FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од DS_RS »

Stefan пише:
DS_RS пише:vidjecete mozda je smjesno po ovom sto smo do sad vidjeli al addy ce se vratiti u tim i docice jos 1 stoper dragutinovic ili lukovic ili mozda neko drugi kolko god to bilo nerealno...mozda im je ovo izgovor da prodaju vilotu al ako je nesto uradio sto nije trebao treba ga prodati :zvezda:
Adi ce da se vrati,ali se nece racunati na njega isto kao i na Vilotu.Ja se samo plasim da Savija ne prekomanduje u stopera :slap:
rekao sam ja da se addy vraca izlgeda da ce igrati... :fanman:
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Pašeko na terenu za tri meseca

Слика

Pripreme fudbalera Crvene zvezde u Austriji između ostalog ostale su zapamćene i po teškoj povredi Vinisijusa Pašeka. Brazilcu je tokom utakmice sa nižerazrednom Kolumbijom slomljena fibula, kasnije je operisan, a preko Beograda je otputovao u domovinu. Danas su iz Južne Amerike stigle dobre vesti. Kako je objavljeno na klupskom sajtu, na osnovu dosadašnjih analiza oporavka na teren bi mogao da se vrati već za tri meseca. Igrač sredine terena kreće se uz pomoć štaka, u izvanrednoj je fizičkoj kondiciji i veoma je disciplinovan.

- Osećam se dobro. Oporavak ide svojim tokom i verujte da jedva čekam da se vratim fudbalu i u Beograd. Pratiću rezultate mog tima i nadam se da ću što pre biti sa njima, da zajedno ostvarimo dobre rezultate - rekao je Pašeko.

Povratak za Beograd planiran je za dva i po meseca, odnosno čim Pašeko završi program fizikalnih terapija. Prilikom puta u Brazil uz njega sve vreme bio doktor i vlasnik klinike "Anlave" Slobodan Ivanović.

Izvor: sportal.rs

:fanman:
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Robi popustio: ''Interes Zvezde iznad svih nas''

Milan Vilotić će se, po svoj prilici, uskoro vratiti u tim Crvene zvezde. To je epilog današnjih razgovora koje je doskorašnji kapiten imao sa trenerom Prosinečkim, koji je, doduše, dodao da Vilotića ipak ne treba odmah očekivati u sastavu.

Слика

Robert Prosinečki je odlučio da Milanu Vilotiću ukaže novu šansu. Danas je ipak došlo do razgovora njih dvojice, posle čega je trener crveno-belih otkrio da je spreman da u bliskoj budućnosti promeni svoju odluku da dok je on trener za Vilotića neće biti mesta u ekipi.

''To nije bilo u redu prema klubu, jer Zvezda je iznad svih nas. Vilotić u početku sigurno neće igrati, a posle ćemo da vidimo. Ne treba očekivati da tako brzo pogazim datu reč, ali moramo da nađemo rešenje koje je u interesu kluba'', istakao je Prosinečki.

Trener crveno-belih smatra da deficit štopera u ekipi i nije tako veliki problem kao što mnogima izgleda.

''Ako može Barselona bez štopera, zašto ne bismo i mi!? U fudbalu sve može, tako je i Maskerano igrao štopera, a Pujol sedeo na klupi. Ako treba, igraću bez štopera, može da igra Mićko Mijailović, nije meni to problem'', objašnjava Prosinečki.

Novu šansu dobiće i nestašni Adi, ali ga ne treba očekivati skoro u timu.

''On je, kao i Vilotić, Zvezdin igrač i imaće adekvatan tretman. Međutim, ništa nije radio dva meseca. Trebaće mu mesec dana da se potpuno pripremi, dobio je program rada'', ističe Prosinečki.

