Predstavite se SFM zajednici
-
The Madness
- Newgen
- Поруке: 12
- Придружен: 18 Јун 2011, 21:17
- Место: Novi Pazar
- Контакт:
- Status: Није на вези
Dobrodosao!!
Kakve bre pripreme, ko se jos priprema za skolu tokom raspusta, samo kupis knjige i zavrsio "posao"...
Meni su vec 3 godine u Gimnaziji prosle ko od sale...nista se mucio nisam, a odlican sam(ne hvalim se xD)
Kakve bre pripreme, ko se jos priprema za skolu tokom raspusta, samo kupis knjige i zavrsio "posao"...
Meni su vec 3 godine u Gimnaziji prosle ko od sale...nista se mucio nisam, a odlican sam(ne hvalim se xD)
Postali smo grupa najjaca, jaca i od nindza kornjaca, plase nas se svi, mocni rendzeri, zuti, plavi cak i crveni...
-
nikola1979
- Newgen
- Поруке: 2
- Придружен: 30 Јун 2011, 23:46
- Место: novi sad
-
infinity1988
- Newgen
- Поруке: 3
- Придружен: 21 Мај 2011, 19:49
- Место: Pancevo
pozdrav i od mene :DD
Da se i ja prestavim... Milosevic Danilo (I N F I N I T Y),igram manager od kad postoji
dok je jos Robinho bio u Santosu,definitivno igra za opustanje,nerviranje,radosti i tugu...Ne znam sto se ranije nisam prestavio na forumu,a posecujem ga svaki dan bar po 5 do 10 puta... citam sve sto izbacujete i mogu da vam kazem da sam se odusevio i jos stekao neka bolja iskustva,za manager...jbg ovo je moj prvi post,nadam se da cu na brzaka sakupiti odredjen broj postova i da se takmicim sa ostalim managerima...i da pokaze cika infi kako se kida