FK Crvena zvezda [2013/14]
-
srbinho
- Status: Није на вези
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Brate, mozes sigurno zameniti kartu, posebno sto je sever bas trazen. Napisi ovde
A ja idem s nekim drustvom iz VA, bicu na severu tako da se mozemo naci ako ne uspes da upadnes na istok. Mada sam siguran da ces lako zameniti kartu.
Код: Изаберите све
http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php/topic,407.160.html- mrek
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 2668
- Придружен: 13 Дец 2010, 20:32
- Место: Beograd, Srbija
- Контакт:
Ja se vracam u svoju grupicu sa Zapada, da zvizdim Kaduu i teram Lukica.
Joga Bonito - Nije za svakoga
vule82 пише:Upisah se u istoriju i postah besmrtan!
- DS_RS
- World Class Manager
- Поруке: 5579
- Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
- Место: BL
- Контакт:
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Просинечки први пут као шеф струке
Роберт Просинечки ће против Рена први пут водити екипу Црвене звезде као званични шеф стручног штаба.
Стратег црвено–белих је потписивањем уговора са Школом за тренере ФСС и одржаном првом показном вежбом на прекјучерашњем тренингу, коју су надгледали Душан Савић и Срђан Васиљевић, започео школовање за ПРО лиценцу.
Захваљујући томе Просинечки је добио дозволу УЕФА, па ће у протоколу меча бити уписан као шеф стручног штаба уместо Жарка Ђуровића, који ће од сада бити помоћни тренер.
журнал
Роберт Просинечки ће против Рена први пут водити екипу Црвене звезде као званични шеф стручног штаба.
Стратег црвено–белих је потписивањем уговора са Школом за тренере ФСС и одржаном првом показном вежбом на прекјучерашњем тренингу, коју су надгледали Душан Савић и Срђан Васиљевић, започео школовање за ПРО лиценцу.
Захваљујући томе Просинечки је добио дозволу УЕФА, па ће у протоколу меча бити уписан као шеф стручног штаба уместо Жарка Ђуровића, који ће од сада бити помоћни тренер.
журнал