Извор: sportske.net

Шта ви мислите о свему овоме?
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Контакт:

Порука од DS_RS »

bice ovo super tim samo jos da paseko ozdravi :gunman: :zvezda: :winner:
Последње учитавање од DS_RS дана 21 Јул 2011, 02:40, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Najurio bih ja i Adija i Vilotica, po cenu da Savio igra stopera. I to ih ne bih prodao nego poslao u Sopot obojicu da tamo trunu dok im ne istekne ugovor. A tesko da ce ih posle ovog majmunisanja neko kupiti, sve i da hocemo da ih prodamo. Pa da vidim kad ce sledeci put neko da se glupira.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Слажем се, сад кад реално размислим, исто бих урадио. Ово мора да је Лукић натерао Просинечког да им опрости...
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Najurio bih ja i Adija i Vilotica, po cenu da Savio igra stopera. I to ih ne bih prodao nego poslao u Sopot obojicu da tamo trunu dok im ne istekne ugovor. A tesko da ce ih posle ovog majmunisanja neko kupiti, sve i da hocemo da ih prodamo. Pa da vidim kad ce sledeci put neko da se glupira.
Evo ti razlog bog čega Prosinečki ne može da bude dosledan i razumem ga :gunman:
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Evandro Srbin!!
Još jedan brazilski fudbaler od danas državljanin Srbije - Evandro Goebel.
Слика
Kleo je brazilski fudbaler sa srpskim pasošem. Ali, od danas nije jedini. I fudbaler Crvene zvezde Evandro Goebel, takođe iz Brazila, danas je primljen u srpsko državljanstvo.

Vlada Srbije na današnjoj sednici odlučila je da pozitivno odgovori na molbu Crvene zvezde, koja se obratila Ministarstvu unutrašnjih poslova da Evandro bude primljen u srpsko državljanstvo.

Zvezda će, tako, "osloboditi" jedno mesto za strance u ekipi, s obzirom na to da od predstojeće sezone važi propis da u timu mogu istovremeno da igraju po četiri inostrana fudbalera.

Evandro je nedavno izjavio rekao da bi vrlo rado igrao za Srbiju.

"Prihvatio bih poziv da igram za reprezentaciju Srbije. Uvek je svakom igraču san da zaigra za nacilnalni tim svoje zemlje, ali mislim da sam u ovom trenutku daleko od dresa Brazila", rekao je 24-godišnji Evandro u tom intervjuu.

(MONDO)
Последње учитавање од Dule93 дана 21 Јул 2011, 17:28, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Kraj nade, Drago odbio Zvezdu
Слика
Stavljena tačka na priču leta, Ivica Dragutinović se neće vratiti u Srbiju. Odbio ponudu Zvezde, kako kaže njegov menadžer, iz porodičnih razloga. Čeka rasplet u Kataru ili Emiratima.

Ivica Dragutinović se neće vratiti u Srbiju. Njegov menadžer Zoran Vekić je potvrdio "Novostima" da je bivši srpski reprezentativac o svojoj odluci obavestio Roberta Prosinečkog.

"Presudili su privatni razlozi, Dragutinović se neće vratiti u Srbiju", rekao je poznati menadžer.

Kako se saznaje, Dragova supruga Selin inače Belgijanka, deca Sara i Elin su razlog. Školovanje ćerki je prepreka u ovom trenutku.

Dragutinović, kome je ugovor sa Seviljom istekao, i dalje čeka rasplet na naftnom istoku. Zainteresovani su klubovi iz Katara i Emirata, koji su spremni da plate najmanje milion dolara po sezoni.

"Nema žurbe, šampionati u tim zemljama počinju tek u septembru", rekao je Vekić.

Postoji mogućnost da Drago ostane u Španiji, za njega se interesuju neki timovi Segunde, ali su problem njegova primanja.

Inijesta: ''Kako se samo setim kako je Robi igrao...''
Слика
Barselona u subotu gostuje u Spiltu, a tim povodom ''mozak'' Katalonaca Andres Inijesta između ostalog se veoma pohvalno izrazio o Robertu Prosinečkom, današnjem treneru Zvezde, nekada fudbaleru Barselone i Reala.

Partije Roberta Prosinečkog u dresu Barselone očigledno su ostavile traga i među današnjim vedetama slavnog katalonskog kluba.

Naime, jedan od najboljih igrača Barse Andres Inijesta veoma dobro se seća Robijevih majstorija iz tog perioda.

''Prosinečki je bio velika zvezda u Španiji, ne zato što je igrao i za Barsu i za Real, već zato što je to u svakom slučaju zaslužio. Bože, kad se setim kakav je to igrač bio...'', iznosi Inijesta niz komplimenata na račun trenera Zvezde.

Prosinečki nije ostao imun na ove pohvale.

