FK Crvena zvezda [2013/14]
- DS_RS
- World Class Manager
- Поруке: 5579
- Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
- Место: BL
- Контакт:
- Status: Није на вези
Realno mi smo je***i jeza kakav tim imaju,a za onog M'Vilu zainteresovan Celzi da hoce sad da ga odvuku
doveli su onog Pitropiu iz HSV-a i onaj Mnagane iz Fm znam da je dobar,ovdje je jedino dobro sto nam je trener Prosinecki da je onaj Kristic ili Dostanic mi bi vec ispali...
vjerovatno se Addy vraca u tim do tad
a i dobro je sto ovi klubovi iz boljih liga bas i neigraju nesto najbolje u kfalifkacijama ili EL 
Последње учитавање од DS_RS дана 05 Авг 2011, 15:13, учитано 1 пут укупно.
- Vul3
- World Class Manager
- Поруке: 3033
- Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
- Место: Trst
Код: Изаберите све
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=fr&tl=en&u=http%3A%2F%2Fforum.stade-rennais-online.com%2Fviewtopic.php%3Fid%3D2860- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Francuzi: "Šanse 50 - 50, Zvezda je veliki klub"
Frederik Antoneti trener Rena nije zadovoljan žrebom, ocenio šanse svog tima kao polovične. U Bretanji se pribojavaju "Marakane" ali i ocenjuju da su dobili izuzetno atraktivnog rivala. Prve informacije već imaju, njihovi skauti gledali Vilotića protiv Ventspilsa.
Antoneti smatra da je utakmica potpuno otvorena.
"Rival je težak, radi se o velikom klubu koji ima sjajan renome. Čeka nas pakao u Beogradu, pune tribine, zapaljiva atmosfera. U takvom ambijentu sve je moguće, sudije mogu da podlegnu", objašnjava temperamentni Korzikanac koji je osim Bastije vodio Nicu i Sent Etjen, a radio je i u Japanu.
On je od 2009. na klupi Rena, produžio je ugovor prošle sezone.
, dodao je Antoneti.
"Šanse su 50 - 50, ali ovo je zaista sjajan meč u najavi, biće uzbudljivo"
Navijači smatraju da je Zvezda težak rival jer je veoma jaka kod kuće, a na forumima se već prepričava atmosfera sa "Marakane".
Već je određeno da će u revanšu, 25. avgusta, meč na stadionu "Rut de Lorijen" početi u 18:30.
Inače, novosti.rs pišu da je igrom slučaja skaut Rena bio na "Marakani" protiv Ventspilsa kako bi gledao Milana Vilotića za koga interesovanje pokazuje nekoliko francuskih klubova, među njima i Ren.
Frederik Antoneti trener Rena nije zadovoljan žrebom, ocenio šanse svog tima kao polovične. U Bretanji se pribojavaju "Marakane" ali i ocenjuju da su dobili izuzetno atraktivnog rivala. Prve informacije već imaju, njihovi skauti gledali Vilotića protiv Ventspilsa.
Antoneti smatra da je utakmica potpuno otvorena.
"Rival je težak, radi se o velikom klubu koji ima sjajan renome. Čeka nas pakao u Beogradu, pune tribine, zapaljiva atmosfera. U takvom ambijentu sve je moguće, sudije mogu da podlegnu", objašnjava temperamentni Korzikanac koji je osim Bastije vodio Nicu i Sent Etjen, a radio je i u Japanu.
On je od 2009. na klupi Rena, produžio je ugovor prošle sezone.
, dodao je Antoneti.
"Šanse su 50 - 50, ali ovo je zaista sjajan meč u najavi, biće uzbudljivo"
Navijači smatraju da je Zvezda težak rival jer je veoma jaka kod kuće, a na forumima se već prepričava atmosfera sa "Marakane".
Već je određeno da će u revanšu, 25. avgusta, meč na stadionu "Rut de Lorijen" početi u 18:30.
Inače, novosti.rs pišu da je igrom slučaja skaut Rena bio na "Marakani" protiv Ventspilsa kako bi gledao Milana Vilotića za koga interesovanje pokazuje nekoliko francuskih klubova, među njima i Ren.
- Ivan 96
- Assistant Manager
- Поруке: 757
- Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
- Место: Begaljica
hahahahaha...koja si ti legendaГоран пише:Obradio sam ih ja za sigurno.![]()
[url=http://img21.imageshack.us/img21/4183/aveb.png]Slika[/URL]
- DS_RS
- World Class Manager
- Поруке: 5579
- Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
- Место: BL
- Контакт:
Kakvi su ovo debili
pa ovo nema nigdje likovi procitali da je Lukic reko da imaju dosta crnaca u timu sto znaci da su dobro fizicki pripremljeni oni se odma prepali
i napadaju nas

i napadaju nas 
Последње учитавање од DS_RS дана 06 Авг 2011, 12:27, учитано 1 пут укупно.
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Ma ko ih jebe, ne znam ni sta cete tamo kod njih na forumu, vidite da su maloumnici neki. Oni nesto seru o rasizmu a kod njih sve one najlosije poslove rade crnci i muslimani, jer je beloj gospodi to ispod casti... Ja se uopste ne secam kad sam kod nas na nekoj utakmici cuo te majmunske krike, poslednji put su navijaci Borca tako nesto radili nekom svom igracu pre par godina.