cvetaju ruze). I da im je trebalo 10:0 toliko bi i bilo. To je najgore ..

Po fazonu one stare srpske poslovice "Smejao se lonac loncu, a oba su suplja" ...

Mi kad dodju evro takmicenja gledamo samo da nam zapadne sto jaci tim da bi unapred imali opravdanje za ispadanje, ovako kad se ispadne od nekog Samroka, Tikve ili Vaduza izgleda bas tragicno. A cetvorke od PSVa, Zenita, Rena nisu ?!
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Sinisa Pro1 пише:Stek sa sezonsku KK Partizan vec spremljen uveliko
naravno takodje, to mi je uvjek bilo na prvom mjestu... za mene je kosarka najljepsi sport na svijetu, volim i fudbal, ali se cesto zapitam zasto... samo u fudbalu ekipa koja je duplo losija od tebe moze da te pobjedi jednim potezom, i to 2 puta za redom... nek kazu da je to njegova car, ali ja ga bas zbog toga s vremena na vrijeme zamrzim!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”