''Drago mi je zato što jedan od najboljih igrača današnjice ima takvo mišljenje o meni'', izjavio je Prosinečki.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Роби легенда, Драго сисић :yesko:
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Контакт:

Порука од DS_RS »

sta smo trebali ocekivali nije dzabe pomilovan vilotic i vracen addy :fanman:
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Slavko Perović u Radu
Слика
Nakon Mrkele, Rogača i Đurića, još jedan momak koji je prošao našu omladinsku školu će ove godine preći u redove FK Rad. Reč je o napadaču Slavku Peroviću, koji će prema pisanjima medija potpisati trogodišnji ugovor sa „građevinarima“.

Njegovim odlaskom Zvezda će poravnati svoja dugovanja prema klubu sa Banjice, pre svega transfer Dimitrijevića, ali i neka ranija dugovanja.

Perović je već nekoliko sezona u prvom timu Crvene zvezde, međutim jedino je u sezoni kada je na mestu šefa struke bio Pižon pružao kalitetne partije, dok je pre i nakon toga uglavnom bio rezerva u ekipi.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Perović ponovo ne želi među „građevinare“
Слика
Po drugi put ovoga leta aktuelan je prelazak Slavka Perovića sa Topčiderskog brda na Banjicu. Prvi put ipak nije došlo do realizacije transfera, a kako trenutno stvari stoje ni ovoga puta Perović neće postati „građevinar“.

Slavko Perović je trebao da bude deo dogovora oko transfera Miloša „Čave“ Dimitrijevića na Marakanu, ali je ipak odlučio da pokuša do kraja prelaznog roka da se nametne treneru Robertu Prosinečkom jer ima veliku želju da ostavi dublji trag na našem najvećem stadionu. Pored toga, Perović je isticao i da u Srbiji ne želi da igra niti za jedan drugi klub, pa samim tim jedina opcija je transfer u inostranstvo.

Kako se saznaje, Perović će biti na raspolaganju Robertu Prosinečkom do kraja dvomeča sa letonskim Ventspilsom, a kasnije će se doneti definitivna odluka o njegovoj sudbini u crveno-belom dresu.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Kul mi je ovaj Perke, ne bih ja njega tamo dao

A evo sta Gvardiola kaze za Robija
Последње учитавање од mmladja дана 23 Јул 2011, 17:12, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Robert: „Uz malo sreće možemo u Ligu Evrope“
Слика
Punom parom radi se na poslednjim elementima priprema, pred prvi zvanični meč ove sezone. Hiljade navijača željno iščekuje da vidi rezultate višemesečnog rada na pripremama, ali ipak treba imati i malo strpljenja, dok se ne reše probleme, koji su usput nastali. Robert Prosinečki i pored svega smatra da su pripreme bile uspešne i da je ekipa u dobroj formi.

„Nije sve počelo po planu, pogotovo posle teške povrede napadača Pašeka, od koga smo mnogo očekivali, a završilo se problemom sa Vilotićem. Ipak, kroz rad na treninzima i test mečevima, pronašli smo nova rešenja i kada podvučem crtu, smatram da smo ušli u dobru formu. Poznato je da volim da često kombinujem i zato verujem da je svaki igrač važan za tim. Lazović je Igrao odlično i potvrdio nesporan kvalitet. Za mladog igrača je važan kontinuitet, s kojim dobija sigurnost. Zadovoljan sam kako je Borha odradio čitav pripremni period. Na njemu je da tako nastavi“, kaže Robert za Novosti.

Startnih 11 odavno ima u svojoj glavi, ali je tu bilo i „tumbanja“ ako zatreba…

„Neku viziju startne postave imao sam odavno, a u međuvremenu sam pokušavao da dobijem još neka, alternativna rešenja. I, verujem da sam u tome uspeo. Raduje me činjenica da na raspolaganju imam igrače koji shvataju u potpunosti moju fudbalsku filozofiju.“

Već je poznat stil igre koji on forsira – dominacija

„Forsiram stil koji donosi lepotu u igri, svestan da u Zvezdi nemam pravo na grešku. Zato treneri ovde imaju i imaće pritisak s kojim mora da se živi i radi. Ako postoji problem na terenu, odmah mora da se reaguje. Zato moramo da vodimo našu politiku i da na terenu pokažemo koliko vredimo.“

Ne postoje promene ni što se tiče onih koji su kažnjeni. Moraće debelo da se oznoje, kako bi povratili poverenje

