Predstavite se SFM zajednici
- Miljenovic
- Newgen
- Поруке: 13
- Придружен: 26 Мар 2011, 14:04
- Место: Bc
- Been thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Pozz
Pozz svima. Mladen Miljenović 1990.god. Brčko, Republika Srpska. Menadžer igram od 2007.dod.
Interesuje me kako mogu da igram neku online ligu pošto nisam baš dobro upućen. Pokušao sam da tražim po starim postovima, ali se nisam baš snašao.
Ako bi mi mogao objasniti kako sve iz početka ide sa online igranjem. Imam instaliran Footbal Manager 2011 11.3.0.
Unaprijed hvala
Interesuje me kako mogu da igram neku online ligu pošto nisam baš dobro upućen. Pokušao sam da tražim po starim postovima, ali se nisam baš snašao.
Ako bi mi mogao objasniti kako sve iz početka ide sa online igranjem. Imam instaliran Footbal Manager 2011 11.3.0.
Unaprijed hvala
- Olja
- World Class Manager
- Поруке: 3197
- Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
- Место: Obrenovac
Pozz i dobro došao
Ovde imaš objašnjenje kako igrati onlajn:
Na forumu postoji nekoliko onlajn takmičenja koja su u toku ali možeš da se prijaviš na listu čekanja. U međuvremenu ovde:
možeš da zakažeš prijateljsku s nekim. 
Ovde imaš objašnjenje kako igrati onlajn:
Код: Изаберите све
http://www.serbian-fm.net/kako-igrati-online-vt288.htmКод: Изаберите све
http://www.serbian-fm.net/opsta-diskusija-free-online-takmicenja-vt2581.htmI used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
poz
Ja sam Drago igram manager od 2002 2003 sa onim cuvenim igracima cigalkov i nikiforenko kolko se secam
sledeci manager koi sam dugo igrao je ch 03 04 sa todorovim i kokalovim. Onda sam malo napravio pauzu pa sam opet aktivno krenuo da igram od fm 08,fm 09,fm 10 i sad fm 11.
poz svimaaaa
poz svimaaaa
Poz poz :)
Ja sam Nemanja Zivojinovic iz Resnika sam (grad Beograd),96 sam godiste,rodjen sam 7 juna pa me zbog toga zovu Gadafi
.Managera igram aktivno od 2003,mnogo se nerviram dok igram,slupao sam cak 2 monitora od toga jedan LCD.Tolko od mene 
Последње учитавање од Gaddafi дана 09 Јул 2011, 17:22, учитано 1 пут укупно.

btw hvala na dobrodoslici