FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Orthodox »

A sta vam igra babic?Babovic nikad u karijeri nije igrao desno krilo koliko ja pratim fudbal.Ovaj Markovic je na primer pravo pojačanje jer se zna kako dečko igra,a ovi Glauberi,Pačekovi,Thabalale i Fernandesi na obe strane su samo medijski iskorisceni igračići koji nigde igrali nisu sem u prosečnim klubovima i niko nema uvid u njihovu formu.Aj Rambo kod nas poznaje ove brazilce kao i sad sto Stevanovic poznaej ove iz Gane...ali ovi iz afrike i eitopije bla bla...vi ste zaboravili bugarskog Bebeta i one grdnike iz Boke sto bili kod vas,a mi Barkose i Salase.

Uopšte mi se ne svidja koliko smo nerazvijeni skautingom ni vi ni mi,sve kupuju preko youtuba igrace.

EDIT:A gde si ga gledo zivota ti? :wtf:
Последње учитавање од Orthodox дана 15 Јун 2011, 23:21, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

pa Tshabalali je u Kaizer Chiefsima zadnjih par godina trener Vermezovic, on ga je preporucio Stanoju...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Pa gde si ga ti gledao ziv ti sve :xD:

Videcemo ako dodje ali ja mislim da za te pare u okolnim zemljama ima mnogo boljih igrača.No,srecno ko god da dodje.

Markovic je najvece pojacanje definitivno ovog prelaznog roka. :cheers:
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Orthodox пише:EDIT:A gde si ga gledo zivota ti?
Pa na SPu jbt gde drugde :ole:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qIUJW1ZrutE
[/youtube]

Nije nama problem skauting mreza, nego JPA i JPP .. Mi i da nam posalje neko Messija, mi bi ga oterali u Teleoptik .. Pa ovog Markovica smo najurili kao netalentovanog, a sad dolazi kao extra pojacanje ?! Mozga bez .. A i te preporuke su vise dobronamerne nego znalacki odmerene , uzimate skart brazilski koji vam salje Rambo .. Igrao on sa ovim Pacekom kad osvojili, ma koji ovaj neki dunster klasican .. Kao i Borha i Evandro ..
Последње учитавање од Lucifer дана 15 Јун 2011, 23:30, учитано 2 пута укупно.
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Orthodox пише:Pa gde si ga ti gledao ziv ti sve :xD:

Videcemo ako dodje ali ja mislim da za te pare u okolnim zemljama ima mnogo boljih igrača.No,srecno ko god da dodje.

Markovic je najvece pojacanje definitivno ovog prelaznog roka. :cheers:
gledao sam ga na SP-u i par utakmica snimke na netu, +youtube... a za koje to pare mozemo naci nekog kao njega kad je on slobodan igrac? :fanman:
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Borha sam vidis da je silan sa loptom u nogama ali nista specijalno igrac,za nasu ligu super.Evandro je ipak druga priča,ja sam bio skeptičan prema njemu ali je realno najbolji igrač trenutno u JSL (i statistički i igrom),kao što je Moreira (ni danas ne shvatam da ste oterali njega) doktor fudbala za sve bio u Srbiji.

E sad Thabalala je na SP kao sto rekoh dao jedan gol Francuzima i samo tu tekmu oigrao kvalitetno,ostale nista narocito.Pogledaj ocene novinara sa SP-a iz J.Afrike nije u prvih 5 po ocenama.Dolazio na probu posle SP-a u Lokeren i nije prošao???Ma jel to kvalitet bre:)

STo se tice ovog PAčeka,sad ne znam kakav je jer ne marim za ove youtube snimke.Da je klasa igrao bi u Flamengu a ne bi se selio po pozajmicama (mada je Flamengo stvarno u vezi prejaka ekipa).A inače njega znam kad je bio omladinac i znam ga kao cirkuzanta obicnog a ne fudbalera (ocu da budem Ronladinho a ispadam smesan).E sad ako je smirio glavu moze da bude odlican a ako nije,Vesovic je meni ubitacan igrac koji mora da se forsira.Ono sto vi radite sad je ono sto je Zvezda radila pre par godina,,,ni jedno dete nemate svoje u ekipi i to je smor.