„Reč nikad neću da pogazim! Iako je interes kluba uvek iznad svega i svakoga, na početku sezone neću da računam na Vilotića i Adija. Ne želim više da ponavljam, za mene je svaka priča oko toga završena. Rekao sam šta sam imao rukovodstvu i koji su razlozi da do daljeg njih dvojica budu u drugom planu. Nije normalno da Adi posle dva meseca odmora odmah bude u timu, totalno nespreman. Neka prvo nadoknadi propušteno i stigne ostale momke. Znam da je Adiju potrebno oko mesec dana, a posle ću da izvagam. To sam arhivirao i trenutno razmišljam samo kako da eliminišemo Ventspils.“

A o Ventspilsu se već uveliko priča i to bez zavaravanja

„Imamo dovoljno informacija, koje će nam pomoći da spremimo taktiku za taj dvomeč. Jasno je da rival nije atraktivan po imenu, ali i da može da bude neugodan – ukoliko mu se to dozvoli. Nisam od onih koji se zavarava da ćemo bez dobrog učinka da slomimo otpor Ventspilsa. Biće potrebno mnogo energije i borbe na svakom delu terena.“

Robert veruje u prolazak dalje, a onda uz malo sreće…

„Nije na suprotnoj strani Totenhem ili Liverpul, koji ulažu stotine miliona. I da se sa njima sastajemo, tražio bih od momaka maksimalan pristup i igru koju smo uvežbavali mesecima. Motiv uvek postoji, a moja želja je da Zvezda stigne do Lige Evrope, uz malo sreće u žrebu. Do tada, aktuelna je prva prepreka. Očekujem da momci potvrde da smo bolji od letonskog tima.“

Prosinečki, Marović, Đurović

I pored problema u poslednjoj liniji, Robi ne kuka, već sklapa kockice one koje trenutno ima

„Rekao sam, pomalo u šali, da meni štoper i nije potreban. Da bi uvek igrali najbolji, potrebna je prava konkurencija u ekipi. Svaki deo tima mora da ima funkciju, a meni je važno da je mladi Mijailović pokazao da može da odradi zadatke zajedno sa Tošićem, bez obzira što nijedan od njih dvojice po vokaciji nije štoper. Defanziva zavisi od učinka kolektiva.“

Veznim redom je prezadovoljan, a u napadu Kaluđer još uvek ima prednost

„Važno je da se Evandro oporavio, da igra sve bolje, a još nije pokazao sav raskošan potencijal. Zadovoljan sam i malim Čavom, koji se dobro uklopio, dok iskustvo Piksija Kovačevića mnogo znači na planu sigurnosti. Kod ostalih igrača jasna je želja da hoće da budu spremni da uskoče u sistem i to je očigledno kod Reljića, Kadua i Jeremića, koji je počeo da razmišlja. Sezona je duga i ponekad neko može da iskoči u prvi plan i iskoristi pet minuta. Kaluđerović je trenutno prvi špic. Ima mesta i za Mezengu, samo trenutno nije spreman za velike napore“

Svi igrači koji su došli bili su njegova želja i sada je bitno da opravdaju očekivanja u Evropi, ali i u domaćem prvenstvu

„Da, svi su bili moja želja. Sada, kada počne borba, moraju da opravdaju angažman. Start je važan i toga svi treba da budemo svesni. Krajnje je vreme da Zvezda osvoji titulu i prekine dominaciju Partizana koja traje četiri godine. Verujem da možemo i da ćemo uspeti“
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Perović od ponedeljka igrač Rada
Слика
Napadač Crvene zvezde dogovorio dvogodišnju saradnju s Građevinarima

Pošto su Crvena zvezda i Rad postigli dogovor da, u sklopu transfera Miloša Dimitrijevića na Marakanu, Slavko Perović pređe na Banjicu, pojavio se problem, pošto je 22-godišnji napadač praktično odbio takvu soluciju, nezadovoljan ponuđenim uslovima.

Međutim, taj problem je u nedelju rešen, pa će ofanzivac, koji je ponikao na Marakani i za prvi tim Zvezde odigrao 48 prvenstvenih mečeva i postigao 9 golova, u ponedeljak potpisati dvogodišnji ugovor s Radom. U dužini saradnje je, kako saznajemo, i bio glavni problem, s obzirom na to da je prvi čovek Građevinara Ranko Stojić želeo da se Perović obaveže na trogodišnju vernost.

