edit: Tosic centarsut
FK Crvena zvezda [2013/14]
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Status: Није на вези
-
srbinho
Jel ima negde snimak start Adija u 16 nad igracem Javora ?? hocu da vidim jel bio penal i sto nije sviran....
strasno je da u medijima NIKO ZIVI ne prica o tome a onomad u subotici digla se kuka i motika na sudiju jer je svirao penal na centru igralista....jes bilo pola metra u 16 al sta ima veze...tole namestio...
strasno je da u medijima NIKO ZIVI ne prica o tome a onomad u subotici digla se kuka i motika na sudiju jer je svirao penal na centru igralista....jes bilo pola metra u 16 al sta ima veze...tole namestio...
-
srbinho
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
dobro brate al sta ima da gledas,kad ti ja koj navijam za zvezdu kazem da je bio penal...to je vec proslo..sta se vracas na to
al sto je najace nas delija ima svuda cak i u africi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hLi6pQP_xf0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hLi6pQP_xf0[/youtube]
Последње учитавање од Velja93 дана 23 Авг 2011, 10:28, учитано 5 пута укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
-
srbinho
Ne radi se o tome dal je bilo pa proslo nego o Toletu...na cijoj je on strani ??
Uzgred...taj start za penal je cini mi se bio kod vodjstva zvezde od 1-0 tako da k zna kakv bi bio dalji tok utakmice da je sudija svirao ono sto je trebao da svira....a posle u medijima svinjska glava trubi o neregularnosti a ovaj start ne da nije ispracen NIGDE nego kao da se nije ni desio...nivo svesti je dosta nizak dok zvezdasa u zadnje vreme....
Uzgred...taj start za penal je cini mi se bio kod vodjstva zvezde od 1-0 tako da k zna kakv bi bio dalji tok utakmice da je sudija svirao ono sto je trebao da svira....a posle u medijima svinjska glava trubi o neregularnosti a ovaj start ne da nije ispracen NIGDE nego kao da se nije ni desio...nivo svesti je dosta nizak dok zvezdasa u zadnje vreme....
- Velja93
- Manager
realno gledano stite se crvena zvezda,partizan,vojvodina,al brate sad sam gledao na sosu crnu tacku i bio je penal nad kasalicom,onaj ivanov je napravio cist penal pa nije sviran,al ako tako gledas sto je zvezdi sviran penal van sesnaesterca protiv spartaka??? tole je u losim odnosima sa zvezdom i zasto bi joj on pomagao...naravno i vojvodina se stiti sad sam video pri rezultatu 0 0 protiv metalca nisu dosudili penal za metalac,dosudili su faul van sesnaesterca,a ovaj iz metalca je bio u sesnaestercu kad je nad njim napravljen penal... i smatram da treba da se dovedu strane sudije da sude,zato sto na njima ne mozes da izvrsis pritisak..i umesto da suddjenje bude ravnopravno pomaze se najacim klubovima..
-
srbinho
Dal je bio penal nad Ivanovom ili nije je druga prica...prvo zato sto je Partizan izgubio tu ut. a drugo zato sto je teeeesko prosuditi dal je bio start za penal ili ne....
a ono protiv javora..sacuvaj boze...
konacno snimak!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RtIcPrxb8mY[/youtube]
a ono protiv javora..sacuvaj boze...
konacno snimak!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RtIcPrxb8mY[/youtube]
Последње учитавање од srbinho дана 23 Авг 2011, 11:27, учитано 1 пут укупно.
- Olja
- World Class Manager
- Поруке: 3197
- Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
- Место: Obrenovac
ma ljudi zar niste dosad skapirali da se takve stvari dešavaju na obe strane. Nije tu čak svaki put u pitanju potplaćeni sudija ili neki od protivničkih igrača. Realno, ponekad sudije podsvesno "poguraju" Zvezdu i Partizan, čak i ako ne navijaju za taj klub, ime je ime a ima i malo straha od uticajnih ljudi (nije to samo tole mada je on "glavni" naravno). Sudija vidi da kasalica pada i kroz glavu mu proalzi "odraće me ovi ako sviram a pokaže se na snimku da nije bio penal za njih". zna on da neće biti većih posledica ako ošteti spartak, ali ako ošteti zvezdu i partizan moraće opet po kuruzištima da svira 

I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
-
srbinho
Uopste nije stvar u tome sto se takve stvari desavaju na obe strane....
Stvar je u sledecem...fk crvena zvezda u paketu sa svima koji je prate urlaju po medijima kad neki sudija osteti klub koji je igrao protiv partizana...lukic vecito trubi o neregularnosti...e u tome je stvar....to je ta razlika....
I tacno je da taj pritisak od strane zvezde i partizana tera sudije da cesto grese ali...zvezda ocigledno vrsi ubedljivo najveci pritisak na sudije...cinjenica...
Stvar je u sledecem...fk crvena zvezda u paketu sa svima koji je prate urlaju po medijima kad neki sudija osteti klub koji je igrao protiv partizana...lukic vecito trubi o neregularnosti...e u tome je stvar....to je ta razlika....
I tacno je da taj pritisak od strane zvezde i partizana tera sudije da cesto grese ali...zvezda ocigledno vrsi ubedljivo najveci pritisak na sudije...cinjenica...
Последње учитавање од srbinho дана 23 Авг 2011, 12:18, учитано 1 пут укупно.
- Olja
- World Class Manager
- Поруке: 3197
- Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
- Место: Obrenovac
Da ne govorim sad da ima i igrača u tim metalcima, mladim radnicima... koji kad krenu na njih tomić ili evandro s loptom, u glavi imaju "saće me napravi ovcom, proturiće mi loptu kroz noge, pašću na dupe" i onda mu se maltene skloni.
Mada, ima toga i u Evropi, kad krenu nekoga da ševaju Mesi i CR ali tad je opravdano
Mada, ima toga i u Evropi, kad krenu nekoga da ševaju Mesi i CR ali tad je opravdano
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
- Velja93
- Manager
pa znam..al i na igracima je pritisak,a mozda i neki od tih igraca vole zvezdu ili partizan pa ne mogu da pruzaju najbolje partije..ko zna kako je ovima iz sevojna sad kad su dobili partizan,ko zna kakav je to za njim uspeh,kad sam video onog trenera sevojna kako se raduje odusevio sam se...
al dobrim smo putem krenuli jos da se vrati radnicki nis i bice super,lako je dobiti metalac koji ni nema svoje navijace,prosle godine kad su igrali u kragujevcu bilo je oko 12 hiljada i svi su navijali za zvezdu...teze je dobiti kad ima publike kao u subotici,kragujevcu,uzicu,jagodini,polako se popravljamo na bolje..
-
srbinho