Kao što reče jedan pametan čika Murinjo ''nije Barselona jaka tim vec jaka institucija.Ovo danas je plod 10godisnjeg davanja sansi'' (misleci na omladinski pogon 7 igraca su barsina deca).Savica da prodate...pa nidgde pameti :wtf: Klea prosle godine..pa zasto?Evo sad Zvezda daje Ninkova koji bi igrao za platu jednog paceka npr...to je nasa boljka doveka.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

kako nemamo ni jednog naseg igraca?! mozda nisu bas od desete godine u Partizanu ali su definitivno mnogi od ovih sadasnjih kod nas postali igraci...
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

markohn22 пише:a za koje to pare mozemo naci nekog kao njega kad je on slobodan igrac?
One sto cete mu dati za platu (Mirnes Sisic u Zvezdi,Bernard Parker itd)

A koje dete imate osim Šćepovića?Ovi ostali su vasi igrači ali nisu mlada deca iz pogona sad...shvatas lli me.Kao Micko kod nas...pa ce sad Filip Stojkovic da se prikljuci....o tome ti pricam.A vrati kroz istoriju,nasi klubovi su najaci bili kad su nasa deca igrala bez zastoja (Mateus 2003 i 7 igrača iz Partizanovog podmltaka)-(Muslin 2006 - 9rica iz Zvezdine skole).
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

pa jbg, kazem nema iz skole ali ima koji su kod nas postali igraci... ali Stanojevic ce valjda da popravi stvari, sada je prikljucio 1. timu par omladinaca... a ustvari i ima dosta igraca koji su iz nase skole, pored scepovica tu su jos i zivko zivkovic, marko jovanovic, lazevski, babovic, tomic, miljkovic, brasanac... sad su se prikljucili 1. timu i nikola ninkovic, sasa ivkovic i lazar markovic koji kida samo tako :gunman:

jedino im prodaju nastasica prije nego sto je i debitovao za 1. tim nikada necu oprostiti :( :nasty:
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

markohn22 пише:nikola ninkovic, sasa ivkovic i lazar markovic
Da te cuju Simon Vukcevic,Adem Ljajić,Jovetić i Sulejmani mislim da bi te isamarali :xD:
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Ma problem je admine sto ta 'deca' nikad ne bi postali igraci da su ostali da igraju ovde jos koju godinu .. Vidic bi do sad verovatno zavrsio u PLSu, eventualno u Madjarskoj da je ostao .. Nemamo mi kadar koji zna da radi sa tim 'wunderkidsima' .. Pa tako i ko zna nesto o fudbalu on utripuje da je Ronaldo , a naravno nema ko ga da spusti na zemlju (Tomic i Scepovic najbolji primer) .. Tomic je bolje igrao kad je dos'o u Partizan nego sad .. Totalno se pogubio lik .. Mi nemamo para da kupujemo gotove igrace i prema tome moramo da radimo kao Dule .. Krv , suze i znoj jedino tako .. Da se izgine na svakom treningu , na prijateljskoj utakmici , a ne ovako 'nemaju' motivaciju da igraju domace prvenstvo .. :nasty:
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Ivanov potpisao za nas, od Petkovica izgleda nista.
Tejgo se ne vraca :ave:
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

A ovaj klinja iz Liverpula da li dolazi, raskinuli su ugovor s njim.
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Ne znam, ja sam veliki protivnik mladih igraca u napadu. Uvek bio i ostao...
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Sredina terena ne gledajuci krila.

-Medo
-Raca
-Sale
-Vukic
-Markovic
-Brasanac
-Fejsa
-Babovic
Odlicni igraci ce da greju klupu :slap:
Последње учитавање од neme93 дана 16 Јун 2011, 21:14, учитано 2 пута укупно.

Корисников грб
Pajser
Manager
Поруке: 2258
Придружен: 14 Нов 2010, 19:02
Место: Vranje

Порука од Pajser »

Neme daj ne zajebavaj za tu bombu, reci ako ima nesto. Ovako citam po raznim portalima i samo predstavljaju neke bugare i povezuju sa nama neke sa dve leve :D
Potpis
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Sad cu jos malo da idem da izblejim, pa cu pitati komsiju ako svrati i on.
Ne znam ja nista od onda kada sam vam rekao...

Корисников грб
Pajser
Manager

Порука од Pajser »

Pa daj covece ime bar da se ponadamo. Ako ovako nastave da prodaju sve a da dovode neke bezvezne backupe stvarno cu nesto da polomim. :gunman:
Potpis
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Jovanovic na lekarskim pregledima u Minsku. Zna li neko za koliko su ga prodali, ja ne mogu da nadjem ni na sajtu Minska?

Корисников грб
Pajser
Manager

Порука од Pajser »

Nude nam nekog Yoo Byung Soo-a najboljeg strelca korejske lige

Код: Изаберите све

http://www.youtube.com/watch?v=UhxlqfhoKBk
nije los na yt, ali samo na yt :D . Ima dobar sut i prodoran je :)
Potpis
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”