Perović je pre dolaska na Marakanu bio u Radničkom iz Kragujevca (mlađe kategorije), a kao igrač Zvezde bio je na pozajmicama u Obiliću, Sremu iz Sremske Mitrovice i Napretku iz Kruševca. On je drugi napadač koji je ovog leta napustio Marakanu, posle Aleksandra Jevtića (Kina), a u tim Roberta Prosinečkog stigao je Brazilac Bruno Mezenga, kojem su konkurencija Andrija Kaluđerović i Kristijan Borha (igra i krilo i špica).
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Ne radi se to tako Peroviću Slavko
Слика
Slavko Perović, dojučerašnji fudbaler našeg kluba, vrlo brzo je devalvirao sve što je prethodnih godina isticao o Crvenoj zvezdi. Naime, samo par sati nakon potpisivanja ugovora sa beogradskim Radom, Perović je u intrvjuu za sportske medije izjavio:

- Jedino što me je do sad održavalo u Zvezdi je prevelika ljubav prema klubu. Igrao sam u klubu koji je najbolji na prostoru Balkana, a sada odlazim iz kluba koji je filijala brazilskog Flamenga. Žao mi je što klub nije imao poverenja u mene, ali mogu reći da ni ja nisam imao poverenja ni u njih. Sada se okrećem igrama u Radu i nadam se da ću se nadavati golova.

Slavko Perović je dete našeg kluba, a nakon igranja u kruševačkom Napretku, u sezoni 2009/10 kod trenera Vladimira Petrovića Pižona je standardno igrao u tandemu sa Dejanom Lekićem. Nakon toga kod Dostanića, Kristića i Prosinečkog češće je bio i na tribinama nego na terenu.

U crveno-belom dresu je odigrao 48 mečeva i postigao 9 pogodaka.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Nadam se da su ovo istrgli iz konteksta, bio mi je ovaj Perke gotivan lik
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Контакт:

Порука од DS_RS »

kako sam se iznenadio kad sam ovo jutros procito izgleda da se bas... :headhurt:
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Perović “pecnuo“ na rastanku

Слика

„Odrastao sam u najvećem klubu na Balkanu, Zvezdi, a odlazim iz filijale Flamenga. Možda je greška što nisam ranije napustio klub jer u mene nisu imali poverenja. Mada, nisam imao ni ja u njih. Na ‘Marakani’ me držala samo silna ljubav prema Zvezdi“, izjavio je Slavko Perović,sada već bivši fudbaler Crvene Zvezda,a novo pojačanje Rada.

Neko bi rekao “ogorčen“ ali više bi se reklo tužan i bez prave šanse u Crvenoj Zvezdi,Perović napušta Marakanu.

I ako dugo u redovima srpskog vicešampiona,Perović je skoro uvek bio na margini.Kod Vladimira Petrovića Pižona je bio standardan u tandemu sa Lekićem,no kasnije kod Dostanića,Kristića i danas Prosinečkog,nije dobio priliku…ili jeste ali su njegove partije kako u prošlogodišnjem prvenstvu,tako i ovosezonskim pripremama ostale ne zapažene.Ništa od ovoga ne bi bilo čudno da Slavko nije postizao golove ali…?

U senci Kaluđerovića i novo pridošlog Mezenge,Perović se izgleda “na silu“ preselio na Banjicu,a sve u svrhu “izmirenja dugova“ koje Crvena Zvezda ima prema Radu.Dvogodišnji ugovor sa ekipom Rada je dogovoren i sada ostaje na Slavku da pokaže ono što nije mogao u Crvenoj Zvezdi.

Ukoliko Perović zasija u nebesko plavom dresu Gradjevinara,nema sumnje – Zvezda će žaliti.

Poučeni nekim ranijim iskustvima,možda će nekom zvučati apsurdno ali zamislite situaciju nakon izvesnog vremena – Ranko Stojić,predsednik FK Rad: “Perović je pravi igrač za Zvezdu!“…zvuči pozanto zar ne?

Do tada,potvrda može da se očekuje početkom Jelen Super Lige,a opravdanja za ovakav potez Crvene Zvezde sačekaćemo od Kaluđerovića ili Mezenge.

Ovo je moj tekst sa sportskog sajta

Код: Изаберите све

http://www.goool.rs/
gde pisem sportske vesti.Ono,sloboda misljenja i to pa pogledajte:)
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”