Pozdrav
Predstavite se SFM zajednici
Pozdrav :)
Ovako zovem se Nemanja Negrojevic inace sam bio starosedelac na Fm-serbia ... Onaj ko je posecivao taj sajt verovatno me se seca
fm igram od cm seriala ... pored fm-a igram aktivno i cs i tu sam sa mojom ekipom bio drugi na WCG-u ove godine
Nismo nasli sponzora da odemo u Los Angeles na zavrsnicu
Nadam se da cemo se lepo slagati
Nadam se da cemo se lepo slagati
-
Bogi the Dok
- Newgen
- Поруке: 1
- Придружен: 25 Нов 2010, 20:19
- Место: Sremski Karlovci
- Status: Није на вези
Pozdrav
pozdrav iz Sremskih Karlovaca za sve menadžere. Igram ovo još od 1986 g (FM na C64) pa sve do danas. Toliki sam fanatik da sam za FM 2010 napravio lige svih zemalja sveta. Ludilo :argh:
Evo mene opet
prvo pozdrav svima!
jel ima neko od stare ekipe, prije 4-5 godina?...i sta je sa klanovima? ajde neka mi odgovori neko ko je upucen u sve od pocetka ako je moguce...
jel ima neko od stare ekipe, prije 4-5 godina?...i sta je sa klanovima? ajde neka mi odgovori neko ko je upucen u sve od pocetka ako je moguce...
Hi
Ja sam Чупке, takodje sam imao akaunt i na FM serbia-i dok se nije ugasio... Svojevremeno sam tamo bio glavni baja legendsa, ali nisam ostavio zapazenu ulogu jer sam bio neaktivan... ovde sam dosao da provodim slobodno vreme, posto ga nekako stalno imam u poslednje vreme... poZz svim clanovima 
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Ima i ekipe od pre 7-8 godina
pozdrav druže i dobrodošao
Konkretno ako misliš na klansko takmičenje...uskoro,a ako mislis na stare neke klanove...razbacano kud koji mili moji.
Trenutno imas online i offline takmicenja u kojima mozes da ucestvujes,razni timovi Serbian FM-a i ako si zainteresovan za rad u nekom kaži,ne stidi se
pozdrav druže i dobrodošao
Konkretno ako misliš na klansko takmičenje...uskoro,a ako mislis na stare neke klanove...razbacano kud koji mili moji.
Trenutno imas online i offline takmicenja u kojima mozes da ucestvujes,razni timovi Serbian FM-a i ako si zainteresovan za rad u nekom kaži,ne stidi se